Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
Sziasztok !
Nem teljesen ide vág de mágis érdekes a dolog logikája az INTEL házánál :
Szóval ők kicsit máshogy gondolkodnak

Rossz beszélgetés: nálam is jelentkezik teljesen random a dolog, nálam nonstop 2G a hálózat, mert 90%-ban van mindig elérhető wifi a közelembe, és mivel a céges telefonszámomhoz elég körülményesen tudok majd hozzá rendelni egy mobil netet (2 hónapja pörgetem már a dolgot) mivel nálunk a cégnél nem minden olyan mint a valóságban
- szóval egyenlőre marad a 2G használata még egy ideig és igen nálam is a kezdetektől elő jön ez, de abszolut random, wifi meg minden egyébtől függetlenül.Képernyő feloldás fagyás, érzéketlenség: na ez is olyan dolog, hogy nem lehet a wifi-re fogni. Én legalábbis nem tudom, kikapcsolt wifi-nél is van, hogy nem old fel a képernyőzár a gyári B04-s rom-l gyári képernyőzár. Valamint sintén teljessen függetlenül a wifi-től van, hogy hiába nyomom, húzom az ujjam, vagy csinálok bármit a kijelzőn nem reagál semmire, nyilván én is hibás vagyok benne, meg ritka dolog is, szóval meg várom a B05 frissítést aztán ha ezek meg lesznek akkor is akkor vissza viszem egy cserére, nem fogom felvágni az ereimet addig, tudom, hogy ilyen aztán jónapot

Ui.: én 74-s kiadású vagyok, hogy hozzászóljak a "koros" kérdéshez is

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- szóval egyenlőre marad a 2G használata még egy ideig és igen nálam is a kezdetektől elő jön ez, de abszolut random, wifi meg minden egyébtől függetlenül.