Hirdetés
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
retifosas
csendes tag
Sziasztok! Fiam 17.én kedden tölti a 18-at. Szeretnénk regisztrálni neki egy REVOLUT számlát. Itthon neki nincs saját bankszámlája, így bankkártyája sem. Én szeretném neki a saját bankártyámmal feltölteni a pénzt, illetve a saját REVOLUT számlámról átutalni. Szerintetek az működhet? Előre is köszönöm a szíves válaszaitokat!
-
retifosas
csendes tag
válasz Quinine911 #11461 üzenetére
A kérdés azért is merült fel bennem, mert a bankártya regisztrálásánál nálam azt írja ki idézem: A neveden lévő bankártya adatai Szóval akkor azt mondjátok, hogy a fiamnak beírhatom az én nevemen lévő bankkártyát is. Köszönöm szépen a válaszaitokat!
-
retifosas
csendes tag
Sziasztok! Többször előfordult már, hogy dollár alapú, például aliexpressen történt vásárlásomat sztornóztam, vagy refund miatt visszakaptam a pénzt. Eddig minden alkalommal a visszakapott pénz (USD) mindíg a dollárszámlámon landolt. Tegnap sajnos valamiért mégsem ez történt! A refund miatt visszakapott 5.02 $-omat automatikusan visszaváltották forintra, miközben a dollár számlámon kellett volna megjelennie. Nem tudjátok, hogy mi lehetett a probléma, vagy legközelebb hogy tudnám ezt elkerülni?
[ Szerkesztve ]
-
retifosas
csendes tag
Sziasztok! Először fordult elő velem, hogy egy korábbi valós bankkártyás vásárlásomat a 7. napon sztornózták. A partner bank nem kérte le az összeget 7 napon belül. Csak 2530 ft-ról van szó. Szerintetek ilyenkor mi van? Megnyertem az összeget, vagy újra kezdeményezik majd a levonást? Járt már így valaki?
-
retifosas
csendes tag
Sziasztok! Ma 225.000,- Ft-al töltöttem fel a Revolut szálámat. Utána megnéztem a K&H-s bankszámlámat és azt látom, hogy az eredeti 225 ezer forinthoz képest 2.895,- Ft-al többet vontak le. Vagyis pontosan 227.985,- Ft-ot. Nem tudtam mire vélni ezt a többlet levonást. Felhívtam a K&H-t. Elmondták, hogy ők csak pontosan az igényelt összeget vonták le. Ha a tranzakciónak díja lenne, az külön tételként jelenne meg, de ez a jelen esetben nincs. Ami azt jelenti, hogy a partnerbank (jelen esetben a Revolut) számított fel plusz költséget.
Nézem a sugót és az alábbiakat írja:
Itt szerintem valami nagy disznóság lehet. Járt már így valaki? Szerintetek mitévő legyek? 2895 forintot szeretném visszakapni! Üdv. és szépnapot kívánok mindenkinek! -
retifosas
csendes tag
válasz Tuomas #13671 üzenetére
Nagy szülés volt, de sikerült visszaszereznem a pénzt. Többször is meg kellett erősítenem, hogy nincs kereskedelmi (üzleti) bankkártyám. A gyenge angol tudásom nem volt elegendő, viszont a Fordító alkalmazás nagy segítségemre volt. Köszönöm mégegyszer a segítséget. Ez a helyzet arra legalább jó volt, hogy legközelebb tudom mi a teendő.
-
retifosas
csendes tag
Sziasztok! Az utóbbi időben rendszeresen jön egy értesítés, üzenet a Revolut-tól. "Az XRP ára yx%-ot emelkedett". Én ilyen jellegű értesítést soha nem kértem. Nektek is jön ilyen? Már próbáltam kikapcsolni, de nem találtam sehol, hol lehet. Tudnátok segíteni a kikapcsolásában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mozilla Thunderbird
- Revolut
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- BMW topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest