Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
válasz
Salamander
üzenetére
Várható volt, hogy be fog következni, de azért szomorú. Retró telefonálgatásnak vége. Mert akárhogy is, nem tudom ti hogy vagytok vele, de néha jó elővenni valamelyik régebbi telefont és egy kicsit azt használni. 2G vége után ez megszűnik....
-
chris-v
senior tag
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
Vedd meg, aztán ha nem jó eladod te is

-
-
chris-v
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Ez igaz!
Bereklámozzák, hogy na újra lesz 3310, ehhez képest meg egy teljesen más telefont kiadnak.
Ez elég nagy szívatás volt!
Ha mindjárt úgy promozzák, hogy na lesz egy új telefon amit a 3310 utódjának szánunk, akkor másképpen állt volna hozzá mindenki, hogy hogyan is néz ki. -
chris-v
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Ha nem az eredetihez hasonlítjuk, akkor szerintem nem lett rossz az új 3310.
Céges telefonnak (pl nálunk a 208-ast leváltani), idősebb korosztálynak szerintem teljesen megfelelő.
Majd tesztekre azért kíváncsi leszek, bár nagy dolgokat nem kell várni tőle. -
chris-v
senior tag
válasz
zorzy4
üzenetére
Leki sok retro telefont elő vett, meg Nintendo konzolokat.
De nem újakat csinált, csak felújított, meg átfestett.
Viszont nemrégiben bezártak, gondolom annyira nagyon nem ment a biznisz. Sajnos hülye voltam, nem néztem meg az utolsó akciókat, pedig jött róla email, meg facebook felhívás is. Egy jó Gameboy-ra lehet beneveztem volna, meg esetleg valami jó áras retro Nokiára.
-
chris-v
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Az tuti, hogy a töltő micro usb lesz. És szerintem az is biztos, hogy modernebb hardver lesz.
De hogy menüvel mit kezdenek, majd meglátjuk.
De az biztos, hogy én szívesebben vennék 6210-est vagy 3210-est, mint ezt.
-
chris-v
senior tag
Ilyet próbált már valaki?
https://youtu.be/MYw_v3PU-xQ -
chris-v
senior tag
válasz
zoltanz
üzenetére
Nem voltak rosszak ezek a SonyEricssonok sem, de nem emlékszek olyanra, amelyik kifejezetten tetszett volna. Jó fényképezőket pakoltak bele, meg egy időben rámentek a walkman funkcióra, de nem éreztem, hogy szaladni kellene a boltba venni egyet bármelyikből is. Talán a w700i amit megvettem volna....
-
chris-v
senior tag
válasz
zoltanz
üzenetére
Ha most kijönne a motorola egy ugyan ilyen telefonnal, csak okos belsővel azonnal vennék egyet.
A billentyűzete az zseniálisan volt megoldva! Tényleg jó telefon volt a maga idejében szerintem. De ahogy nézem még nem ugrottak rá a gyűjtők, mert elég olcsóért adják őket. -
chris-v
senior tag
Szerintetek melyik a legjobb Nokia 6310 szín?
Az arany, a fekete, vagy az ezüst, esetleg a bordó? -
chris-v
senior tag
Nincs valakinek elfekvőben egy szép állapotú, feleslegessé vált sárga gyári 5110-es előlapja, amit eladna bagóért?

-
chris-v
senior tag
Sony j5 / j7 / j70-hez létezett valami dokkoló, vagy álló tartó?
-
chris-v
senior tag
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
Gondolkoztam rajta, szerintem ez nem az ami én keresek, szóval ne tartogasd!

-
chris-v
senior tag
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
Köszi!

Gondolkozok a dolgon! -
chris-v
senior tag
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
Mondhattad volna

-
chris-v
senior tag
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
Köszi a tippet.
Azt hiszem valamelyik nap már nézegettem, csak a homályos képek miatt tovább is mentem.
De most ráírok, hogy lőjön már pár értékelhető fotót is. -
chris-v
senior tag
válasz
tybsen
üzenetére
J6 is jó kis telő volt, lényegében ugyan ez csak antennával.
Nekem J70 volt, szerettem, csak mindig lefagyott, volt 1-2 szer elaludtam miatta reggel
Most fél órája eszembe jutott, mondom felnézek az ebay-re, mennyibe mennek. Aztán látom, hogy van egy szinte gyári állapotú (legalább is így képen) licites, 1 licittel és nemsokára lejár. Gondoltam megvárom, utolsó pár másodpercbe megdobom minimum licittel hátha bejön. Erre tessék
-
chris-v
senior tag
Vettem egy Sony J70-et az imént

-
chris-v
senior tag
Vannak szép vitrinek szép számmal!

Én nem vagyok gyűjtő, de ez a régi Nokia vonal mindig is tetszett.
Főleg a 3210-es abban a színben amit plakátokra tettek. Sehol sem lehetett kapni, vagy legalább is én nem láttam senkinél ezt a színt. Mondjuk azóta sem láttam ilyen színű elő és hátlapot:
-
chris-v
senior tag
válasz
nokiauser
üzenetére
Ez még az éppenhogy megvan kopva kategória. Egy ilyen már jó lenne.

Jól írod a led cserét "ha jól sikerült" akkor valóban szebb let. De sajnos nem sok jól sikerülttel találkoztam. Annak idején főleg a sötét és a világoskék ment, de láttam olyant is, hogy pirosra volt cserélve a led, nem kékre. -
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek be lehet valahonnan szerezni 6210-hez gyári előlapot, aminél nincs lekopva a kijelző körüli szürke rész?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Pixel 7 pro 128/8
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi