- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
voci
tag
Elnézést kérek az érdekeltektől. Tegnap voltam Kaposváron a T-nél (előzmény). Az elmúlt 2 napon (szerda-csütörtök) úgyanúgy merült a telefon, ahogy szokott, 1,5 nap után kérte a töltőt. Aztán péntek reggel levettem a töltőről, és 6 óra alatt 5%-ot merült csak. Viszont érdekes, hogy a töltőről levéve viszonylag rövid időn belül lement 97%-ra, majd utána lassan merült. Na mindegy. Du. 2-re mentem a T-be. Ott elmondtam a szervizesnek az elmúlt napok eseményeit. Azt mondta, hogy ezeknél a telefonoknál normális a 2 napos akkuidő (persze mondtam neki, hogy régebben 4 napot is bírt). Szóval én is meglepődtem, hogy ilyen lassan merült ebben a rövid időszakban. Szóval nem volt mit tenni eljöttem mindenféle csere nélkül. Ma reggelre 77%-ra merült, ami azt mondom még mindig jó (1 nap = 23%). De aztán ma valami megint történt vele, mert az utóbbi 6.-7 órában jobban merült mint előtte. Szóval szivat a drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest