- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #36293 üzenetére
Hát már aminek. Nem feltétlenül az a gyűjtemény értelme, hogy használjuk is. Persze, lehet elég egy retró teló - Laci is egy 6300-val meg 3610i-vel nyomul) de van mellette Galaxy S2 e-mailre. Nekem a nagy netcsomag miatt van a Oneplus, szeretem is, de ha lenne a korlátlan telefon + egy minimális net, meg egy rendes netes kártya, akkor nekem is elég lenne egy hasonló telefon, amin tudok sokat "ugatni". De nem kell mindent használni...
(#36292) stufen2:
Majd lesz, ha megjön (a csomag!) Amik már megvannak, azok meg olyanok,hogy ránézésre nem nagyon mondod meg, hogy mi az extra rajta... ( nullperces E61i, N85, 5320 - Mindhárom proto), inkább csak hogy végre megvan a végleges 6630 a két proto mellé, meg végre van 6600 fold, N97 mini gold, ilyenek. Meg egy elhúzódó, nagy projektben vagyok éppen, összes gyűjteményi telefon naplózása, dokumentálása... El leszek egy darabig vele, az biztos.
(#36294) Gaborpecs:
Szerintem is mindenkinek egyszerűbb, ha az eladó mond árat. Gondolom nem feltétlenül akarod eladni, csak ha van valaki, aki mond egy jó árat, akkor viheti. Vevőként viszont egyszerűbb, hogy tudjuk, mit kér érte az eladó - Pláne, hogy képen nem látszik a valós méret,(adatokkal is el lehet képzelni, persze, de más, ha az ember látja).
Többiek: Mindenkinek szíve joga, hogy hirdet. Ha Gábornak ez a technika szimpatikus, akkor ő így teszi fel eladni a fölöslegessé vált vitrint. Nem kell egyből "leszedni". Vitatkozni meg fölösleges, Másképp gondolkozunk, más pénztárcánk van, más szempontok alapján gyűjtjük a telefonokat is. Ha már végre összeakadtunk, hogy van egy közös érdeklődésünk, ne mérgezzük meg a topicot ilyen apróságok miatt.
Uff, én beszóltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest