Új hozzászólás Aktív témák

• miresz

veterán

Üdvözlet a topic lakóinak!

Szeretnék venni egy Grand X i-t ,de van egy pár dolog ami eltántorít és lenne egy pár kérdésem vele kapcsolatban. Néhány fontosabb kérdésre már kaptam választ a másik topicban. Az első dolog ami nagyon negatív számomra az a LED villanó zseblámpa funkciójának teljes hiánya. a jelenlegi telómon is sokszor használom,tehát fontos lenne. A második dolog az x86-os arhitectúra nem tudom mennyire álja meg a helyét az ARM-ekkel szemben? Olvastam,hogy több nagyobb,nevű gyártó is fogja alkalmazni az Intel megoldását,de eddig csak a Mototrolában találkoztam vele,ott viszont 2Ghz-n,ami nagyon pozitív.Ezel rá is térnék a másik kérdésemre az OC krenel. A másik topicban kaptam egy választ rá,hogy valószínűleg nem lesz rá.Az nagy kár lenne,mert hát minden prociból szeretem kihozni a maximumot. :DDD ;] A kameráról olvastam én hideget,és meleget is.Érdekes mert láttam a neten elég silány videókat,és képeket,de láttam nagyon jókat is amit nem értek.Akkor most melyik a valós? A grafikus gyorsító (PowerVR SGX540 GPU ) hol helyezkedik el a rangsorban? Alsó,közép,esetleg felső kategória?A Mobilarénás tesztet természetesen elolvastam,+ meg is néztem,de abból sem kaptam igazán átfogó képet amik megválaszolnák a kérdéseimet,ezért kérdrezlek benneteket real time felhasználókat. Összegezve szerintem ez egy jó kis telefonnak tűnik,jó áron,de vannak itt még sötét foltok nálam amikre szeretnék választ kapni.Előre is köszi. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés