- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
DessertFox #12376 üzenetére
Kártyák fül / biztonság
-
babe98
csendes tag
válasz
DessertFox #12371 üzenetére
Tegnap vettem fel K&H automatából pénzt. Természetesen elfelejtettem feloldani a készpénzfelvétel tiltását, úgyhogy elsőre nekem sem ment, de feloldása után problémamentesen adta a zsét...
Nem ez volt a gond nálad is? -
Tuomas
addikt
válasz
DessertFox #12371 üzenetére
Igen, át kellene menni másik bank automatájához. OTPnél és Raiffeisennél működik, eddig ersténél, és ezek szerint K&H-nál nem?!
Ha a másiknál sem fog, akkor más lesz a baj. -
DessertFox
aktív tag
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék. Két hete van Revolut kártyám, pénzt is tettem rá. Ma először akartam használni egy K&H automatánál de azt írta ki hogy ez a kártya itt nem használható. Találkoztatok már ilyennel ? Mi a tennivalóm szerintetek ? Köszönöm a segítséget.
-
st6969
őstag
Azért off, mert valószínűleg nem revolut probléma...
Hm, érdekesség (vagy inkább furcsaság): kollégám regisztrációja rendben, még az üdvözlő emailt is megkapta. Feltöltött mindent, amit kell, már csak az email (gmail) visszaigazolás van hátra. De hiába próbálja, a revolut nem küldi az emailt a visszaigazoló kóddal. Már mindent kipróbáltunk (spam mappát is, más email címről megjön minden). Több napos próbálkozás után ránéztem én is, tényleg nem jön. Na, akkor live agent: igen, látja a próbálkozásokat, de ezek visszapattannak. Nézzem meg nincs-e email szabály, szűrő, bármi beállítva. Nincs semmi. Akkor vegyük fel "white listára". Megtörtént (nem is tudtam, hogy van ilyen, leírták, hogy kell). Semmi. Ugyanúgy nem jön a revoluttól semmi. Sakk matt, nem tudott többet segíteni. Valamiért visszapattintja a no-reply@revolut.com-ról érkező emaileket. Új email címet regisztráltunk, azzal minden ok.
Járt már így valaki? Volt megoldás? -
Speedy7
tag
Próbáltam EUR-t utalni Revolut-ról de nekem nem teljesen tiszta a következő:
1. Feltöltöttem forint kártyáról
2. Átváltottam ebből valamennyit EUR-ra
3. Átutaltam 30EUR-t magyar CIB-es Euro számlára (IBAN, SWIFT kód megadva)
4. Pár órán belül megérkezett a 30EUR, de 2EUR-t levontak ilyen közleménnyel:
AD-Nostro díj EUR EUR 2,00 EDVADFXT5 H03REz mi lehet és hogyan lehetne elkerülni a jövőben?
-
válasz
freelancer68 #12357 üzenetére
végigolvastam,de nem találtam meg,köszi
-
Tuomas
addikt
válasz
JohnnyWeiss #12361 üzenetére
Szerintem is ez áll a háttérben, figyelmeztet, hogy a kártya pénzneme más, mint amivel fel akarod tölteni, és ez költséggel járhat. Transferwise kártya esetén is így van.
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
petipetya #12344 üzenetére
Tegnap előtt nekem is felajánlotta a PLN-t, mert szerinte a Curve pénzneme PLN. Múlt héten még GBP-nek azonosította Curve-ot. Amúgy alapból HUF-al fogja feltölteni, csak felajánlja neked a PLN-t. Valószínüleg nem olvastad végig az üzenetet. Választási lehetősét ajánl fel, hogy biztos hogy HUF-ban terheljen vagy inkább PLN-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest