- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszmilan
tag
Nekem most azt írja az irányítópult, hogy hívd meg egy barátod és cserébe ingyen kapja a standard kártyát.
-
Krethx
aktív tag
Egy virtuális kártya lehet ingyen. Nekem kettő fizikai van. Ebből egy volt költség nélkül. Ha az ingyenest törlöd akkor abból kérhető új. Több virtuális kártya esetén (mint nekem) nem tudom hogy van. Tehát úgy értem ha én törölném az ingyenest akkor igényelhetnék e újra. (Fizetés nélkül.) Elméletileg igen.
-
Gsx-rr
veterán
Amazonon rendeltem, sikeres volt emailt is kaptam a revolut nem vonta le. Hetvege miatt?
-
htc07
addikt
ha ingyenes csomaggal 'veszek' meg egy virtualis kartyat, akkor ha torlom, mondjuk mindkettot, akkor is ket virtualis kartyat letre hozni egyszerre tovabbi koltsegek nelkul? tehat, ugymond 2 slot mindig megmarad virtualis kartyanak?
-
attiati
veterán
október 4-i sztornózott terheléseket javították már valakinél?
Az világos, hogy hétvége van.
-
petipetya
nagyúr
válasz
retifosas #13426 üzenetére
Nem adtál át minden infót:
- volt 10 forint egyenleged a Revolut számlán
- vásároltál 2 forintért, és megkaptad a terméket
- most 8 forint az egyenlegedvagy
- volt 10 forint egyenleged a Revolut számlán
- vásároltál 2 forintért, és megkaptad a terméket
- most is 10 forint az egyenleged?
-
erdey_a
addikt
fogy a pénz a revolutnál? már csak 2222 forintot ígérnek 3000 helyett
-
retifosas
csendes tag
Sziasztok! Először fordult elő velem, hogy egy korábbi valós bankkártyás vásárlásomat a 7. napon sztornózták. A partner bank nem kérte le az összeget 7 napon belül. Csak 2530 ft-ról van szó. Szerintetek ilyenkor mi van? Megnyertem az összeget, vagy újra kezdeményezik majd a levonást? Járt már így valaki?
-
Tuomas
addikt
válasz
instantwater #13417 üzenetére
-
Kiskopika
senior tag
Uj laptopra van szuksegem. Szerintetek mekkora az eselye, hogy zaroljanak ha eddig heti 20-50 eurot koltottem a R-rol. Es most magyar kartyarol feltoltenek 250 ezret, osztrakrol pedig 700 eurot. Az eurot ft valtva egybe az R rol fizetnek ki majd 500 ezret ft-ba?
-
Azért erősen facepalm, hogy egyesek nincsenek tisztában azzal, hogy létezik eladási és vételi árfolyam.
A felcserélés még talán bocsánatos bűn
-
-
-
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
Az imént fizettem aliexpressen revolut kártyával. A dollár vételi/eladási ára közötti különbséget a hétvége okozza?
Az volt a meglepő, hogy beírtam dollárban a termék árát a converterbe, majd feltöltöttem annyit Revolutra. A fizetés során viszont kevésnek bizonyult a feltöltött pénz. -
Tuomas
addikt
válasz
instantwater #13407 üzenetére
Nem tudom, meg kell próbálni. De ha olvastad amit írt, akkor láthatod, a másikat mellette használni akarja amíg meg nem jön, vagyis nem cseréli, hanem párhuzamosan egy másikat rendel, én pedig arra írtam megoldást.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
instantwater #13407 üzenetére
Ha a R hibája, hogy a kártya tönkrement, akkor jogos.
-
-
alex devil
senior tag
válasz
Quinine911 #13398 üzenetére
Nekem működik.
-
sakrafp
csendes tag
Sziasztok !
Telefon váltás elött állok, kérdésem az új telefonra a Revolut app feltelepítése után be tudok lépni a korábbi telefonomon történt belépési adatokkal, minden kártyám látható lesz megint ? A számlatörténet is megmarad ?
-
vmarci21
tag
válasz
Tuomas #13364 üzenetére
Pedig az elmúlt 5-6 évben, elismerten OTP-s leállásokról szóló hírek alapján egész jól lehet következtetni, hogy ezek a boltok valószínűleg mind OTP-sek:
Tesco, Lidl, Spar, Penny, CBA, Real, MolAz OTP-s ATM-ek meg biztosan OTP-sek, mint ahogy a webes OTP-s fizetőkapu, és a SimplePay is..
Viszont annak egy egyszerű oka lehet, hogy csak fintech cégek érintettek, és magyar banknál lévő kártyák nem:
magyar bankok jellemzően 21-30 napra zárolják az összeget, míg a fintech szolgáltatók csak 7 napig... - tehát a magyar banki zárolási időből még nem futottak ki a tranzakciók... -
htc07
addikt
válasz
Quinine911 #13398 üzenetére
nálam simán megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest