- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
Stimpy001 #3012 üzenetére
De nem beszéltünk meg mindent, engedtessék már meg nekem, hogy elkérhessem tőle a tracking number-t, hogy ne őt kelljen zaklatnom utána, hanem egyszerűen nyomon tudjam követni, hogy hol jár a cucc, vagy épp mi történik vele. Szerintem ez az ő jól felfogott érdeke is. Jah, és amiket ide beraktam, azok a másik eladónak mentek, ezzel is eddig kb 2-3 üzit váltottam csak, és ebben ő is kérdezett tőlem, hogy milyen töltőt kérek, és hogy megfelel-e az újrafújt műanyag. De mégha 2-3 üzinél többet is szeretnék váltani, egy eladónak szerintem kutya kötelessége nem úgy állni a dologhoz, ahogy azt te látod, hanem mindent megtenni azért, hogy a vevő elégedett legyen, ezt meg minimum, amit leírtam, mert ez meg e-bay szabályzat ráadásul (tracking number). Ha én így állnék az emberekhez, vagy így kommunikálnék velük, elég vacak életem lenne, és egy darab barátom nem lenne, csak internetes vevők max, ha pedig egy cég így áll a vevőihez - akár idehaza, akár külföldön - , elég hamar felkopik az álla. Na mindegy, ez az én véleményem, nem muszáj velem egyetérteni.
P.S.: pont itt írta valaki tegnap, hogy ő meg idehaza akar venni asszem' T68-at valami hasonló bunkótól, aki még elvárja, hogy a vevő menjen hozzá házhoz, meg ő hívogassa, meg lekezelő vele, stb. Hát nem. Ő szolgáltat, és én / mi fizetek / fizetünk érte, nem én vagyok érte / értük, hanem ő/ők értem. Úgyhogy nálam, amikor elpattan a húr, nagyon gyorsan elküldöm az ilyet a jó édes anyukájába.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Gamepad
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Dell XPS M1330
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest