- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
GD92 teljesen felújítva (akku ebayről hamarosan)
GD90 teljesen felújítva, kivéve szürke antenna (most fekete még) (akku ebayről hamarosan)
GD93 tartalék ház megvan bár a gyári is karcmentes még.Képek később.
A legnagyobb poén, hogy otthon hagytam a GDX0 töltőmet, ezért csak kb egy hónap múlva tudom használni a 90-est.
Kishíján teljes a kilencvenes sor, a királyra még várni kell.
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #9382 üzenetére
Nem vagyok moto buzi,csak már Nokiából minden megvan amit legjobban szerettem volna,azért így is akad még1-2 rtka,inkább Ericsson meg Motorolára meg minden másra vagyok ráállva.Egy R520m kellene nagyon már,még mindig bánom,hogy az első ft-n nem vettem meg Minoltától.Most dokkolókat vadászok,meg szemezgetek egy régen áhított Siemens-el.
-
zorzy4
addikt
Még annó együtt vettük a haverom apukájának. Kb anyi volt mint a t68as, pedig már akkor ez a headset erősen kifutó modell volt. Eszem megáll, akkor nem tünt fel, de fém doboz, övre akasztható bőrtok, műanyag tok, és dokkoló (csak úgy lehet tölteni) stb.
-
zorzy4
addikt
egy ilyen került hozzám. [link]
-
KSparrow
őstag
válasz
SyntaxeError #9372 üzenetére
igazim úgyse lesz egyhamar, ha meg mégis, akkor már lesz szép házam rá.
-
Earl_Muttley
őstag
Valakienk van eladó Motorola Timeport töltője?
-
KSparrow
őstag
9370-es HSZ: a HSz-ek alapján Seniornak kéne lennem...
de még el kell teljen pont 2 hét, és megvan a rangom. yeeee
mindenesetre ez a 800-adik hozzászólásom..hamarosan lesz 8800 klónom! Golya32-nek meg megy a csomag holnap!
már várom nagyon! (idén még van esély, hogy megjön?)
-
KSparrow
őstag
válasz
SyntaxeError #9365 üzenetére
olyan 3510i dokkoló érdekelne..
a 8910 faja, nekem is olyan. a 8850 feketében fura. nem rossz, de szokatlan.
-
SyntaxeError
tag
Wowwww nem rossz.
Végre sikerült jó áron egy szép 8800-át vennem, holnap rakok fel képeket!
-
Magnum_
nagyúr
-
Earl_Muttley
őstag
Jött egy csomó telefonom:
Alcatel Easy DB
Alcatel Club
Ericsson GA628
Ericsson GH688
Ericsson T65
Motorola Timeport
Motorola Talkabout
Nokia 3510i
Siemens A35 (x3)
Trium Mars -
Magnum_
nagyúr
nnnna, megjött az uccso dokkoló is. a sima 6310 még nincs felujitva, de az is hamarosan megtörténik
készítsek képet?
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
pszili8 #9358 üzenetére
Mit vett tőled Pinusz? Egy romot, hogy fullosként eladhassa?
Minolta linkjének hála érkezik a gyűjteményembe: Ericsson T39
Úgy néz ki hogy lesz:
Sharp GX-17
Nokia 1600
Nokia 6150
Alcatel Easy (x2)
Motorola CD930
Alcatel Easy DBSajna egyik se Ericsson, de olcsón jutok e pakkhoz.
Most üzletelünk privátban.
-
pszili8
aktív tag
-
zorzy4
addikt
A garmin eladójával nem lehet felvenni a kapcsolatot 2 napja
-
Stimpy001
aktív tag
Azért nem csak a telókból vannak retro különlegességek, érdekesség képpen nézzétek meg ezt az első szériás Walkman-t 1981-ből!
[link]
Már véget ért az árverés amikor megtaláltam, de valami eszméletlen áron, 1025USD-ért (217.000Ft) ütötték le!
Szóval ezügyben is érdemes mindenkinek körülnézni otthon! -
selenge
tag
basszus, talátam egy újonnan 30ezres kávéfőzőt
lol
bocs az abszolute offért -
-
Earl_Muttley
őstag
Ericsson T10est keresek.
Állapot szín mindegy, működnie se muszáj, de flippje legyen.
Esetleg jöhet T18 is...
-
selenge
tag
válasz
pszili8 #9335 üzenetére
de egy sima szívót ne hasonlíts össze a td-vel... a turbo rengeteget számít, pont 2liter körül...
tudom, hogy a láb i8s számít, ha nem kellett előzni, akkor mindíg 2,5-3ezernál váltok (ugyanígy a 2000es 136lovas vectrámban is-amit nehéz megállni
)130nál max lejtőn ment többet amúgy
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #9334 üzenetére
A fogyasztást a cipő nehézsége határozza meg
A váltóról ne is beszéljünk,nem tudom ki találta ki ezt a bowdenes megoldást,nagyon pontatlan.Pl.az én expertemmel ha 90-100-al megyek akkor 5l-t fogyaszt,ha 130-140 akkor 8l.Ilyenek a francia autók,faternek volt céges kocsija egy citroen "szara" 1.9td normál tempónál 5l,ha tolta neki 150 körül akkor 9-10l.Ugyanez a megboldogult Audi A6-osunk 100-110 körül 7l,150-160 körül 7,5-8l,az csak mellékes,hogy 180-nál a légy fingását meg lehetett hallani olyan csendes volt.
-
selenge
tag
válasz
golya32 #9329 üzenetére
én hajtottam 1,7es szívót, ne akarj, igaz citroen volt, de ugyanaz a konstrukció tudtommal, napi 6-700km-t mentem vele. gondjaim vele:
1, 180cm feletti embernek rohadt kényelmetlen (én 196vok, szenvedtem benne mint állat)
2, gyenge mint a harmatos xar, völgyídon az emelkedőn 100at alig akarta tolni (jó, ez nem egy kifejezetten megkímélt darab volt de
3, rengeteget eszik, mert az erő hiányában magas fordulatszám kell hogy tudj előzni, gyorsulni, még a rengeteg motorfékkel ellensúlyozva is 8-9lityót nyakaltajánlom mindenképpen az utána érkező generációt, a hdi motor jó, erős, keveset eszik (5-6 liter) mert 3másik ilyen volt a flottában, volt olyan ami 800ezret futott és a motorhoz nem kellett még hozzányúlni (az más hogy kuplung, váltó többször cserélve lett
)
akkor már inkább corsa combót vegyél, az 1,7es szívó elég jól megy és 7literrel (az is volt nálunk)
-
arkades
senior tag
Nem tudja valaki, hogy Nokia 7210-be jó-e a 3220-as kijelzője?
-
golya32
senior tag
kicsit off, nem tud valaki esetleg megbízható helyről peugeot partner szívódízelt közepes állapotban?
Most hogy emelik a benya árát be kell valamit újítani.. -
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #9322 üzenetére
Fix ár csak meg kell venni.
-
pszili8
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #9320 üzenetére
Igazad van
Hisz most mindenki 8850 és 8910 lázban ég,mindenki felvásárolja őket,így tele lessz a piac,na meg egy idő után unalmas lessz.
Az enyém S45i egy simából vettem ki a kijelzőt.Gyönyörű olyan bézs színű
SL45 van 2db-om,de egyik sem működik
ME45 most egy sincs ,2hete adtam el 3db-ot 3k-ért (hibásak voltak)
Nálam jelenleg az SL55 a favorit,mióta megvan minden nap a kezembe veszem és nyomkodom egy keveset.Nagyon dúrva,hogy ilyen pici telefont tudtak alkotni akkoriban és még nem is kényelmetlen.Próbáltam vele sms-t írni és egyszer sem nyomtam félre,adtak egy törést a gomboknak,amitől könnyebb sms-t írni
Neked is gratula az SL45 "csomagodhoz" hozzá való dokkolót még nem is láttam
Na igen ugyanaz csak az ME45 csepp,por és ütésálló,ezért is kedvelték/kedvelik annyian az emberek. -
pszili8
aktív tag
válasz
Gaborpecs #9314 üzenetére
Ismerem Amigot,mint felhasználót,látni szoktam az aukcióit,már régebben venni akartam tőle vmit,de az értékelések láttán meggondoltam magam.Most így beugrott,hogy pinusz=amigo,ő árulta ezeket a termékeket...
Csoda:szerintem nem edd magad amiatt,hogy nincs 8850-ed meg 8910-ed,pont azon gondolkoztam,hogy 5év múlva tele lesz a vatera 8850-nel,meg 8910-el,és a nagy klasszikusok amik most is ritkák elfelejtődnek...Sokan pl a Siemens SL45-öt sem nézik sokba,pedig milyen korszakalkotó,telefon,hihetetlen mennyit tudott akkor,1Gb-ig bővíthető,java,mp3.Nekem legalábbis egy időben ez a teló volt a mániám,van is hozzá,dokkolóm,sztereó füles,mono füles hangerőszabályzóval,korabeli Sandisk 64megás MMC,1 gigás mmc.Egyébként gratula az s45-höz,nekem a párja is megvan az ME45,a belsejük full ugyanaz,csak az előlap más.
Golya32:pedig milyen megbízható,és milyen drága... -
golya32
senior tag
Vatera futárral NE küldjetek semmit 17.-én feladott telefon még mindig nem ért oda..
Futárszolgálat meg nem elérhető -
zorzy4
addikt
Megnyertem a garmin aukciót!
-
zorzy4
addikt
anevemearl Itt egy t39. Végfokos de ennyiért megéri. [link]
-
csoda120
aktív tag
Ment...Kiváncsi vagyok,most sikerül-e majd megeggyeznünk
-
k.
őstag
válasz
SyntaxeError #9251 üzenetére
Apukám első telefonja!
Mi meg kidobtuk.... Ha akkor tudtam volna mekkora királyság -
csoda120
aktív tag
Ma este kicseréltem az S45i kejelzőjét mert be volt törve.Egy S45 volt a donor.Qvára utálom ezeket a pattintós siemenseket,elég nehéz szét pattintani őket anélkül,hogy az ember megsértené az éleit
8850,8910 annyira nagy téma,hogy már kezdem sz@rul érezni magam,amiért nekem egyikből sincs
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest