Új hozzászólás Aktív témák

• Tomacko

őstag

válasz agressor12 #9639 üzenetére

Új ként eladás, meg minőség ellenőrzés, meg tűréshatárok és társaik.

Új termék - T-sistem:

meg rendeltem az iptv szolgáltatáshoz a prémium opciót, ugye ehez kellett cserélni a STB-ot, hoztak egy régi típusú darabot amin látszott hogy használt mert itt-ott meg volt kopva, a belseje meg le volt lakva erősen, (6 éve ezeket az ezüst színű darabokat viszik ki az előfizetőknek) mert a vinchester akár 5 percenként is bekapcsolt benne teljesen random, letette az olvasó fejet stb stb, sorolhatnám. Bementem a helyi (Szekszárd) T-pöttybe, hogy ez nem nyerő mivel én új szolgáltatást kérek akkor nekem ne egy agyon használt valamit adjanak. Kaptam is egy új típusú fekete boxot ami teljesen jól működik (nem könnyen beszerezhető náluk házon belül se) a srác aki az elsőt is hozta és be regisztrálta ismertem régóta, mondja hogy ez is használt, a főnökénél volt eddig teszt gép gyanánt. Ennyit arról hogy mit adhatnak el és mi az amit el is adnak az előfizetőknek.

A minőségellenőrzésről meg ne higyje már senki se naív gyerek módjára azt, hogy miliós tételben gyártott valaminél minden egyes darabon nagyvizitet tartanak, alap vizit van azt elhiszem. De nagy ellenőrzést x darabonként vesznek le egy-egy darabot a gyártósorokról mindenhol Az ellenőrzéseknél is meg van adva egy tűréshatár, ami szintén gyártója válogatja, lehet akár elég nagy is. És ugye azt is tudni, kell, hogy az ilyen MEO témák mocskos drágák tudnak lenni és mocskosul be is lassíthatják a gyártást, ergo, minél sűrűbbre veszi valaki az ellenőrzést annál drágábban kell adni a terméket, hogy ugyanazt a profitot hozza. Legalábbis én ilyen infókat tudok erről a ráészről általánosságban mondva, részben az egész országban hívott független telfonos meosoktól, részben számtech szaklapokból.

Hogy ez a ZTE-nél hogyan megy passzolom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés