- Balázs2: Gmail
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsz82
tag
válasz
Keeperv85 #18616 üzenetére
Rendben, pontosítok (mellesleg nem azt írtam hogy HW hibásak..), a GXI hardware nagyon szimpatikus (tekintve, hogy intel párti vagyok erősen), főleg a teljesítmény, a kijelzővel sem volt soha semmi gondom, a felsorolt problémák, pedig simán valószínű, hogy csak szoftveresek, de mivel a végeredmény az ami. nem vigasz, hogy szoftveres vagy hardware-es gond, ha használnám és kikapcsol a kezemben, vagy épp valamit gyorsan néznék a neten és vigyorog rajtam az adatkapcsolat a működés helyett.
Summa-summárum, én is elégedett voltam míg nem kezdte el a bohóckodást a telefon velem.Bocsánat az általánosításért.. csak abból indultam ki amit tapasztaltam előtte - utána és olvastam mások által elmondottakból itt a fórumon, elég megnyitni a régi hibagyűjtő google táblázatot..
Az ígérgetést a javításokról miközben én csak annyit vettem észre B04 és B06 között, hogy az akksi nem bírja olyan jól utána..
Azt hiszem búcsúzom is a GXI fórumtól, akinek hibátlan természetesen tartsa meg a telefont, vigyázzon rá, akinek viszont (zavaró) gondja van, lépjen időben, hisz nem valószínű, hogy lesz már SW frissítés vagy akár főzés rá.Ha leszolgált az idols és újra veszek telefont nagyon valószínű, hogy ismét kínai lesz, ha nem is zte, hanem xiaomi, vagy esetleg zopo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest