Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black&White
addikt
Ha valakit érdekel, elmondom:
sikerült szert tennem egy Mi 3 Pro routerre.
Bár specifikációban eléggé elmarad a HD variánstól, alapvetően elégedett vagyok vele.
Gyárilag a legújabb china stable firmware-rel érkezett, de sajnos az 5ghz-es hálózattal gondok voktak.Ezt amúgy egy taiwani firmware downgrade-del sikerül orvosolni.
Erről annyit érdemes tudni, hogy alapból tartalmazza az angol nyelvet, illetve lehet választani hong-kongi lokációt, amivel az 5ghz-es sávot is sikerült életre kelteni.
Sajnos csak 100/100-as netem van, így nem tudom letesztelni mit mutat egy komolyabb nettel, de ezt röhögve viszi.
Ha kell még valami infó a gyári firm-el kapcsolatban, kérdezzetek.
Üdv -
Black&White
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Igen, egyelőre csak a xiaomiforsale-en látom olyan konstrukcióban, amire már nem várható plusz sarc.
Mindegy, nem kell kapkodni!
-
-
Black&White
addikt
Grat a cucchoz, tényleg pofás a dizájn, mind a kasztnin, mind a kezelőfelületen.
Én az nagytesót nézegetem (mi2 router), csak még egy kicsit sokallom az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Update 10.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő