Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Kidobtam, mert úgy felbosszantott, hogy letépte a hátlapot, ennél egy fém hátlap van, és rá van ragasztva a nyitó szerkezet, kb mint egy moto v3-nál.
bár talán szétszedtem az akkut, és a bms megmaradt, majd megnézem. 3-4 éve volt ez, szóval már nem emlékszem.
Nincs egyébként nagy gyűjteményem, csak 1-2 típust szerzek be, de van hogy adom is tovább egy idő után.
Mindig is nagy álmom volt pl egy SE W980i, sikerült is szerezzek, fél év után adtam tovább, ne itt porosodjon, legyen másnak is élménye benne.
3330-asom van, 1 évesen került tesómhoz, 3510i van, nekem az volt az első új telóm.
W800i, és Nokia 6230i egyben jött fillérekért, mindkettőt akartam egyszer. De mivel olcsók voltak, nincs is nagy áruk, maradnak is.
SE F305 jött nemrég, volt olyan tesómnak, bár van vele dolog.
EF81 szintén az enyém volt, bár nem újként vettem, elég kaotikus néha, mihez van kedve, és mikor inkább összeomlik.
Alca 303, tesó első telója, számlával, dobozzal meg van, csak egy akkut kellene építeni hozzá.
LG KG130, szintén családi volt.
Érdemben ennyi, nagyon mellék vágány ez nálam.
Volt pl egyszer Nokia 7110-esem, nagy álom volt az is, kettőt kellett venni, hogy összeálljon, aztán adtam azt is tovább.
Van 1-2 teló még a listán, de csak ha jó vétel lesz. pl. SE W200i, teljes fekete alul Walkman logós, volt olyanom, aztán egy K800i, szintén volt olyanom, ezek meg is maradnának szerintem.
De majd csak beesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest