- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
Üdvözlet a topic lakóinak!
Szeretnék venni egy Grand X i-t ,de van egy pár dolog ami eltántorít és lenne egy pár kérdésem vele kapcsolatban. Néhány fontosabb kérdésre már kaptam választ a másik topicban. Az első dolog ami nagyon negatív számomra az a LED villanó zseblámpa funkciójának teljes hiánya. a jelenlegi telómon is sokszor használom,tehát fontos lenne. A második dolog az x86-os arhitectúra nem tudom mennyire álja meg a helyét az ARM-ekkel szemben? Olvastam,hogy több nagyobb,nevű gyártó is fogja alkalmazni az Intel megoldását,de eddig csak a Mototrolában találkoztam vele,ott viszont 2Ghz-n,ami nagyon pozitív.Ezel rá is térnék a másik kérdésemre az OC krenel. A másik topicban kaptam egy választ rá,hogy valószínűleg nem lesz rá.Az nagy kár lenne,mert hát minden prociból szeretem kihozni a maximumot.
A kameráról olvastam én hideget,és meleget is.Érdekes mert láttam a neten elég silány videókat,és képeket,de láttam nagyon jókat is amit nem értek.Akkor most melyik a valós? A grafikus gyorsító (PowerVR SGX540 GPU ) hol helyezkedik el a rangsorban? Alsó,közép,esetleg felső kategória?A Mobilarénás tesztet természetesen elolvastam,+ meg is néztem,de abból sem kaptam igazán átfogó képet amik megválaszolnák a kérdéseimet,ezért kérdrezlek benneteket real time felhasználókat. Összegezve szerintem ez egy jó kis telefonnak tűnik,jó áron,de vannak itt még sötét foltok nálam amikre szeretnék választ kapni.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Windows 11
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Nagyon szép állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - fekete
- iPhone 13 - 128 GB - 83% akku - Vodafone-os (One)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest