Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
quailstorm #38921 üzenetére
Kidobtam, mert úgy felbosszantott, hogy letépte a hátlapot, ennél egy fém hátlap van, és rá van ragasztva a nyitó szerkezet, kb mint egy moto v3-nál.
bár talán szétszedtem az akkut, és a bms megmaradt, majd megnézem. 3-4 éve volt ez, szóval már nem emlékszem.
Nincs egyébként nagy gyűjteményem, csak 1-2 típust szerzek be, de van hogy adom is tovább egy idő után.
Mindig is nagy álmom volt pl egy SE W980i, sikerült is szerezzek, fél év után adtam tovább, ne itt porosodjon, legyen másnak is élménye benne.
3330-asom van, 1 évesen került tesómhoz, 3510i van, nekem az volt az első új telóm.
W800i, és Nokia 6230i egyben jött fillérekért, mindkettőt akartam egyszer. De mivel olcsók voltak, nincs is nagy áruk, maradnak is.
SE F305 jött nemrég, volt olyan tesómnak, bár van vele dolog.
EF81 szintén az enyém volt, bár nem újként vettem, elég kaotikus néha, mihez van kedve, és mikor inkább összeomlik.
Alca 303, tesó első telója, számlával, dobozzal meg van, csak egy akkut kellene építeni hozzá.
LG KG130, szintén családi volt.
Érdemben ennyi, nagyon mellék vágány ez nálam.
Volt pl egyszer Nokia 7110-esem, nagy álom volt az is, kettőt kellett venni, hogy összeálljon, aztán adtam azt is tovább.
Van 1-2 teló még a listán, de csak ha jó vétel lesz. pl. SE W200i, teljes fekete alul Walkman logós, volt olyanom, aztán egy K800i, szintén volt olyanom, ezek meg is maradnának szerintem.
De majd csak beesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ANNO 1800
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- LG 29WL500-B 29 colos Ultrawide IPS monitor, megkímélt állapotban
- Nintendo Switch (használt) + tartozékok
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő