Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanzika
tag
Mikor jön már a hőn áhított frissítés?
Már 1x-2x nagyon nagyon azon vagyok hogy eldobom a πcsába...
Nagyon szeretem ezt a telefont am mert gyors, design is jó, nekem az üzemidővel sincs problémám hála istennek, igaz minden éjjel végig töltőn van, de mikor befagy még Regpon mellett is valamint össze vissza lapozgat egy görgetésnél, na, az nagyon ki tud borítani. Főleg amikor bármi fontos dolgot kell csinálnom és csak az idegeimet húzza...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Linux Mint
- PlayStation 3
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- Affinity Designer
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már 1x-2x nagyon nagyon azon vagyok hogy eldobom a πcsába...
Nagyon szeretem ezt a telefont am mert gyors, design is jó, nekem az üzemidővel sincs problémám hála istennek, igaz minden éjjel végig töltőn van, de mikor befagy még Regpon mellett is valamint össze vissza lapozgat egy görgetésnél, na, az nagyon ki tud borítani. Főleg amikor bármi fontos dolgot kell csinálnom és csak az idegeimet húzza...