- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
enzahobi
aktív tag
válasz
kiskakas #21880 üzenetére
Nemzavar ha lekopik, akkor majd le lecsiszolom körbe mindenhol, hogy egységesen fehér legyen
, ha meg törne a keret, van itthon sokféle ragasztó, valamelyik biztos fogja. Az teszik benne hogy jó szorosan illeszkedik de közben mégiscsak egy tpu tok az alapja, és esésnél remélem a keret fog törni és nem a teló xD. Mi még jó hogy a képernyő szintje fölé lóg a tok, így nem ér le a kijelző, ami haszno mivel a hidrogél könnyen megnyomódik.
(#21895) rob83: nagyvároson kívül nem lesz LTE, ill vastagfalú épületekben se.
-
MCiklon
csendes tag
Hát, nem tudom.. a tok nagyon jó, a fólia eddig nem annyira. Ma délelőtt raktam fel, elsőre sikerült is felraknom de elég buborékos lett még így is, hogy nem szedtem fel-le. Ha pár nap múlva ezek elmúlnak akkor azt mondom ez is jó, de ha nem akkor felejtős. Amúgy méretre passzentos, képernyő széléig ér el pontosan úgyhogy a tok nem bántja
-
rob83
aktív tag
Sziasztok.
Ma jött meg a telefon és a Modellverzió :MAE136 tehát nincs B20!
Milyen problémát okozhaz ez? Vodás kártyával lenne használva.
-
lacentos
tag
Van esetleg olyan beállítási mód,hogy itthon ne kelljen állandóan ujjlenyomattal vagy más módon feloldani a kijelzőt ?
-
tobias40
veterán
Hi!
Hol érdemes most venni 4x-et.eustock már nem forgalmazza.. -
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Két boltba használatra keresek munkatelefont, lényeg, hogy 100K alatt megússzam az össz beszerzést. Rátaláltam erre a típusra. Akadásmentes működés, sok hívás, nagy néha sms, sérült termékek fotózása, jó wifi, és néha bírnia kell, ha néha lepottyan a járólapra az asztalról, vagy farzsebben véletlenül ráülünk. Szigorúan szilikon tokkal, fóliával használnám.
A Redmi 4X ilyen környezetbe jó választás?Köszi: Zsolt
-
aelod
veterán
Letöltöttem miui10 témát MIUI fórumról. Kérdés, hogy tudom alkalmazni? Téma appban ha kiválasztom akkor nem hivatalos forrásból hiba miatt nem alkalmazza. Ezt meg lehet kerülni valahogy? +Van hozzá ikon pakk is.
-
siddis
őstag
Aki már holnap MIUI 10-et akar a telójára :-) Kábé ez a frissítésnek a fele is egyben :-)
-
thora
csendes tag
Ha nyitom a bootloadert és utána downgradelni szeretnék egy global stable romra akkor is kell rootolnom a telót vagy elég csak felmásolni és mehet a rendszerfrissítésből a fikókokból való kilépés után?
-
MCiklon
csendes tag
Szerintetek az miért lehet, hogy miui után felraktam lineageos 15.1-et, fél óráig hagytam az első bootot de semmi, újratelepítés után szintén semmi, aicp 5 perc első boot után simán ment. Közben leszedtem aoex-et, ugyanazt csinálja mint lineage, mást eddig nem próbáltam. Ennek vajon mi lehet az oka?
Mindezek előtt factory reset és data format recoveryn keresztül megvolt(RedWolf ha számít). -
vince
őstag
válasz
kakuk.tamas #21857 üzenetére
Köszi, nem maradtam volna le sok mindenről
-
Fredo78
aktív tag
Igen a 2-es (sárga) könnyen jár. Az 1-esre rákészültem az itt olvasottak alapján, de kellett is mert teljesen rá volt gyógyulva a fóliára. Arra már nem emlékszem hogy melyik oldalát cuppantottam a kijelzőre, ráadásul a körkivágások felül szimmetrikusnak tűnnek (Imak) így utólag se fog kiderülni hogy jól tettem-e fel
-
-
Fredo78
aktív tag
A sima TG szélei miatt elég rosszul néznek ki rajta és és nem is fekszenek fel teljesen.
Ilyen "teli" üvegem még nem volt
Nekem pár napja hydrogél van (több topiklakó ajánlása után). Felrakása nekem közepesen nehéz volt. Tökéletesen illeszkedik, tapizásra nagyon jó (nem"fóliás" érzésű), kicsit gyűjti az ujjlenyomatokat de könnyen letörölhető.
Hydrogel tulajokhoz kérdés: Van ennek a fóliának kötelező felhasználási oldala? azaz mindegy melyik oldala megy a telefon felé?Anna997: nálam 30% körüli az "android rendszer" fogyasztása. 1,5 nap üzemidős a teló. Gondolkodom, hogy más romokat megpróbálok, de az időigényes ami most nincs.
-
aelod
veterán
MIUIHU-nál már béta tesztelik a MIUI10-et ha valakit érdekelne esetleg.
-
ferni
őstag
Üdv, beszereztem a telefont egy-két hete, nagyon tetszik eddig.
Üvegfóliát mit javasoltok rá?
Azok jók, amiknek alul felül is a gomboknál meg az előlapi kamera részénél is védi a telót?
Tehát ilyenről beszélek.
[link]Mert a simáknál ugye a szélei gondban vannak.
-
AnNa997
tag
nem segített
-
lócitrom
őstag
mivel a Xiaomi erőlteti, hogy az alkalmazások szinte kivétel nélkül rendszeralkalmazások legyenek (mármint ami a rendszerrel jön), így root vagy recovery kell, hogy levakarja az ember teljesen, amire nincs igénye. utóbbi a biztosabb, ugyanakkor aki gyakran cseréli/frissíti a rendszert, annak lehet kényelmetlen ez a megoldás.
-
AnNa997
tag
köszi! így most 85%...mi a fene fogyaszthat akkor még?
-
zojjektum
őstag
-
aelod
veterán
2018. Július végén nyilvános béta teszt folytatódik a többi támogatott eszközön:
Mi Note 3, Mi 5X, Mi 5c, Mi 5s, Mi 5s Plus,Mi 4, Mi 4c, Mi 4S, Mi Max 2, Mi Max, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 3S/Redmi 3X, Redmi Pro, Redmi Note 5A, Redmi Note 4 Qualcomm/Redmi Note 4X, Redmi Note 4 MTK, Redmi Note 3 QualcommForrás:
helloxiaomi.hu -
AnNa997
tag
válasz
Teaway #21812 üzenetére
Jól van na
rákerestem az "Android rendszer"-re, és ezt (is) kiadta ezt...
Gondoltam, hogy mivel a Redmi5 még viszonylag új,a 4x meg nem, hátha itt találok megoldást a problémámra.
Rendszer rengeteget fogyaszt... és érdekelne,hogy mi a csudáért 90%-os...
Hátha tud valaki megoldást... letiltani valamit vagy ilyesmi
Most perpillanat 88% -
bb71
őstag
Mit nekünk közel 6 coll:
"A Mi 8 SE úgyszintén szenzorszigettel tarkított Samsung AMOLED kijelzőt kínál, csak 5,88"-en, ez a modell tehát kisebb, mint a két zászlóshajó. Konkrétan 147,28 x 73,09 x 7,5 milliméteres és 164 grammot nyom, "
-
lócitrom
őstag
válasz
janakbacsi #21797 üzenetére
ha ez valahogy működik is nem más, mint egy bug. ezt valószínűleg kifoltozzák ugyanúgy, mint a korábbi trükköket és csókolom.
-
siddis
őstag
-
SÖ
addikt
Örülhetünk. MI8 SE is jön holnap. Talán még kisebb lesz mint a 4X és remélem csúcs hardverrel.
-
stanley00
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy láma a kérdés de viszem szervízbe a telefont. Sima visszaállítás elég, hogy eltűnjenek a bizalmas dolgok vagy lehet még profibban lenullázni a telefont? Semmi nincs rajta mókolva vagy ilyesmi.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest