Új hozzászólás Aktív témák

• Tomacko

őstag

Sziasztok !

Nem teljesen ide vág de mágis érdekes a dolog logikája az INTEL házánál :

Szóval ők kicsit máshogy gondolkodnak :P

Rossz beszélgetés: nálam is jelentkezik teljesen random a dolog, nálam nonstop 2G a hálózat, mert 90%-ban van mindig elérhető wifi a közelembe, és mivel a céges telefonszámomhoz elég körülményesen tudok majd hozzá rendelni egy mobil netet (2 hónapja pörgetem már a dolgot) mivel nálunk a cégnél nem minden olyan mint a valóságban :DD - szóval egyenlőre marad a 2G használata még egy ideig és igen nálam is a kezdetektől elő jön ez, de abszolut random, wifi meg minden egyébtől függetlenül.

Képernyő feloldás fagyás, érzéketlenség: na ez is olyan dolog, hogy nem lehet a wifi-re fogni. Én legalábbis nem tudom, kikapcsolt wifi-nél is van, hogy nem old fel a képernyőzár a gyári B04-s rom-l gyári képernyőzár. Valamint sintén teljessen függetlenül a wifi-től van, hogy hiába nyomom, húzom az ujjam, vagy csinálok bármit a kijelzőn nem reagál semmire, nyilván én is hibás vagyok benne, meg ritka dolog is, szóval meg várom a B05 frissítést aztán ha ezek meg lesznek akkor is akkor vissza viszem egy cserére, nem fogom felvágni az ereimet addig, tudom, hogy ilyen aztán jónapot :R

Ui.: én 74-s kiadású vagyok, hogy hozzászóljak a "koros" kérdéshez is :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés