Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

válasz Danny750 #377 üzenetére

Minek kell mindenhol az iPhone 5-öt ócsárolni???
    Miért, hol ócsároltam még?

(irigy vagy a tulajokra??)
    Nem, nem vagyok irigy, ismerősi körömben van 4 db IPhone 4S is és meg vannak elégedve vele, de attól még nekem nem kéne mert a cég se szimpatikus alapból sem, + más nevesebb gyártótól (Pl. Samsung, HTC) is max ugyanannyiért jobb telefont lehet venni, sajnos nincs annyi keretem hogy 200K-ért vegyek telefont, de ha lenne akkor is egyértelműen Samsung S3-at, vagy HTC One X-et vennék, és nem IPhone-t.

Nem tudom mi köze van a Zte-hez??
    Csak annyi hogy hogy azt később hozták be, és már kapható, mi meg már mióta várunk, a hozzászólásom amire válaszoltál, is nagyrészt erről szólt az IPhone-t is ezzel kapcsolatban említettem meg, és csak pár mondat erejéig.

+ ökörségeket se írjál........
    Az, hogy az Apple cuccoknak rossz az ár-érték arányuk a konkurens termékekhez viszonyítva, az sajnos nem ökörség, hanem tény...

Bocs, ha felidegesítettelek ezzel, nem volt szándékom senkit megsérteni, csak a véleményemet írtam le. :)

Emellett elnézést kérek a többiektől is, hogy újra felhoztam ezt a témát, csak reagálni akartam Danny750 hozzászólására, részemről ez a téma véglegesen lezárva! :) :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés