Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• airmax_2.0

tag

A fogyasztás, és hatékonysághoz pár szó...
    Azt látni kell, hogy a 45 nanométeres technológiával készülő, és mint tudjuk tervezésileg nem tökéletes tegra 2 versenyez az Intel viszonylag új 32 nanométeren készült processzorával... (a samsug GS3-ban dolgozó négymagos exynos-a készül ilyen csíkszélességgel..)
    Lehet, hogy az Inteles Grand x kicsit tovább húzza, majd mint a Tegra 2-es, de látni kell, hogy fogyasztaásban az Intel még nincs azon a szinten ahol komolyabb mobil teljesítményt lehetne elérni... Nyilván ettől még lehet, hogy azonos készülék esetén valaki az intelt választja... Azt hiszem én még várok inkább a ARM SoC verzióra.... (nyilván nem a csíkszélesség miatt :), hanem azért mert nem én akarok lenni a tesztközönség az inteles telefonok szoftver kompatibilitása terén...)
    Szerintem a T-nél az "IN" csak lemaradt a specifikációból, az az inteles verzió lesz... (5Mpixeles kamera szintúgy elírás lesz)
    Valahogy nagyobb valószinűséget adok a hibás adatokkal való megjelenítésnek a t honlapján, mint annak, hogy kelzsoca félretájékoztatott bennünket... :)

Új hozzászólás Aktív témák