Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
Sziasztok!
Pár napja lettem egy ilyen készülék gazdája. Egy problémám van: a közeltés érzékelőt szeretném használni a kijelző ki és bekapcsolására, hogy a bekapcsoló gombot kíméljem a sok nyomkodástól. Kipróbáltam már vagy 20 féle programot a marketről de mindegyik csak kb. 5 percig működik megfelelően. kb. 5 perc után már csak a bekapcsoló gombbal tudom feléleszteni a kijelzőt. Szerintem valami a telefonban van helytelenül beállítva és e miatt mintha bezárná az appot. Eddig nem jöttem rá mit és hol kellene beállítani.Bármilyen segítség jól jönne. Előre is köszi.-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
válasz mikej95 #3380 üzenetére
Tegnap este én is kinlódtam vele de nem ment! Most próbáltam és rendben volt, elfogadta a kódot elsőre.
UI: Már meg is jött az engedély 5 perc alatt! Ez gyors volt!
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
Sziasztok!
Próbáltam a bootloadert nyitni. Mindent megcsináltam az összefoglalóban lévő "Nyitási folyamat leírása:" linkben szerepel.(engedélyt is megkaptam) Harmadik próbálkozás után kiirta hogy 72 óra várakozás után próbálhatom ujra.A fejlesztői mód engedélyezve, az usb debugging mód engedélyezve.Ezek kellenek egyálltalán mert erről a cikkben nincs infó?-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
Sziasztok!
Feltettem a TWRP-t és most szeretném a Magisk-et felrakni. A file ami letöltődött ezt kell feltölteni a TWRP segítségével az "Install" menüpontban? Jól gondolom, hogy a zip file-t nem kell kitömöríteni?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
A Power és Vol+ gombokkal valami kinai menü jön be a TWRP helyett, ott a recovery menüpontot választva elindul a TWRP,, majd az install végeztével egy ilyen hibaüzenetet kapok " Failed to mount '/system' (Device or resource busy) ezzel kell foglalkozni? Milyen gomb kombinációval lehet közvetlen TWRP.be lépni?
-
San398
őstag
Van egy Miui.hu rom-os telefon. A legújabb Magisk felrakása után a logo betöltése után megállt és nem ment tovább fél óra alatt se. Magisk-v25.2.apk → uninstall.zip átnevezve és leszedtem TWRP-vel így helyreállt minden. Lehet tudni melyik verzió ami felmegy rá, vagy kísérletezni kell?
-
San398
őstag
válasz RAMyMamy #31251 üzenetére
Én ilyet tokot vettem rá [link] Tökéletesen illik a telefonra, esett már le és kibírta a telefon. Sőt egy Redmi 9 pro-ra is ezt a márkát vettem annyira bevált a 4X-nél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest