- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
kgyurma #21699 üzenetére
Szerintem attól függ, hogyan töltöd. Ha neked is van Revolut számlád és arról teszed át a pénzt, akkor legfeljeb tőled fognak jövedelemigazolást kérni, az meg egyszerű. Ha a te kártyáddal töltöd az ő számláját közvetlenül, az problémásabb lehet, persze nem biztos, hogy kérnek bármit is.
-
emeritus
tag
válasz
kgyurma #21699 üzenetére
Ha Revolutról töltesz Revolutot, akkor szerintem nem lehet gond, esetemben is gyakorlat ez. Egyébként különös, ha havi néhány tizezer, vagy akár százezer forint mozgatása egy pénzügyi szolgáltató figyelemére érdemes, illetve ennek vizsgálatára fizikai munkaerőt fordít. Ez (itt tudottan szűkös) erőforrások indokolatlan pazarlásának tűnik és nem is szimpatikus. Remélhető, hogy van ésszerű magyarázata, megfelelő kommunikáció nincs, ennek hiányában minden pénzügyi szolgáltató legfőbb értéke a Bizalom csorbul. Lelkük rajta.
-
hedgehog
senior tag
válasz
kgyurma #21699 üzenetére
Nekem csak annyi tapasztalatom van, hogy évek óta erre kapják/kapták a gyerekeim a zsebpénzt (már amelyik elmúlt 18, de még nem dolgozik
), és senki semmit nem kért tőlük.
Egyébként olyat olvastam már, hogy ilyenkor bekérik tőled kérik a pénzforrás igazolást, de már sajna nem emlékszem hol.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest