Új hozzászólás Aktív témák

• Andralin

aktív tag

Sziasztok!

Tudtátok, hogy a szállodákban lévő kártyaolvasó simán tönkreteheti a Revolut kártya Paypass áramkörét? :O

Külföldön voltam olyan szállodában, ahol RFID-s kártya a szobakulcs. Tegnap este úgy próbáltam kinyitni a szobám, hogy nem vettem ki a szoba kulcskártyáját a pénztárcámból. Csakhogy mellette volt a Revolut kártyám is és még egy OTP-s Paypass kártya is.
    Azóta mindkettő bankkártyán megpusztult teljesen a Paypass/contacless fizetés. Már három elfogadóhelyen is próbáltam fizetni velük. Semmit nem csinálnak, meg sem csippan a POS terminál, akármilyen közel rakom a kártyát, akárhogy forgatom rajta. :W :W :W
    Chip alapú fizetés működik továbbra is mindkét kártyával, csak az meg ugye mindig PIN-t kér.

Ezzel lehet még valamit kezdeni, vagy kuka és muszáj lesz úgy kártyát rendeljek?
    Ha újat rendelek az ingyenes csomagban, akkor használhatom chip-es fizetéssel a régi kártyámat, addig amíg az új meg nem érkezik? Vagy egyből letiltják a régit és kártya nélkül leszek akár hetekig? :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés