- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micuir_M
tag
Uraim! Eladó néhány telefonom. Az árak alkuképesek, képet küldök, ha kell.
-
bences
tag
Hello!
Lehetséges nokia 6310i-re vhogy automatikus billentyűzárat varázsolni?
Már feltúrtam ez után a google-t de nem találtam semmit.
Vmi java progi nem létezik (bár ott az autostart ami necces, dehát nem kell kikapcsolni a telefont), vagy valami módosított firmware?Köszi
-
Earl_Muttley
őstag
Vki tudja mi a City Bird csengőhang kottája?
-
KSparrow
őstag
na megérte kinézni a piacra. megszabadultam pár roncstól, és szereztem 2 telefont, meg 2 gombsort. (egy 3510i és egy 8210 gombsor, a 8210 szép, a 3510 kicsit kopott egy helyen)
a 2 telefon meg: egy 6210: csak úgy kaptam, elég leharcolt, de ez van, a kijelző egy helyen megfolyt meg a kontraszt is fel van véve, de megy.
a másik telefon meg egy t-mobilos (már nem sokáig) 6170. ugyan van egy-két apróbb hibája, (pl a hangerő+ gomb nnincs a panelon, meg a műanyag is hiányzik, meg karcos kopott minden, de működésben hibátlan. -
zorzy4
addikt
Volna egy ilyenem [link] eladó. 1000ft
-
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #7676 üzenetére
Nincs!
Ezért ezt a képet linkeltem amelyiken nincsennek rajta és ezért írtam úgy,hogy "ehez"(#7677) pszili8 De akkor bekapcs gomb nyomkodásakor miért váltja a külső,belső kijelző világítását??Közben nem nyitogatom
na meg,ha nem nyúlok hozzá akkor is lefagy a külseje.Vagy csak én akarom bemesélni magamnak,hogy szoftos és nem szallagkábeles!?
(árban nem mindegy)
(#7680) Dj Tommy Ezek nem az enyémek
Netes kép...Nekem csak a 9110,9210,9300 van meg
-
maláj
addikt
nekem viszont nincs 1 kommunikátorom sem
-
Magnum_
nagyúr
kicsit berágtam a retrókra, tegnap kibasz@tt velem a 7110. vettem most egy Samsung GT-E1170-et
-
csoda120
aktív tag
Már csak egy 9000 és 9500 kell ehez a sorozathoz
Na Uraim lenne egy kérdésem!Várom az okosságokat
Mai nap hozzám került egy 9300.Belső része hibátlanul működik,de a külseje rakoncátlankodik.Van,hogy elindul,de lefagy,van hogy csak világít és van,hogy csak a töltést mutatja.illetve néha azt csinálja,hogy a bekapcsoló gomb nyomkodásával váltogatja a külső és belső kijelző világítását.Az előző tulaj azt mondja,hogy szallagkábeles,de szerintem nem.Szerintem vagy szoftos vagy a bekapcsoló gombal lehet valami.Szerintetek??Tippek?? -
zorzy4
addikt
Van egy nokia 7360 dobozom eladó!
-
gandol
csendes tag
Sziasztok!
Érdekel valakit egy Bang & Olufsen Beocom 9600-as telefon?
Csere is érdekelhet valami használható telcsi személyében. Sokáig meg sem fordult a fejemben az eladása, de most azt hiszem egy gyűjtőnél jobb sorsa lenne.
Egyáltalán mennyi érte egy korrekt ár?
Képek a 7543. és a 7549. hsz-ben! -
Undead06
csendes tag
-
Undead06
csendes tag
válasz
KSparrow #7665 üzenetére
nem elvileg fogja magát aztán néha kikapcsol de amióta visszakerült hozzám 2 napja azóta nem kakpcsolt még ki pedig direkt bekapcsolva hagytam éjszakára. lehet hogy csak akinek kölcsönadtuk kapcsolt ki. de ő meg az építőiparban dolgozik hátha azért
és hogy tudnék én szoftvert frissíteni mert az 5.10-es van rajta még 2002-ből ?
-
Undead06
csendes tag
hello!
van egy 6310i telefonom amit még újonnan vett apám.pár évig a fiókban volt,utána pár évig kölcsön adtuk de csak 1 hétig használták és most visszakerült hozzám.olyan probléma van vele hogy néha kikapcsol nem tudom milyen periódusokban mert odáig még nem jutottam el hogy meg tudjam figyelni mert az új előlapot várom és addig nem tudom használni. ez mitől lehet, széria-software hiba? ha software frissítés segíthet rajta akkor azt házilag meg tudom csinálni,és mik kellenek hozzá? ha igen hogyan pontosan?
köszi előre is
-
Undead06
csendes tag
hello!
van egy 6310i telefonom amit még újonnan vett apám.pár évig a fiókban volt,utána pár évig kölcsön adtuk de csak 1 hétig használták és most visszakerült hozzám.olyan probléma van vele hogy néha kikapcsol nem tudom milyen periódusokban mert odáig még nem jutottam el hogy meg tudjam figyelni mert az új előlapot várom és addig nem tudom használni. ez mitől lehet, széria-software hiba? ha software frissítés segíthet rajta akkor azt házilag meg tudom csinálni,és mik kellenek hozzá? ha igen hogyan pontosan?
köszi előre is
-
ligeti8
csendes tag
Mindig is szerettem volna kézzel készíteni fából előlapokat :d
Csak kéne hozzá némi ismeret .... -
pszili8
aktív tag
Ma kiderül,lesz-e R520-asom vagy nem
Minolta szombaton délelőtt mehetne a találkozó?
-
Pastika
aktív tag
Bakker hogy beindult megint a topic! Egyre többen jönnek, király!
-
ligeti8
csendes tag
szerintem 40-50 évet egy keveset használt telónak még majd menni kellene, A főbb nem forrasztott érintkezőket megtisztítod, akkut valahogy bikázod és megy. Gsm lecserélése nem megy egyik napról a másikra.
Én amitől nagyon félek, azok a szallagkábelek. -
Misi1979
őstag
Udv, ha valamelyikotoknek van elado t28, 8210, legyszi irjon uzit!
Kp fizetek, vagy cserebere. Fontos lenne a kifogastalan allapot, mukodes..
-
csoda120
aktív tag
válasz
Stimpy001 #7641 üzenetére
1-2db-ot én is a majdani unokáimnak tartogatok
(#7642) minolta5 30 év múlva még "csak" 51 leszek
Én sem szándékozom eladni őket,míg nem történik nagyobb anyagi lejtő.
Az,hogy most el akarom adni a 7710-et és 7600-t az egy dolog,de a többi marad.
(#7647) KSparrow Mekkora beszóóólááás
Sikerült beszereznem egy 9300-t.Állítólag szallagkábeles.Akksi betételekor egyből bekapcsol.Széthajtott állapotban a belseje működik,de összecsukva a külseje csak bizonyos helyzetben.Na mindegy 3k-t így is megér
-
KSparrow
őstag
lehet... aztán nem veterán autó, hanem veterán mobil kiállítások meg gyűlések lesznek a Symában, és lesz felállítva csak erre az alkalomra egy GSM antenna a helyszínen (mert ugye addigra híre se lesz a GSM-nek)
de csak hogy kedves legyek, te (amúgy mindig is mondod) öreg vagy, én meg fiatalszóval én megérem ezt a kort, te meg nem /bibibííí/
/Bocsi/
-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika #7643 üzenetére
ja sajnos. ezért jó, hogy hozzánk kerülbek, és mi vigyázunk rájuk. (én legalábbis)
a lényeg amúgy az, hogy nagyon jól ki kell tisztítani. ugyanis azzal is nehezítjük a korrózió dolgát. ( a legjobb persze a "kesztyűs kézzel" való bánásmód lenne (szó szerint is) hiszen nem menne rá a kezünkről a zsír, de hát..azért ezek /még/ nem őskori leletek... [csk piaciak]
-
Magnum_
nagyúr
nem ugrál a térerő sehol, csak az árnyékolt irodában. szar az antenna, mármint gyenge, amugy jol müködik a 7110, csak nem a munkahelyemen
-
csoda120
aktív tag
Ma ezek kerültek hozzám.
SE:T230
Samu C100,C160
Alcatel one touch
Siemens:M55,M35
Nokia:6210,3410,3100,6101,2760Mai nap ismét el voltam a takarítgatásukkal
Eladásról meg annyit,hogy szerintem előbb utóbb mindenki el fogja adni.Lehet nem most és nem 2év múlva hanem majd 60-70 évesen,de eladja... (szerintem)
-
KSparrow
őstag
nem semmi a gyerek Dummy- gyűjteménye...
-
mahagoni01
csendes tag
Sziasztok van egy zsír új dobozos retro ericcson GF198(nem GH198)flippes minden tartozékával
ha valamelyik gyüjtőt érdekli? p.ü. -
zorzy4
addikt
Stimpy Persze csak viccelek.
Marci Nem tudom, hogy egyáltalán volt e hivatalosan 3315. Én csak 3310ből aktíváltal találkoztam. -
KSparrow
őstag
térjönk vissza a teefonokhoz..
jaja olvastam, de most azért a 2 funkcióért... eseleg egy szoft. frissítés kéne az 5510esemre, mert néha megkettyen kivcsit...
a3315ben engem a forma vonz, nem a tudás, szóval nekem a telefon kéne egybe.Stimpy: mi a 3GS-t szapuljuk, nem a 4-est...
-
Stimpy001
aktív tag
Hát nem tudom, nekem semmi ilyen problémám nincs az iPhone-al, a wifi és a GSM antenna is sokkal erősebb mint az előzőnél, távolabbról is szépen látja a wifi jelet, és ahol eddig nem volt térerő, most vígan telefonálok. Ezzel a hogyan fogod dologgal kapcsolatban nincs tapasztalatom, én a várárlás napjától invisible shield-et raktam fel előre-hátulra-oldalra.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
Pastika #7621 üzenetére
gen, vannak tesztek, hogy hogy fogod-hogy veszít. (asztal/kézben normál taztva) összetaperolva takarva az egészet. de a legjobb, hogy a minap olvastam netes cikkban, hogy a 3Gs wifichipjei sorra halnak meg. a márkaszerviz nem tud róla, (mert oda senki se viszi) de a maszek boltok meg szenvednek a sok melóval (elvileg elengedi a forrasztás, és ahogy vetemedik van olyan, hogy hidehben nem megy, melegben (ahogy tágul és összeér) meg megy a wlan)
-
GabeCivic
csendes tag
Szép napot ismét! Decemberben lesz valamikor topic találkozó?
-
Magnum_
nagyúr
az lehetséges, hogy a 7110-nek annyira gyenge az antennája, hogy a munkahelyem (régi bérház, utcafront, de belső felén dolgozom), hogy 0, azaz nulla a térerő? mellette a 6310i, az 4 egységen van, tehát biztos van árnyékolás, de ennyi? reggel a zuccán nem volt baja a 7110-nek. tehát szerintem nem a "térerő eldobós" probléma áll fenn.
amúgy ma mini-retro-fórum-user tali volt golya32-vel
-
KSparrow
őstag
válasz
GabeCivic #7613 üzenetére
le is csaptam rá (csere, természetesen), mert van jó állapotúm, csak halott (meg egy rozzant is van, szintén halott)
Pszili: hát nemtom. mert elvégre is valahogy úgy indult, hogy anno megkaptam játszani az Ericsson a1018s-t, (2002-3 körül, mert anya lecserélte egy 3310re[aztán azt egy SGH-x450-re, azt meg egy 2760-ra]) aztán nekem is lett egy 3410esem[aztán 5140i, k300i, 5310 aztán itt folyamatos cserével egy rakás, majd végre az n82], apa lecserélte az 5110est egy 3510-re[az 5110est 98-2003, a 3510est 2003 és 2008 között haszálta, mot a 3. teló egy 6500Classic], és szép lassan nálam kötöttek ki... aztán már nem is tudom, hogy, de egyre több lett, most meg már van majdnem 200... és azért álltam át a Nokiákra, mert végülis az volt az első telóm, azt szerettem a legjobban (egy fél évig volt k300i-m, de soha többet SE...
én hülye még pénzt is adtam ki rá (maga a teló inygé volt, de vodás volt, függetleníttetni kellett)) aztán... itt tartok.
Azért jó, hogy apa 5-5 évig használja a telefonjait, én meg 2évente cserélem... [3410: Contact service,(kb 2 évet ment), 5140i: kicsi volt a memória mp3-aknak, (1.5 év) k300i: live menüs fertelem, (0.5év), 5310: elég lett volna tudásban, szóval adatokat tekintve tökéletes, de fagyott, újraindult, ... egyszóval instabil volt, meg le is harcolódott, így 1 év után (2. évben már csak mp3-lejátszó volt) csak másodtelefonként használtam, (itt szoktam rá a 2 telefonra) aztán amikor meglett a másik 20as számom is, lett 3 telefonom 2 hónapra,
egy 5310-mp3 lejátszó, egy benefon ESC! mint másik stzám, meg egy 7250i, mint családi (igen, a telefonok egy 2 hét állapotát tükrözik, ugyanúgy ment a csere-bere
) aztán a családi végre lett az N82, a másik meg lehetőleg qwerty(6800, 5510, majd lesz 6820 meg 9110, csak még nem akarom) és így most megvagyok megint 2 telefonnal...
-
pszili8
aktív tag
válasz
GabeCivic #7613 üzenetére
Ja és köszi az elismerést!
Büszke vagyok rájuk mostmár
Csak sajnos most megszorító intézkedéseket kellett tennem most nem nézek vaterát/teszveszt/hardveraprót/expresszt nehogy elcsábuljak
KSparrow:Jéézus te 7-8 éve gyűjteszén 2007-ben kezdtem vmikor.
A 6250 elég ritka,én is tudok egy eladót több mint egy éve árulja a srác 8k-ért -
GabeCivic
csendes tag
Vateran van egy Nokia 6250es 5 ropiért, működik
miket meg lehet találni...
-
KSparrow
őstag
válasz
GabeCivic #7610 üzenetére
hát én már végeztem összesítést, anno, egy 100 000-et minimum áldoztam már rá. de közeledik a 150hez. (azért 7-8 év alatt, elosztva) értéke meg vagy egy 100-assal több. (ha mind elatnám, de az úgyse fenyeget. ha meg elköltöznék, (sok sok év múlva) jönnek velem, és legalább lenne saját szekrényük)
-
pszili8
aktív tag
válasz
GabeCivic #7606 üzenetére
Van egy pár,nézd meg az oldalam: www.retromobile.5mp.eu.
-
KSparrow
őstag
új telefon: Nokia 6081. kép hamarosan (már ha befér a keresőbe...
)
-
GabeCivic
csendes tag
Jajj ez a b*** vatera nem enged külföldi telefonszámmal regisztrálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest