- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
Sajnos néha a pénz nagy úr. (Tudom, mondom én.)
-
csoda120
aktív tag
Sziasztok!
A gyűjteményem "szinte" összes darabja eladó!!!Kicsit megzuhantam anyagilag emiatt kell a pénz,de ez nem azt jelenti,hogy fillérekért vihetőek!!
Azért piaci ár alatt...
-
Earl_Muttley
őstag
Ma jött 3 db telefon a gyüjteményembe:
Ericsson A2618sc
Sagem my202c
Vodafone 226Apám szerezte őket, meglepett egy kicsit.
A Sagem és a Vodafone müködik, az Ericssont töltöm hátha beindul.
Az Ericsson famintás borítású, és ott vannak a billentyüzeten a kinai karakterek.
A Sagem kis lányos felnyitós telefon, ilyen korombeli lányoknak találhatták ki, elveszik a tenyerembe. A Vodafone 226-ról csak annyit mondok, hogy tetszik, kis kézreálló darab, ha jó az akksija jön másodlagos telefonnak. Am király a mintás hátlapja.Jött egy töltö is az Ericssonnal, tehát holnap tesztelek egy pár telót.
-
golya32
senior tag
Nekem van időm, csak nem vagyok itt
Mindjárt mennem kell autóból meg nem lehet nyomni, ha én vezetek -
TokLac
senior tag
Én meg szeresztem egy dobozos, hibátlan, fekete Nokia N80-at. Már ez is retró.
-
pszili8
aktív tag
Nagyon faxa telefon,én nagyon szeretem,de nekem már van.Manapság elég ritka!
KSparrow:telefont én sem nagyon dobálok,eddig nem is nagyon ejtettem el,de az 5800-át sikerült egy hetesen megpörgetni az aszfalton,lyukas volt a rövidgatyán a zsebem de pont annyira csak hogy a telefon járás közben kicsusszant rajta,a tokot persze otthonhagytam mer minekKedvenc ilyen jelenetem volt mikor faternak anno 6600-ja volt,kiesett a kezéből a teraszon,a lábával felrúgta,hogy majd elkapja,de sikerült úgy felrúgni hogy elrúgta a teraszról repült 3 métert aztán 1 méter magasból csatt a járdára,a telefon túlélte
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Ha valakinek pont egy ERICSSON SH888 hiányzik a gyűjteményéből, az szóljon!
Kártyafüggetlen, jó akksival, töltővel, akár mindennapos használatra is alkalmas!
-
KSparrow
őstag
az előbb egy kis időre megállt a szívem... egy perccel ezelőtt. a lépcsőn fotózom n82-vel a kutyát, bal zsebemben a 6800, hozom föl tölteni. a lépcsőfokok között nincs semmi, így a zsebemből kicsúszött a 6800
, és konkrétan egy emeletet zuhant, a földre a plafontól
. az akku kiesett, de más semmi baja!!!
(ez azért nagy szó, mert amikor a múltkor leejtettem, rendesen elrepedt a műanyag, pedig akkor alig koppant valamit.) első nagyobb esés egy telefonnál, életem folyamán. (mmint ez, hogy egy emeletet esett)
-
Hullamos
tag
Valakit erdekel egy full dobozos makulatlan narancssarga r310 capa ericsson?Annyi a baja hogy neha ingadozik a jele.Es meg lenne egy leharcolt kek r310 alakatresznek.
-
ligeti8
csendes tag
Ha minden jól megy , jövő héten szombaton kint leszek a pecsában mint árus
-
zorzy4
addikt
Ma sikerült két motorola v60ból egyet csinálni.
-
KSparrow
őstag
azé ez a megoldás se rossz, ha nincs pénzed 8850-re...
-
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #7057 üzenetére
whááháájááá
kösz a kódot!
egyik 2110: 0196, olimpifon: 1297 (bár cseréltem a kétpanelt, azaz fordítva) ezek szerint a sima 2110 96os, az i-s meg 97-es. de az egy kicsit új, nemde?
a 2146 meg 4496. az előzőek kiolvasása tiszta, mmint hogy 1996 január meg 1997 dec, de ez... 44.hónapról nem hallottam... se 2010-ben, se 1996-ban...
úgy nézem a kód csak GSM-eken megy, se a 350, se a 450 nem reagált. -
pszili8
aktív tag
Infó: A 8110-en úgy lehet megnézni mikor gyártották a telót hogy beütöd a *#8110# kódot.A 96-nál régebbi Nokia telókon úgy lehet megnézni a gyártás idejét hogy beütöd a *#3283# kódot.Most én megnézegettem az enyémeket az egyik 2110-nél 4db X-et dobott ki,akkor ez prototípus lehet?Valamint a 2148i-m is ködös van ahol PT-11-nek írják,a típusa NHK-4AX.
-
pszili8
aktív tag
válasz
golya32 #7055 üzenetére
Én is akartam venni régebben ilyen I9+++-t,de kínai mobil fórum átolvasása után már nem vágytam rá annyira
Legalább az érintőképernyője működne rendesen
A kedvencem amivel az őrületbe lehet kergetni az a "LUXUS DUAL SIM MOBIL TAGHEUER VERSACE DG,GUCCI"meg a társai ilyen übergagyi arany strasszköves stb borítással,ja és 30k körüli áron.brrrr
Kiderítettem a 8110 üzemidejét 5 napot megy az egyik akksival,nyomkodtam meg telefonáltam is 1x 2x.Brutális teljesítmény!Akinek van 8110-e az tudja ,hogy 2 napnál nem igen bírnak többet.Jelenleg a Siemens U15-öt és a Nokia 2148i-t nyúzom,meg a 8210 is néha,de azt már sajnálom használni olyan szép lett!
-
golya32
senior tag
válasz
Stimpy001 #7051 üzenetére
Ha keresni akartam volna rajta akkor nem ezt írom, ez a beszerzési ára, ugyanezt a vaterán 10e-be adják, ebben sincs még magyar, de ehhez van akku és jó.
Bluetooth java, nekem nem tetszik, és a műanyag ház nem a legjobb minőségű.
Ez az:
http://mobil-telefon.vatera.hu/dual_sim_2_kartyas/i9_ujszeru_2_sim_kartyas_elegans_183475414.html -
Stimpy001
aktív tag
Ezek a másolatok mind használhatatlanul gagyik, egy forintot nem adnék értük. Énis csak azért vettem meg anno mert 2 simes qwerty billentyűzetes telóra volt szükségem. Kinézetre és tudásra rendben volt, de a kezelése rémálom!
Miért is olyan fontos a a nyamvadt rádió amikor ott a telón a saját zenegyűjteményem, és a milliónyi internetrádió alkalmazás?
Költői kérdés volt, ne tereljük off irányba a topicot! -
Misi1979
őstag
Biztosra veheted, hogy nem akkora volt a kijelző felbontása
Amúgy sziasztok, belépek a klubba, retro telóim, amik csereberére várnak:
Van egy készülékház nélküli g50-es panám, független, magyar, hibátlan
Továbbá őfelsége, egy siemens s25.
Ami érdekelne, 8210, T28.. értékegyeztetéssel
-
golya32
senior tag
Megjött a haverom Kínából hozott nekem I9+++ esetleg valakit érdekel?
Teló működik dupla simes nincs hozzá semmi csak az akku darabja 8e (2db van)
Van külön 2db akku fali töltővel az 4e
Nekem is ennyit kellene fizetnem érte azt mondta ennyibe került kint, ha kell valakinek akkor eladó , ha nem akkor vissza adom neki.
Ez a beszerzési ár, de nagyon gagyik.. -
ligeti8
csendes tag
Voltam tegnap pecsában...
rengetegen voltak a ligetben, mondjuk tegnap volt valami futónap is.
Volt egy 682x eléggé kopott volt , és mellette egy 6170 is akadt. Nem tudom mennyibe mentek.
Rengeteg román árus volt, sok volt a numizmatikus...meg a porcelános.
Jó lenne ha nem menne el Ecseri hangulatba. -
csoda120
aktív tag
Szép estét mindenkinek!
3 napra kitiltottak,így nem tudtam lenni,de látom senkinek sem hiányoztam
Na mindegy7végi szerzeményeim:
Nokia 3120 kijelző törött,de már kicseréltem
Nokia 9300 (dummy)
Nokia 6822 (dummy)
Ericsson T65 aránylag szép állapot,de nem kapcsol be -
zorzy4
addikt
Helyreigazítás!!! Amiről korábban azt mondtam motorola v60i, az csak v60, az i-t most vettem. Meg egy ericsson t28 world (ez megy zsombinak az oldmobilról), r320 pana x500 és egy kék kijelzős 3310es.
Azt hittem hogy a r320 nem olyan nagy szám az r520hoz képest, de most valahogy jobban tetszik. De azért idővel eladom. -
KSparrow
őstag
a képet n82-vel csináltam, az egyetlen Photoshop a rendszám fixelesítése. így parkolunk mi.
-
zorzy4
addikt
Ma vettem egy r320ast.
-
Earl_Muttley
őstag
Tegnap kaptam osztálytársamtól egy SE T230at.
Az első telefonja volt, de az osztályben ő volt az első akinek telefonja volt.
Szal ez az osztály első telefonja.
Vkinek van ehhez töltöje? -
TokLac
senior tag
Vegyétek: [link]
-
KSparrow
őstag
lopod a linkeket? ejnye.. hát szabad az ilyet?
Saint: itt a fekete, vaterásan.
-
zorzy4
addikt
Egy kis kikapcsolódás. [link]
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SyntaxeError #7028 üzenetére
ebayen pofátlanul olcsón vannak...pl.
de itthon is vannak, pl gigatel, vatera.
söt, nekem is van egy leharcolt... ha kéne ingyen, még elfelejtettem kidobni -
SyntaxeError
tag
Valaki tud olcsón elő hátlapot 8310re?
-
Magnum_
nagyúr
amugy eljutott hozzám ma a rezgőmotor a 6310i-be.. penge. müködik.
de kell még egy a másikba is
-
zorzy4
addikt
válasz
Magnum_ #7022 üzenetére
Hogy és honnét? Ma voltam portyázni. Korábban szó volt hogy csak szép és jó telefonokat érdemes megvenni. Nos ma nekem ma pont az ellenkezője jutott de nem bánom. Vettem egy pana x500ast Halott, hiányzik az akkufedél, és még az ára is ezer ft volt. De mivel lehet hogy az életbe nem futok össze még egyel, megvettem és örülök neki.
-
Magnum_
nagyúr
gyerekekkk, milyen laptopot okosítottam ma anyukámnak.... imádom Bp-et
-
golya32
senior tag
válasz
Magnum_ #7012 üzenetére
1,Hát azért mert a 8910 is sokat esik, és nem merem használni, mert azért a 8850-t kímélni kellene..(sajnos nagyon vékony rajta a festékréteg, és kopottan durván nézne ki)
2, elfogyott a kpm. a 8910-t meg nem adom el mert az nagyon jó, viszont én legalább lefotóztam..
De ha bejönnek a pénzeim, akkor megmarad.
Egyébként jó kis teló, de a 8910 visz nálam mindent. -
Magnum_
nagyúr
legalább levágná az amatör az ebay seller vizjelét a képről, és nem ujként, hanem felujitottként hirdetné...
-
KSparrow
őstag
nemtom mé ment el kétszer, egyszer nyomtam...
na mindegy. uhh ma kipróbáltam a széles sztereót n82-n..háát..
5310 elbújhat..
-
KSparrow
őstag
finomság
lehet holnap kinézek a piacra..van 130 forintom..
meglátom, mit tudok venni rajta!
-
pszili8
aktív tag
válasz
ligeti8 #7002 üzenetére
Én a gyűjteményem 90%-át úgy vettem,hogy be sem kapcsolt,érdekes módon vásárban mindig le vannak merülve,lomisok árulják de ott rossz telefont nem vettem még!A vaterán persze minden 2. amit vettem szar volt,és még el is kérik a vaterán az árát,míg a vásárban 1500Ft volt a max
Persze ütött kopott telefont nem veszek meg én sem!
-
-
KSparrow
őstag
válasz
ligeti8 #7002 üzenetére
hát elvileg küld majd egy másikat, az jó. de hogy lehet egy telefon belül vízköves?!
valaki tud segíteni n72 szoftverezésben? lutri, mert nem reagál a gombokra se..az előlapot is cserélni kéne... :S
na mindegy, a 9210 is szar volt.az n82nek meg jobb hangja van, mint az 5310nek... széles stereo, de hát a wlan az valami istennagy..
-
Earl_Muttley
őstag
Hello Mindenki!
Sagem MYX3 és MYX5 müködnek.
A MYX3 rendesen eszi a vodás kártyát.
A MYX5 nem + az csunya kopott is.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest