Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mityku

aktív tag

válasz pilóta #144 üzenetére

Kb. 1 hónapja a J.A.G.-ben volt egy Auroras sztori! a prototípussal repültek! :D
    Nem nézett ki rosszúl, de gyanítom, hogy hosszú ideig nem ismerik el a létezését.

Egy korábbi aranysasban olvastam egy olyan rövid hírt, hogy az usa-ban (pontosan hol azt most nem tudom) egy rádióamatör olyan rádióadást fogott, ahol a légiirányító egy azonosítatlan géppel rádiózik, mely se típusát-se magasságát nem hajlandó közölni, csak annyit, hogy a hívójele Lockheed XXX (itt egy szám volt). Mintegy röpke 20 perc múlva ua. a gép már Las Vegas közelében kért süllyedési engedélyt a nevadai katonai reptér környékén. A két pont közötti távolságot nem tudom, de visszagondolva biztos nem kis távolság lehetett. Szóval tuti létezik egy a mostanaiknál gyorsabb/jobb/titkosabb gép, amit még csak a kiválasztott berepülőpilóták vezethetnek! :)) Jó nekik!!!!!!!! :D

Egyébként én 1997-ben fertőzödtem meg a repülés iránti szenvedéllyel! (haver topgun újságai nagy hatással voltak rám)! :DDD
    Nyáron Kecskemétre kijön?
    Lehet Topi egyébként az angoloknál nem tud versenyezni, ki hallott róla? A mai Reggel c. lapban láttam valami címként.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés