- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
zerodot
aktív tag
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Tuomas #23471 üzenetére
Bárhol néztem, nem láttam opciót ami működött volna...,de
(#23472) zerodot Ugyanazokkal a beállításokkal, csak továbbítási vázlatként már ott volt a gomb...(#23474) vmarci21 Újrapróbánál majd figyelek, egyébként forwardnál sincs ott revolut logó... viszont gomb van!
(#23475) Divinity Gondoltam is rá, csak az outlook nem elsődleges kliensem még, így a mit hol találok még bajos, és meg felette van, hogy vajon magyarul hogyan van odaírva, és én mire gondolva keresek angol találatot, stb...
(#23502) kukac7 Mit miért?
Revolutot? Emulátort? Külön email-t? Outlookot?(#23503) balinlin megnyugtató komment egyébként
Van bármilyen inaktivitási bünti revolutnál? Tiltás, blokk, vagy költség?
-
Keem1
veterán
-
hedgehog
senior tag
-
bigdady
nagyúr
válasz
Tuomas #22972 üzenetére
Hat hogy a magyar bankszamláról utalás nem egyedi hanem a feladó a Revolut egyetlen bankszámlája, onnan “utal” a revo felhasználó. Itt ha a közleményben elirsz valamit nem tudjak beazonosítani netán visszaküldik nem könnyű mire előkerül a pénzed. Revo magyar bankszámlára utalás vissza irányba szinten közlemény alapú akkor talál meg ha a közleményben hiba nélkül van feltüntetve a revo felhasználó kódja
-
Okami68
csendes tag
válasz
Tuomas #22807 üzenetére
Innen jönnek a levelek:
no-reply@revolut.com
Ma ez a szöveg jött:
"Nemrégiben e-mailben elmagyaráztuk, hogy már nem érvényes a nyilvántartásunkban szereplő azonosító okmányod. Egyáltalán nem hibáztál, csak arról van szó, hogy a jogszabályok változnak, és bizonyos eljárások már nem alkalmazhatók.
Szerencsére nincs más dolgod, mint hogy beküldesz egy új okmányt – egy érvényes útlevelet vagy személyi igazolványt. Fontos, hogy most megtedd, különben zárolhatjuk vagy korlátozhatjuk a számládat.
Tudjuk, hogy gonddal jár, de ezt írja elő a törvényt. A kényelmetlenségért elnézésedet kérjük, és köszönjük a megértésedet."De nem magyaráznak el semmit. Azt írták, hogy lejárt az okmány és hogy változtak a törvények.
Hogyan járhat le egy 2024-ig érvényes személyi igazolvány? És milyen törvény?Minden ismerősömet végigkérdeztem a környékemen, senki nem kapott ilyen e-maileket, csak én.
Ha jól néztem, itt is csak ketten vagy hárman írtunk ezzel kapcsolatban.
Csak nekem gyanús ez a történés? -
-
-
kmarci25
veterán
válasz
Tuomas #22536 üzenetére
Nem tudom milyen verzió, de a Play nem ajánlott frissítést, majd ma újra megnézzük, hogy mi a helyzet... A szem ikon ott van, tapp, mutassa vagy másolja, mutassa ta, ujjnyomat kérés, ez rendben, de maradnak a csillagok a számok helyén (kivéve persze az utolsó négyet).
zsola400: nálam is küldözgette a 6 jegyű kódot telefonváltás után, de miután megbízható lett az eszköz, elég az ujjnyomat. Nejem már régóta ugyanazt a telefont használja, nem történt semmi változás, csak egy funkció lettz hibás. Mondjuk így egy virtuális kártyát sem lehet használni normálisan.
Asszem szétvágom a(z egyik) kártyámat, ha délutránra sem javul meg. Vagy inkább a feleségem kártyáját...
-
geryboro
senior tag
-
kovisoft
őstag
válasz
Tuomas #22443 üzenetére
Az eredeti angol szoveg így van megfogalmazva: "Submit document which proves that you live in United Kingdom". De jelen esetben inkább az állampolgárságot kell érteni alatta, mint a lakcímet.
-
andras31
újonc
válasz
Tuomas #22392 üzenetére
lefotózva elküldtem 1 hete nekik a személyit.. ugyanazt amit 2 éve is... ennek ellenére ma megint ezzel fogadott az app...ekkor lett elegem belőlük
kiválóan látszódott minden...apró számok is.. és alaposan megnéztem küldés előtt elhiheted... de már nem érdekel semmilyen support .... tényleg szétvagtam dühömben a kártyát.. pénz szerencsére minimális van csak rajta
-
válasz
Tuomas #22242 üzenetére
koszi nektek, egyelore sokat nem segitettek... most epen a bankomra mutogatnak (3D security issue miatt), de nem hinnem, hogy ez problema lenne. egyebkent erstes vagyok, mashol minden gond nelkul tudok kartyaval vasarolni tobb millio ertekben is, itt pedig tovabbra is 100k-s feltolteseket enged csak, tegnap pl kettot is meglepo modon, de utana mar semmit.
-
kokokka
addikt
válasz
Tuomas #22025 üzenetére
A levélben van egy Kattints ide, de az az appra visz át. Ezek szerint ne én nem találom, hanem nincs is benne. Írok nekik.
Egyébként nagyon fos lett az új dizájn. Tele van a Play vele, és igazuk van. Nem felhasználóbarát, mint a régi, mégha az puritánabb volt is. Köszi a választ! -
Somatom
veterán
válasz
Tuomas #22012 üzenetére
Pontyosan erről van szó. Nálam ez nagyra van állítva. Screenshot. De, ettől még lehetne így is tesztelni. Legalább vmi utalás lehetne arra, hogy jobbra még van ez-az. Tulképp ez sem lenne gond, mert én alapértelmezetten fekvőben használom a telót, tehát ha az app nem lenne ennyire ostoba és fekvőbe tudna fordulni, akkor azokat az opciókat is látnám. Persze, automatizálóval kényszeríthetném a szenzor szerinti megjelenésre, de tényleg nekem kéne ezzel tornázni?
-
Lex Icon
senior tag
válasz
Tuomas #21985 üzenetére
Nem bétázok (legalábbis nem tudok róla, bár most úgy érzem
).
Xiaomi Mi2, MIUI 8.2, Android 5.0.2.
Nem rootolt, bár a CIB applikáció kiírja, hogy nem a gyári FW van rajta, mert ez a xiaomi.eu-s magyar FW, tehát hivatalos, de nem a gyári kínai.
De ha tavaly óta jó volt a R-nak. -
Lex Icon
senior tag
válasz
Tuomas #21932 üzenetére
Közben sikerült megoldani. Hiába telepítettem a G Play-ből, újra rámentem és új frissítést írt (30 perccel később???) amit felraktam és most már elküldte a hitelesítő emailt és be tudtam lépni.
Az viszont érdekes, hogy egy pénteki vásárlást csak most rakott be a listába. A pénzküldés is rendben elment.
Szóval valami nagy dugulás lehetett ebben. Szerintem valamelyik verziót rendesen elcseszték és az adatokat is tönkre vágta, ezért ált le a normális működés. Agilis fejlesztés sucks.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. -
sopruk
senior tag
válasz
Tuomas #21824 üzenetére
Én is így vagyok vele, hogy amire én használom, arra jó lesz így is, csak újra meg kell szokni mi hol van.
Több az ösztönző "reklám" (váltás prémiumra, részvények...), az van alap beállításban a különböző füleken, így keresgetni kellett először, de meglettek a funkciók...Nem bánom, hogy kivették a tranzakciók elrejtését, mindig féltem, hogy véletlen rátapicskolok, aztán kereshetem, hogy hova lett, hogyan kell visszahozni...
A fizetés megerősítő bizonylatra én sem emlékszem, hasznos lehet még valamikor...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Tuomas #21726 üzenetére
Semmi vita nincs ebben, valószínűleg ahogy én is írtam azoknak éri meg akik (nagyon sokat) utaznak. A többi miatt biztos, hogy nem éri meg.
Én is csak azért néztem meg, mert milyen menő lenne. De az előnyök lista alapján nem éri meg az emberek 99%-ának. Csak azt hittem figyelmen kívül hagyok valamit -
zsamiatt
őstag
válasz
Tuomas #21684 üzenetére
így már értem. A banki szolgáltatásokat mindenhol szigorúan veszik a világban. Nem mondom, hogy nem lehet ilyen törvény Angliában, de az EU-n belül minden országban a szolgáltatás nyújtása szerinti ország jogszabályának kell megfelelni. Ráadásul ha már önálló pénzkezeléssel rendelkezik akkor alapvetően nem is fintech hanem bank. Jelenleg a revo tudtommal semmilyen pénzt nem tárol. Amíg nincs meg a banki licence nem is tárolhat.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Tuomas #21684 üzenetére
Én úgy értem hogy a fenti esetnek semmi köze UK-hez, mert most történt. Ezek a dolgok se nem Uk se nem EU szabályozás okán történnek. Ezek szimplán a Revolut hibái
mert túl engedékeny volt.
Mármint amikor ki volt fullra kapcsolva a védelem és dollármilliókat mostak át raktuk? Lehet. Tényleg erre ez jó a megoldás -
agroman
aktív tag
válasz
Tuomas #21672 üzenetére
te is kiragadsz egy esetet..az ugyfel elotte megforgatott akar millios osszeget, de a revolut piti 40e ft-ert bortonbe is kuldene vkit..(a'la penzmosas vagy terrorizmus)
tele a net online penzugyi szolgaltatokkal, de sehol nincs ilyen primitiv rendszer.
mar reg csodbe ment volna a paypal, ha az ebay-es vagy etsy-s maganszemely eladokat sztatnak azzal hogy a vevonek vajon honnan van penze amit atutalt az eladott poloert, bogreert, stb. -
zsamiatt
őstag
válasz
Tuomas #21660 üzenetére
ja, de az MNB-nek van megfelelője Angliában is. Ahol szintén nem végezhet bárki ilyen tevékenységet. Nem véletlen, hogy a számlákat nem a revo kezeli hanem mögöttes bank.
Egyébként meg EU-n belüli szerződések miatt is meg kell felelnie a szolgáltatásnak az adott piacon. Tehát igen, előbb utóbb a revonak is meg kell felelnie az MNB-nek ha magyar ügyfeleket akar kiszolgálni. -
zsamiatt
őstag
válasz
Tuomas #21657 üzenetére
a számla kezelés banki tevékenység, mint ilyen MNB engedély köteles Magyarországon IS és jogszabályoknak kell megfelelni. Ebbe a vitába nem fogunk megint bele menni.
Bizonyos összeg határ alatt a NAVval sincs probléma. De ha utána nézel a énz mosás törvénynek egyértelműen bene van milyen összeghatároknál kell jelentenie a pénz intézeteknek a gyanús pénz mozgásokat. -
hedgehog
senior tag
válasz
Tuomas #21637 üzenetére
ahogy nézem, egyre részletesebb a Revolut help, pl. már a "zárolás" során beküldendő doksikról is van egy jó magyar leírás (lehet hogy már rég, nem szoktam olvasgatni a helpet
)
Igazolnom kell a pénz forrását -
Somatom
veterán
válasz
Tuomas #21500 üzenetére
Amit az adott szabályzat tilt, az jogsértő, ergo warez. Márpedig az ilyen kártyahasználatot tiltja. A gyakorlatban ezt itt "szürke zónának" tekintik moderáció szempontjából. Csakhogy az ilyen szürke zónák nincsenek definiálva a fórumszabályzatban. A user csak abból tudhatja, hogy átlépte a határt, hogy az orrára koppintanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Yettel topik
- Bestbuy játékok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G1, 14" HD+, I5-4300U CPU, 8GB DDR3, 240GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G2, 14" FHD, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD+, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G2, 14" FHD Érintőkijelző, I7-5500U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, W10, 27% áfás számla,
- HP ProBook 640 G1, 14" HD+, I5-4200M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garancia (
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest