Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• draco31

veterán

válasz quailstorm #38921 üzenetére

Kidobtam, mert úgy felbosszantott, hogy letépte a hátlapot, ennél egy fém hátlap van, és rá van ragasztva a nyitó szerkezet, kb mint egy moto v3-nál.
    bár talán szétszedtem az akkut, és a bms megmaradt, majd megnézem. 3-4 éve volt ez, szóval már nem emlékszem.
    Nincs egyébként nagy gyűjteményem, csak 1-2 típust szerzek be, de van hogy adom is tovább egy idő után.
    Mindig is nagy álmom volt pl egy SE W980i, sikerült is szerezzek, fél év után adtam tovább, ne itt porosodjon, legyen másnak is élménye benne. :)
    3330-asom van, 1 évesen került tesómhoz, 3510i van, nekem az volt az első új telóm.
    W800i, és Nokia 6230i egyben jött fillérekért, mindkettőt akartam egyszer. De mivel olcsók voltak, nincs is nagy áruk, maradnak is.
    SE F305 jött nemrég, volt olyan tesómnak, bár van vele dolog.
    EF81 szintén az enyém volt, bár nem újként vettem, elég kaotikus néha, mihez van kedve, és mikor inkább összeomlik. :DDD
    Alca 303, tesó első telója, számlával, dobozzal meg van, csak egy akkut kellene építeni hozzá.
    LG KG130, szintén családi volt.
    Érdemben ennyi, nagyon mellék vágány ez nálam.
    Volt pl egyszer Nokia 7110-esem, nagy álom volt az is, kettőt kellett venni, hogy összeálljon, aztán adtam azt is tovább.
    Van 1-2 teló még a listán, de csak ha jó vétel lesz. pl. SE W200i, teljes fekete alul Walkman logós, volt olyanom, aztán egy K800i, szintén volt olyanom, ezek meg is maradnának szerintem.
    De majd csak beesnek. :D

Új hozzászólás Aktív témák