Új hozzászólás Aktív témák

• Robbertho

aktív tag

válasz andrás47 #7458 üzenetére

Valószínűleg, ha HTC-ről állsz át, kicsit szokni kell majd a kijelzőt. Nem az a baj vele, hogy nem érzékel, csak nem olyan jó a szűrése (pl. ha kicsit megcsúszik a kezed, már nem rábök az ikonra, hanem képernyőt vált stb.), de megszokható hamar.
    A hangminőséggel nincsen probléma a legtöbb esetben, így nekem sem. Annyit észre fogsz majd venni, hogy a szokásosnál kicsit mélyebb lesz a másik fél hangja, de ez olyan dolog, hogy csak első néhány hívásnál vettem észre egyáltalán. A hangerő olyan skálán mozog, aminek az alja is sokszor már-már sok, úgyhogy hallani biztosan fogod a túloldalt. :)
    A WiFi kb. 2 mp alatt csatlakozik és vissza is csatlakozik, ha elaludt. A max. sebességét nekem valahol 30/30 Mbit környékére sikerült belőnöm, ennél lehet többet is ki lehet majd csikarni belőle.
    A böngészés sebességét egy számítógépéhez tudnám hasonlítani :) FullHD youtube videó beágyazva megy, én pedig vígan görgetek jobbra-balra akadás nélkül (Skate-nek pl. egy 9gag mobil oldal is sokszor nehézséget okozott, tehát a képekkel is küszködött).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés