Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz Somatom #31418 üzenetére
Köszönöm szépen a választ! Szuperül hangzik.
Williamgrant: Köszi, neked is.
zerodot: Értem, hmm, meglátjuk. Max használom a sima kártyámat, a dán mérnöki kamara szerűségnek van egy bankja (mittudomén a védőnők meg a tanári egyesület is a tulaj abban) kb és ők igen barátságosak a külföldi ATM használat/külföldi valuta felvétellel, nagyon nagy költség akkor sem lesz (teljes felvett pénz 1%-a a bukó ha jól gondolom kb), csak hajtott a kíváncsiság, hogy hogyan tudom így virtuális kártyával intézni ezt
[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
válasz Williamgrant #31414 üzenetére
Ha csak annyi az esetleges díj a random ATM-ekben, akkor okés :-) Csak valahogy kell EUR kp (200 EU bőven elég), mert egy Ausztriai kirándulásnál nem árthat, nem vagyok benne biztos, hogy ezekben az alpesi turistaházakban lehet kártyával fizetni... aztán nálam most csak kártya van vagy egy kis DKK kp... aztán az ilyen kissé necces utcai váltókat elkerülném
[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
-
csubuka
addikt
válasz Somatom #26673 üzenetére
Köszönöm szépen válaszod!
A gond ott van, hogy nem nagyon hajlandóak magyar számlára utalni, ahogy kinéz. Vagy a brit számla (ezt nyújtaná a Revolut) vagy Paypal. Ha Paypal, akkor ahhoz is célszerű kötni egy Revolut kártyát, hogy a pénz a Paypalról elvándorolhasson a magyar számlára gondolom... *Ahogy nézem Paypal nem fogad el Revolut kártyát, szóval az bukó
[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ha külföldről várna az ember valamennyi kevéske bevételeket, ámde azt végül magyar számlára akarja eljuttatni, arra megfelelő lehet egy Revolut számla nem (netes oktatás)?
Ha jól értem az ingyenes csomagban is van ingyen havi 200 fontig magyar ATM-ből pénzfelvétel, illetve lehetne havi egyet ingyen (? nem tudom, hogy a célbank nem húzza-e le az embert, hiába a "feladás" ingyenes Revolut oldalról) utalni akár egy OTP számlára teszem azt, mindezt 1000 fontig külföldi valutát magyarra váltva, szintén ingyen? Nem ilyen ezer fontos dolgokról lenne szó amúgy, szóval az, hogyha kicsit beragad a pénz, meg nyavajognak azon, hogy honnan van, az nem a világ vége...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest