- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
eladogeppc #7804 üzenetére
1. Akkuidő használattól függ, mint minden okostelefonnál, nekem ha minimális "okos" használat mellett inkább csak telefonálok, este repülőzök, akkor 3 napot elmegy, lehet, hogy 4-et is (ilyen sokáig valójában sosem bírtam ezt a fajta használatot) de ez már a telefonálás mennyiségén, és az épp elérhető tornyok távolságán is múlik
Közepes (bármit is jelentsen ez) nyúzásnál (némi GPS trackelés, esetleg kis navi is, végig WiFi, telefon, fél óra játék) nekem 50% körül van, mire hazamegyek, ha a gyerekek nem mozizzák le a maradékot, neki mernék menni még egy napnak, de inkább naponta töltöm.2. Hangerő - ezt ki kellene próbálnod. Nem tudsz a környéken elérni egyet próbára? Lehetőleg legyen rajta PowerAMP is, abban elég jó eq. van.
3. Ez tudtommal itt (is) tabu. Amúgy meg bármelyiket, a jelenlegi ROM-ok nem allergiásak a függetlenítésre. Forrásból főzött ROM nincs, nem is biztos, hogy valaha lesz, a jelenlegiek "csak" custom ROM-ok valamelyik hivatalos verzióból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- E-roller topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest