Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Black&White
üzenetére
Bakker.

-
válasz
Black&White
üzenetére
Várunk vele lemegy ez az ára.
-
válasz
Black&White
üzenetére
& Szoszo94! Szó szó drágák, de vegyük figyelembe, hogy van bennük egy HDD ami azért nem 2ft. Nélküle sokkal olcsóbb lenne.
A kínai nyelv nem zavar, meg van rá a megoldás, sőt már a kínai app sem, mert otthonosan mozgok benne. Kivétel akkor van ha épp akar valamit a router és épp melóban vagyok, mert azt nem értem. Össze vissza tesztelgettem már a kis tesót és a maga köreiben elég jól teljesít. Mióta beüzemeltem nincs eldobott net, várakozó betöltés miegymás. Sőt mióta a modemet újraindítottam a torrent is full sávval jön.A feketéről azt írták, hogy hangos a ventije. Mást nem tudok róluk. Az a baj, hogy ha megrendeled szinte biztos, hogy megvámolják. Azzal együtt meg már fél száz ezres routerről beszélünk sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Spectre x360 16 2-in-1 16" QHD+ IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- Gembird FTP CAT5e CCA 60m (30+30), szürke (FPC-5004E-L/100) kábel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest