- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
ma veszek egy telefont. vagy egy pót, fullos 6310i-t, vagy egy 8850-et, vagy egy t39-et vagy t29-et.
milyen telefont vegyek?tehát valami kell.
-
Stimpy001
aktív tag
Ahhh, most egy ilyenre vagyok ráizgulva
-
Magnum_
nagyúr
ebben a pillanatban elszállt a térerö a 6310i-n, és nem is jön vissza... ez a fő telefonom... help, mert senki nem ér el, hivni se tudok!
mi lehet a baj??
-
Stimpy001
aktív tag
Azta hogy pörög a topic, mint a régi szép időkben!
Teljesen el vagyok havazva melóval, de hamarosan visszatérek!
Kicsit átszervezem a gyűjteményem, vannak kiszemelt áldozatok (T28/T39 összes gyári színben), meg lesz pár eladó telóm is!
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #7980 üzenetére
Brrr,gyönyörű!! Most ezt vadászom,meg az R520-ast! Múlthéten volt fent vaterán 4k-ért egy szép kék, meg hibátlan,kérdeztem a cuccal kapcsolatban,mire megnéztem a választ leütötték,pedig tuti megvettem volna,csak megkérdezem má' hogy végfokos-e,nem lenne jó ha itt derülne ki
Minolta: Nekem kellene egy olyan töltő.
Pastika: az ilyet hogy felejted el?Ha sima,homokszínű,gyári előlapos akko lehet ,hogy érdekel.
-
Pastika
aktív tag
Én meg most nyertem meg egy 8910i licitet. El is felejtettem, hogy licitáltam rá kb 3hete
-
Magnum_
nagyúr
leütöttem egy dch 9 asztali töltőt a 7110-nek
-
Magnum_
nagyúr
ez is szép, nem?
-
Ittnemaz
aktív tag
van egy 1994?es hithaci mobilom elcserélném minél több jó ddr-1es ramra
érdekel valakit?
-
zorzy4
addikt
Nu azt hittem beindul az élet?
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #7969 üzenetére
Gratula,aztán ha összeraktad izzítsd a Nikont
Minolta: én még mindig nem hiszek a szememnek,a Xenium 10 napja megy folyamatosan,kikapcsoltam,kártyát cseréltem ,nyomkodtam ,de még mindig egy csík ment leEz a telefon megérdemelne egy töltőt azthiszem,melyik philipsé jó hozzá?Azt tudom,hogy nem a 820-é és nem a Savvy-é.
-
GabeCivic
csendes tag
Hi!
Itt a ph-n Sony j6-ost áruló arc komolytalan, ellenben egy makulátlan J70gazdija lettem
hogy smint?
-
Kimi87
csendes tag
Üdv!
Van egy Samsung E830-as telóm. 3 éves, de az üzletek szerint már retrónak számít, mert még alkatrésznek sem kell sehol. Esetleg vkit érdekel? Bővebben annak, akit érdekel.
Természetesen hibátlanul működik, és az akksija közel egy hetet bír!
-
Pastika
aktív tag
Jövő héten lesz egy Nokia 5070-em. Ismeritek a típust, régi, retro vagy milyen, volt már vkinek?
-
zorzy4
addikt
Nekem már van egy ilyen kincsem, de ha valakinek kéne [link]
-
Magnum_
nagyúr
stimpy száma megvan vkinek?????
-
maláj
addikt
arcok, a Nokia 6600-hoz létezik valami tartó vagy bölcső vagy ilyesmi cucc
akár még tölthetné is mikor benne van -
Misi1979
őstag
Valakinek egy makulatlan samu N400 pininfarina?
csere is erdekelhet..
-
Earl_Muttley
őstag
Mai szerzemények:
Siemens S6 (Zöld, D2 PRIVAT)
Alcatel 301 -
Gaborpecs
csendes tag
válasz
Pastika #7925 üzenetére
8850re emléxem én is!annyira nagytudásu,hogy még a csavart se tudta rendesen kiválasztani és kinyomta a csavar a külsejét,mivel balfasz volt aki felujitotta!Ez a 8910 meg nem annyira hibátlan,de nem is értem miért nem cseréli le a akkufedelet egy ujra,ott viritanak rajta a karcok!
-
Dyrtyho
őstag
Véletlenül nem tudjátok,hogy hol és mennyiért lehet szerezni Samsung sph n270-t ? Most így a 8910 látván rá kattantam pöpet a kicsikére,már mint a Samsung Sph N270-re
-
csoda120
aktív tag
Az ajándék fürdőruha nagyon ötletes
Tudtam,hogy a vaterán horror árak mennek,de ennyire... -
Ceree
senior tag
válasz
Earl_Muttley #7918 üzenetére
Nekem is van 1. De nem eladó, tesómé volt, és imádta. Csak azzal a feltétellel adta oda, ha néha visszaadom használatra.
Még szereznem kell egy működőképes CF62-t neki, kimondottan Siemens mániás volt a drága (A35->A55->CF62->C75).
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek a Siemens C75 az retro készüléknek számít ?
-
KSparrow
őstag
na megy a 7200. csak nem talál hálót. (kicsit megszakadt az antenna, de ki volt az a barom, aki ráragasztotta a csavarokra?! ) nincs benne magyar, nem megy a kamera.
2050-nél nem ér többet. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Pastika #7900 üzenetére
sokszor én is úgy érzem, hogy jobb lenne, vagy akár 1996, persze mai fejjel
megint van 8910-em, el nem adom.
dokkoló beszerzése in progress.6310i dokkoló nálam. tetszik.
januárban megint veszek egy fekete 8850-et dokkolóval, csakhogy legyen mit tenni az új polcokra
milyen lenne 8910-n matt vagy lakkfekete biléta a króm helyett?
-
-
Gaborpecs
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Filmvilág
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest