Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Arsenalka

csendes tag

Sziasztok, először is boldog új évet mindenkinek!

Ne kérdezze senki, hogy hogy meg miért, de eszembe jutott most a polcomon elfekvőben lévő beázott Grand X IN telefonom. A történet a következő: gyümölcsszedés, dombos szar hely, fedett rész még véletlenül se a környéken és a felhőszakadás megérkezett, telefon a hátizsákomban és persze szétázott. Történt mindez a legutóbbi nyáron. Telefon szétszed, nézeget, víz csöpög belőle. Nem kapcsoltam be vagy 3 napig, próbáltam olyan helyre tenni, ahol van esély rá, hogy kiszáradhat, na mindegy a lényeg, hogy beakartam kapcsolni, tudom, korai volt, be is jött a ZTE logó ha jól emlékszem.. aztán egyszercsak becsíkozódott a képernyő és azóta nem láttam rajta többet semmit. Aki ért egy kicsit is a témához, az segítsen már légyszíves, ugyanis azt csinálja jelen pillanatban, beakarnám kapcsolni, rezzen, olyan mintha bekapcsolna, képernyő kicsit kifényesedik, de kép nem jelenik meg rajta + a led is világít rendesen. Annyi, hogy most töltőre ráraktam, és zölden világít folyamatosan, pedig megmértem az akksiba épphogy egy kis leheletnyi feszkó van csak. Ha akkumulátor probléma, akkor produkálhat-e ilyet a kijelzővel vagy a kijelzőnek lett kapufa? Tudom, hogy nehéz erre válaszolni, de azóta se tudtam vele mit kezdeni, meg ötletem sincs, hogy megéri-e egyáltalán foglalkozni vele és ha igen, akkor hol tennék meg mindezt.

Válaszotokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák