Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
ligeti8
üzenetére
Én a gyűjteményem 90%-át úgy vettem,hogy be sem kapcsolt,érdekes módon vásárban mindig le vannak merülve,lomisok árulják de ott rossz telefont nem vettem még!A vaterán persze minden 2. amit vettem szar volt,és még el is kérik a vaterán az árát,míg a vásárban 1500Ft volt a max
Persze ütött kopott telefont nem veszek meg én sem! -
-
KSparrow
őstag
válasz
ligeti8
üzenetére
hát elvileg küld majd egy másikat, az jó. de hogy lehet egy telefon belül vízköves?!
valaki tud segíteni n72 szoftverezésben? lutri, mert nem reagál a gombokra se..
az előlapot is cserélni kéne... :S
na mindegy, a 9210 is szar volt.
az n82nek meg jobb hangja van, mint az 5310nek... széles stereo, de hát a wlan az valami istennagy..

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze ütött kopott telefont nem veszek meg én sem!
az előlapot is cserélni kéne... :S