- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
Sziasztok !
Nem teljesen ide vág de mágis érdekes a dolog logikája az INTEL házánál :
Szóval ők kicsit máshogy gondolkodnak
Rossz beszélgetés: nálam is jelentkezik teljesen random a dolog, nálam nonstop 2G a hálózat, mert 90%-ban van mindig elérhető wifi a közelembe, és mivel a céges telefonszámomhoz elég körülményesen tudok majd hozzá rendelni egy mobil netet (2 hónapja pörgetem már a dolgot) mivel nálunk a cégnél nem minden olyan mint a valóságban
- szóval egyenlőre marad a 2G használata még egy ideig és igen nálam is a kezdetektől elő jön ez, de abszolut random, wifi meg minden egyébtől függetlenül.
Képernyő feloldás fagyás, érzéketlenség: na ez is olyan dolog, hogy nem lehet a wifi-re fogni. Én legalábbis nem tudom, kikapcsolt wifi-nél is van, hogy nem old fel a képernyőzár a gyári B04-s rom-l gyári képernyőzár. Valamint sintén teljessen függetlenül a wifi-től van, hogy hiába nyomom, húzom az ujjam, vagy csinálok bármit a kijelzőn nem reagál semmire, nyilván én is hibás vagyok benne, meg ritka dolog is, szóval meg várom a B05 frissítést aztán ha ezek meg lesznek akkor is akkor vissza viszem egy cserére, nem fogom felvágni az ereimet addig, tudom, hogy ilyen aztán jónapot
Ui.: én 74-s kiadású vagyok, hogy hozzászóljak a "koros" kérdéshez is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest