Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
selenge
tag
válasz
KSparrow
üzenetére
dede, az az eladó alőször 40k minimálárral tette fel
röhögtem is magamban, van egy másik, annak 21 a minimálára, de nekem meg van egy se p1i-m amitől meg kellett volna válnom, h éegyen kp-m, aztán itt ph-n találtam egyet, és kell is neki a p1..
holnap találkozom vele, és biznicelünk... szal 1et alszom és a kezemben tartom végre 6éve vágyott kicsikémet 
-
TaylorPro
addikt
Srácok, Ericsson R320-at mivel lehet nyitni? Kábelem van hozzá. Semctool menüjében nem szerepel.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Köszi
De miért is jobb a v3688? Mert fekete és nincsenek benne játékok?
Én ezzel a Hanoi tornyai nevű játékkal el tudom ütni az időt. 
Ma nem volt sikeres a piacozás,5-kor értem haza buliból aztán 7 kor keltem volna de reflexből kinyomtam a telót,9 után sikerült kimennem,nem volt semmi említésre méltó. -
KSparrow
őstag
összeszámoltam, ennyi Nokiám van (nem darab típus!
)
ezek:150
232
252
609
340
350
440
450
540
640
650
720
1011, dokkolóval
1611
1630
2146
2010
2110
2110i olimpifon
5110
5190
6150
6110
6120 dokkolóval
7110
8110
9110i dokkolóval, bőrtokkal, cd-vel
9000i
3110
3210
3310
3330
3410
3510
3510i
3650
6680
6600
6210 kék
6210 barna
6310i arany
6310i Jet black
8210
8250
8850
8850, dokkolóval
5210
2100
5140i dobozzal
6610i
6220 zeneállvánnyal
7250i
7210 full felújított
3200 előlapkivágó formával
3100
3120
2285
2270
2610 karcmentes
3220
6100
6108
6020
6021
6250
2600
1208
3500
1100
1112
1600
6820
6800 dokkolóban
N72
N-gage
5070
7600
5510
6510
8310 dokkolóval
9300 dokkolóval
7650
7610
8910i dokkolóban
8810
6310i
7020
5310
7200
5300
6170
meg napi használatban az n82
meg van amiből van tartalék darab is, dobozban. -
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz
Magnum_
üzenetére
le fogom, hidd el..
a legjobb, olyan kis kockás kijelzője van kívül, mint a 2110nek, ugyanakkor már meg tudja jeleníteni kint az órát, dátumot!
van kint egy menüpont, hogy mit mutasson: Uhrzeit, Datum, Beides, vagy Weder noch (óra, dátum, mindkettő, egyik sem)
milyen jó, kedden német nyelvvizsga!
-
KSparrow
őstag
Na milyen telefont használok? (kölcsönakkuval, kölcsöntöltővel)
Nokia 9000!!! baromijóóó!!! -
Magnum_
nagyúr
6310/i-t keresek ismerősömnek! lehet leharcolt állapotú is!
-
Gaborpecs
csendes tag
ez nem gyenge egy eladó
[link] -
GabeCivic
csendes tag
Itt az aprohirdetsek közt van egy eladó Panasonic gd55... Látta valaki élőben azt a készüléket? Ismerjük a tulajt?
-
TaylorPro
addikt
Ehhez mit szóltok? [link]
Rendeltem hozzá eredeti Ultra Slim aksit.
-
KSparrow
őstag
tudok egy 8110est, szép állapotú, megy rendesen független akkut tartja töltő nélkül 4000 ft. a gombsort kéne cserélni, mert a gumi kezdi megadni magát, de amúgy tényleg szép. /nem az enyém, nem tudom lejjebb adni/
-
GabeCivic
csendes tag
Jól hangzik a fórum tali!!! Dec 16-22 közt Budapesten leszek! Hol és mikor?
Sony J7/j70; mi a reális értéke? Azért szerintem nem 1000 forint...
-
Magnum_
nagyúr
a 19.-i talira megint nem fogok sok telefont vinni

-
pszili8
aktív tag
De 19.-e tényleg!
KSparrow előtte én is dolgozom szval,ne aggódj.
Selenge: lehet sztem hogy szoftveres,elviszem sztem sarki gsmbe,mert ez jó lenne ha működne.Nem biztos ,hogy eladom mert tényleg szép.
Ja és keresek Motorola Startac 85 ill. Startac 130 kijelzőt.(nincs lehetetlen
) -
pszili8
aktív tag
Megvan a telópack amit a héten mondtam,sikerült elhozni: Bosch 738,Motorola V50,V66,MPX200,Startac 85?,130,Sony J5.Nem nagy cucc,de én örülök nekik
Majd teszek fel képet később.. -
golya32
senior tag
Akkor ez így lesz:
-
Earl_Muttley
őstag
Minolta: De a Moto 3200 sem volt semmi Teflon01től.

golya32: Kösz nem
-
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
http://mobil-telefon.vatera.hu/nokia/nokia_n75_nagyon_ritka_telefon_188918950.html
itt van meg az ára is, esetleg itt oda adom 16e-ért. -
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Ez jó. Szerintem is max a felét éri.
-
zorzy4
addikt
Látszik, hogy ez sincs tisztában a régi telefonok értékével, vagy, hogy mi a ritkaság. [link]
-
Earl_Muttley
őstag
N75öt mennyiért adnád, kép esetleg?
-
KSparrow
őstag
Help!! amióta beállítottam az aktuális idő/dátumot a motorola e1-esen, azért nyafog, mert szerinte lejárt az iTtunes. hiába állítottam visza a dátumot 5 évvel, nem oldotta meg! valamit lehetne tenni érte?
-
selenge
tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
őmmm, jah igazad van, ezt benéztem... de ez a sok hülyeszám...

tegnap voltam egy számtech üzletben ,ki volt írva a kirakata, hogy laptopok, pda-k,okostelefonok, telefonkülönlegességek... nah gondoom, megkérdezem látot e már élőben motorola mpx 300at, hátha van tapasztalata..a válasz az volt igen, egy gond van vele, drága a fentartása...
nézek rá bután.. kérdezem és ez miben nyilvánul meg.. drága belea patron, volt a válasz, nah itt teljesen buta képet vágtam
ekkor sztem neki is gyanús lett, pontosítottuk
ő a nyomtatóra gondolt 
-
Gaborpecs
csendes tag
Ilyenem még nem volt

-
selenge
tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
anno én középiskolásként emlékszem milyen keservesen kuporgattam össze rá a pénzt

aztán meglepődtem, hogy milyen idióta módszerrel lehet rá zenét tenni
de reneteget hallgattam :d és szerettem vele smst is írni 
-
Earl_Muttley
őstag
Ksparrow(8318):Én 3x kaptam meg iwiwen, elég jót röhögtem én is.
Megvan az 5110 amit nyertem, sok előlap 3 akksi, és még a PANNON GARANCIAMATRICA is rajta van. Működik, már független.
Viszont van vele egy kis gond, a kijelzőnek hol van képe, hol nincs.
Mi lehet a baja?
Az előző tulaj nagyon gondos volt, tokban tartotta, első mobilja volt.
210 Ftért megérte, vagy nem?
-
KSparrow
őstag
Skacok: Állat!!
kaptam üzenetet:
"Helló Mindenki!AZ Ericsson promóciós laptopokat osztogat, hogy növeljék a márka ismertséget, az eladást. Ha részt akarsz venni a promócióban, 8 embernek kell ezt az üzenetet elküldeni, és egy Ericsson T18 Laptop üti a markod.
Ha 20 embernek küldöd el az emailt, a jutalmad egy Ericsson R320 Laptop lesz.
Üdv,
Németh-Varga Jánosné
Kulturális Minisztérium Oktatási és
Felsőoktatási Tudományos Szakállamtitkárság ÉS
1055-ben. Budapest, Szalay utca 10-14.
Tel.: (36) -1-473-7720
Fax: (36) -1-302-6391
E-mail:judit.nemeth @ okm.gov.hu"ezt a f*szságot!!

de grat annak aki kitalálta,

jót röhögtem!!

-
zorzy4
addikt
Nokia bl-5b akku ha kell valakinek?! [link]
-
GabeCivic
csendes tag
A netet böngészve, egy Ericsson r380asrol olvastam. Szép és jó készülék, de mire lehetett használni? Persze telefonálás és üzenet küldésen kívül. Volt érintő képernyője, de mire volt ténylegesen használható?
-
Gaborpecs
csendes tag
Pár apróság
[link] -
Lontika
csendes tag
(#8310) csoda120 Nekem eddig mindent vitt, az itthoni tv-től a teszkós dvd lejátszókon át, egészen a fősulin található hifikig

Amúgy ha valaki tudna segíteni szoftvert frissíteni az egyik 7650-esemen azt megköszönném! Mert még a jó öreg 3.12-es szoft van rajta, és elkellene egy frissítés neki
1 probléma van csupán, a távolság, mivel én Nyír1-en lakom! -
csoda120
aktív tag
válasz
golya32
üzenetére
Köszi,de néztem és láttam,hogy angol menüs így nem,na meg jelenleg zsetonom sincs rá

A 7650-ekkel mi a helyzet?Kellenek?Ha ekkora téma lett akkor közzé teszem,hogy van 3db 7650-em eladó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1 tökéletesen működik,nagyon szép állapot,angol menüs
2db alkatrésznek...#8308) Lontika Erre emlékszek,tényleg nagyon nagy volt anno ez a távirányító program
A samsung TV-met csak ki/be kapcsolni tudtam vele 
-
Lontika
csendes tag
válasz
golya32
üzenetére
Sajnos nem lehet. Voltak tévhitek, hogy fog a telefon kezelni memóriakártyát, talán sd-t akartak rakni bele, de mindez csak tévhit. Nem lehet semmiféle módon bőviteni a memóriáját a 7650-nek. Kivétel ezalól a Sony Ericsson P800, mert ugyan kezeli a memóriakártyákat 128 mb-ig (memory stick duo), de lehetett venni a készülékhez egy olyan hátlapot amitől egyrészt vastagabb lett a készülék, másfelől ennek az volt az oka, hogy az új hátlapba is lehetett memóriakártyát rakni, és a telefon kezelte is. Azt nem tudom pontosan hogy max mekkorát lehetett belerakni.
-
Lontika
csendes tag
válasz
KSparrow
üzenetére
A symbianos telefonokra lehet távirányító programot rakni. Persze ez csak akkor működőképes, ha a telefonban van infraport. Én a Psiloc IrRemote nevű alkalmazást használom:

Lehet vele kezelni tv-t, rádiót, dvd-t, a jó öreg szalagos videót, hifit, stb... Mondhatni hogy ez egy univerzális távirányító a készülékben. Mindent tud amit kell, és rengeteg márkát kezel. 7650 esetében telefon tetején lévő infrát kell a kezelni kívánt eszköz felé tartani, (7650-nél azért vagány mert csak simán úgy használod mintha egy távirányító lenne), és indulhat a varázslat. Nekem 3-4 méter a hatótávolsága, de van amikor kevesebb, eszközönként változó. -
Lontika
csendes tag
Szerintem a 7650 odavág tudásban is, meg külsőben is. Igényes kialakítása van, a csúszkája az enyémnek még 8 és után is megbízhatóan nyílik-záródik. Nem recseg, nem ropog a burkolata, és a színvilága is elfogadható, kicsit üzleties. Tényleg csak a belső memóriája hátrány hogy 4 mb, de ettől eltekintve mindent tud, amit a mai telefonok! Sőt, rengeteg mai készüléket odavág a tudásával! Nem tudom melyik telefont lehet napjainkban távirányítónak használni a symbianos nokiákon, meg a régi p szériás sony ericssonokon kívül.
De amúgy ízlések és pofonok, nekem bejön, ez az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

röhögtem is magamban, van egy másik, annak 21 a minimálára, de nekem meg van egy se p1i-m amitől meg kellett volna válnom, h éegyen kp-m, aztán itt ph-n találtam egyet, és kell is neki a p1..

De miért is jobb a v3688? Mert fekete és nincsenek benne játékok?

nézek rá bután.. kérdezem és ez miben nyilvánul meg.. drága belea patron, volt a válasz, nah itt teljesen buta képet vágtam