Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
Sziasztok!
A dupla koppos képernyő kikapcsolás, csak a MIUIHU romon, vagy mindegyiken működik?Köszi!
-
-
Attas
aktív tag
Sziasztok!
VW Golf plus gyári kihangosítóhoz szeretném csatlakoztatni a telefont, de csatlakoztatáskor csak média lejátszóként látja, a telefon hívás funkciói nem elérhetőek. Találkoztatok hasonló problémával? Esetleg valamilyen megoldást javasolnátok?
Előre is köszönöm!! -
manager2220
tag
Köszi a válaszokat a témás GDPRs kérdésre!
-
thora
csendes tag
Sziasztok! Korábban már írtam, hogy a teló ha 4G re van állítva beszélgetés közben dobja a hálózatot. Beszéltem a szervíz és. Javasolták, hogy cseréljék SIM kártyát, megvolt, de semmi nem változott, meg javasolták, hogy csinálják gyári beállításra visszaállítást, az sem segített. Mielőtt visszaküldeném a telót elgondolkodtam, egy másik Rom feltételén. Mennyire nehéz azt megvalósítani? Ha jól láttam elvileg simán ki tudom választani a telepítendő Romot a beállítások van. Előtte gondolom menteni kell mindent ugye? Előre is köszönöm a segítséget!
-
trebrona
nagyúr
Azért ez nem túl korrekt. Céges telefonért anyagi felelősséggel tartozik a munkavállaló. Összetörte, vállalja érte a felelősséget. Ha saját szakállára cseréltet kijelzőt, garancia vége. Tegyük fel meghibásodik a készülék. Leadja az IT-n, elküldik szervizbe, ahol kiderül, hogy garancia már régen nem érvényes, mivel cserélt kijelzős...
-
orso0355
őstag
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
öcsém hivatali telója egy Redmi 4x, amit sikeresen leejtett és a kijelző elég csúnyán megtört. Valszeg nem garis, de nem is akarja nagyon a munkahelyen propagálni ezt, úgyse csinálják meg ezt gariban gondolom... Szóval mennyibe kerülne egy kijelzőcsere erre a készülékre és van esetleg ajánlott szervíz?
(Az ebayon veszek olcsóért kijelzőt és megpróbálom dolog nem jétszik).Előre is köszi a segítséget!
-
trebrona
nagyúr
válasz
manager2220 #21474 üzenetére
Régióváltás Boszniára=>örül
Uniós országokban tiltásra került.
-
manager2220
tag
sziasztok
A legujabb frissitessel nektek is eltunt a témák ikon? Csak a beállításokban találom meg már a témákat és ott is csak a már letöltöttek van. Ha egybe belelépek akkor onnan lehetne menni a készítők oldalára de hibát jelez.
Mi lehet erre a megoldás?
Köszi
Peti -
bb71
őstag
-
enzahobi
aktív tag
Szeretném megosztani e-heti tanulságom, elsősorban recoveryvel rendelkező kollegáknak
.
Szóval, recoveriből amikor mentés készítesz, felkínálja a menthető partíciókat, alapértelmezetten a boot, data, system bepipálva. Na most lehetőség van további partíciókat is menteni mint cust, misc, oem ....stb. Ha olyan vagy mint én és szeretsz a biztonság kedvéért mindenről mentés készíteni, amiről csak lehet, akkor előfordulhat, hogyvmajd egyszer te is mentést fogsz készíteni az összes partícióról TWRPben. Eddig minden OK. De amikor majd visszaállítasz, még véletlenül se állítsd vissza a boot, data, system en kívüli, számodra ismeretlen eredménnyel járó partíciókat. Én sajnos megtettem, nem tudom hogy alapértelmezetten mindent bepipálva kínált visszarakni a recó, vagy csak én nyomogattam végig reflexből, de hogy a DATA partícióm behalt visszarakas után az bitzos! TWRP alatt NEM LEHETett HELYREHOZNI, minden formatra, vagy repair lehetőségre piros hibaüzenetet dobott, cant mount és hasonló okokra hivatkozva. Érdekes módon a teló be tudott bootolni, de koruptálódott adatokra hivatkozva nem engedett semmit se csinálni, csak factory resetet. Igen ám de a factory reset egyből recóba visz, ahol mint írtam nem lehetett a datát leformázni. A megoldás végül a MiFlasheres teljes rendszer-újratelepítés lett, imeim, mac címem szerencsére megmaradt. Remélem senki sem esik majd ezután ebbe a hibába, és TWRP restore-nál jó messziről kerüljük el az fstab (sztem ez okozta, érthető...)oem, modem, misc, stb partíciókat.
-
xylevi
tag
válasz
MCiklon #21466 üzenetére
koszi szepen!
ki akarom probalni a MIUIHU romot, mert a mostanival valami nem kerek, a GPS-t meg mindig neha neha eldobja, de egyszeruen nem talaltam logikat benne...regebb dobalta el, aztan factory reseteltem, megadtam minden jogot, akkukimelo mod meg minden, eleg sokat autoztam a hetvegen, nem volt gond, aztan kedden megint dobalta el...ami erdekes, hogy regebbrol csak olyan emlekem van, hogy akkor dobalta el ha nem volt az autoban a google maps-szel parhuzamosan egy zene app is kihangositva, rakuldve bluetooth-on transmitterrel a hangszorokra...most pedig az volt a jelenseg, hogy megy a zene, egyszer csak hirtelen leall, google maps meg mondja, hogy nincs gps jel...a zenelejatszo app le is allitotta a zenet, lehet ha a bluetooth kapcsolatot dobta el, nem tudom, olyankor ha lekapcsolodik, akkor automatikusan leallitja a zenet...ha a zenelejatszon nyomtam egy next-et, hogy ugorjon a kovetkezore, elindult a zene, magara talalt utana a gps...par perc mulva ugyanez, zene elhallgat, nincs gps jel...vartam sokat direkt, nem talalt magara, kovetkezo zeneszamra nyomas, elindul, 1-2 masodperc, gps magara talal...erthetetlen...muszaj egy masik romot kiprobaljak, hogy azzal is ugyanez a jelenseg van-e...
-
xylevi
tag
sziasztok, bootloadert szeretnem nyitni...neztem a forum elejen a leirast, de sehogysem talalom, hogy hol kell beirni angolul az indoklast...vagy ez mar nincs? az unlock oldalon ranyomtam, hogy unlock now es atdob egy oldalra, ahonnan letolthetem a Mi Unlock progit...azt elinditottam, bejelentkeztem, a Checking permissions-on tulment (ez mit jelent pontosan???), majd csatlakoztattam a telefont ahogy irta, Unlock gomb aktiv lett, majd ranyomva Verify okes, de Unlock buko, azt irja probaljam ujra 72 ora mulva...ez azt jelenti, hogy 72 ora mulva unlockolhatom vagy most kene valahova beirjam az unlock keresem indoklasat vagy mi a menet most? koszi! es olvastam, hogy valahol lehet ellenorizni, hogy az unlock keresem milyen statuszban van, ezt sem talalom
-
bb71
őstag
Tegnap letöröltem az időjárás appot (amiben kikapcsoltam tegnap előtt este egy olyan funkciót, hogy első wifi bekapcsoláskor feldob egy aznapi időjárásjelentést...) -> ma éjjel semmit (0%) nem merült!!!
janakbacsi:
Én Pixel Experience romon vagyok pár napja, ha visszaolvasol láthatod, hogy küzdelmes volt feltenni is, meg Clarity 3.3 kernel kellett hozzá, hogy önmagától ne merüljön a rom. Basebandből is a legújabb van már fenn.. a v27 kell minimum a PE telepítéshez, plusz a legújabb 3.2.1.1 TWRP!DE, nagyon gyors, puritán ROM, én most - fentebb olvasható időjárás app leszedéssel - meg vagyok elégedve.
Hangsúlyozom, egy MIUI után végtelenül egyszerű ROM, de legalább minden működik, amit ki tudtam próbálni.
Azért ragaszkodom hozzá - azaz egy 8-as oreo romhoz -, mert a gcam2-es moddolt fényképező programok nekem nem igazán működtek 7-es android alatt... és hát a moddol fényképező appok fényévekkel jobb képeket készítenek, erre is írtam képekkel illusztrálva példát. [link]
*** GCAM2 ügyben
két út van:
Arnova félék - hihetetlen jó fényképminőség HDR+ Enhanced-del - video nem indul el.
Többi - nincs benne Portré mód, ami Arnovánál működik...Kompromisszum nálam: legyen videó, portrémód nélkül elvagyok.
-
kerobi
senior tag
válasz
janakbacsi #21458 üzenetére
Pixel experiencet ne tedd fel. Én is feltettem az ujat gyorstöltéssel forró volt a telefon, majd félpercenként merült kb. 1%ot. Egészen 64%ig esett vissza ilyen ütemben, majd beállt notmálisra. Feltettem az új dot ost de ugxanezt produkálta annyi különbséggel, hogy ez utóbbi nem töltötte gyorsan. Szerintem a PE elrontotta az akksiját.
-
qge
aktív tag
Nah letöltöttem egy friss MIUIHU-t és felraktam, igy legalább már van play áruház...most már csak az a kérdés, hogy mennyire gyorsan fog merülni az akku.
Érdekes, hogy én is időjárás appokat próbálgattam tegnap, mint te, bb71. -
janakbacsi
őstag
pixel experience romot szeretnék feltenni, milyen kernel a legjobb hozzá? valami nyűgje van ennek a romnak? biztos használják már többen is.
-
Fredo78
aktív tag
Köszi a segítséget, ha lesz időm kipróbálom. Ma éjjel lekapcsolva a problémás simet 3%-ot merült ami szerintem korrekt (wifi,Bt,1 sim ment).
Próbaképp átrakom azt a simet egy másik telefonba. Az nem lehet hogy a sim is bűnös? Régebben volt ilyen tanács, hogy cseréltesse ki az áldozat a szolgáltatóval a simet. Ez kb 3-4 éves sim tehát nem olyan régi mégis mikor be van kapcsolva olyan érzésem van hogy jobban merül a telefon -
bb71
őstag
Ma reggelre 20%-ot esett az akksi.
- én ezt már nem értem...
-
zsoltex70
csendes tag
Hi boys! A 21412-re van valakinek ötlete, tippje?
-
JayZ
tag
Srácok, két napos standby mellett 90%-ról 25-30%ra merülés, 3-4 óra SoT mellett megfelelőnek számít? Éjszaka egész szépen alszik deep sleepben, kicsit még játszani is szoktam vele.
-
bb71
őstag
Full cover: [link]
A mérete tökéletes, és nem fedi le a látható pixeleket!!! A mostani betakar a pixelekbe, ez 1.5mm-rel szélesebb láthatóságot biztosít oldalanként!
Fel nem tettem - így nem tudom mennyire tapad...
-
-
aelod
veterán
-
beef
őstag
Kell hozzá rootolt teló és Automate (áruházból).
Nem túl bonyolult használni, de azért feltételez némi felkészültségetA mappában egy kép arról hogyan kell összerakni, ha valaki magának akarja, meg egy 2G wifi.flo ez elvileg betölthető az Automate-be.
A programnak minden jogot meg kell adni amit kér, különben nem tudja lekérni wifi státuszt és nem tudja átkapcsolni 2G/4G-t.A képet beszúrom ide is, hogy követhető legyen amit írok
A 11,12,13,14 folyamatok (log+play sound) törölhetők, nem kellenek a működéshez, de ekkor ne felejtsétek a 3 és 4 (set mobile) OK feliratát összekötni az 5 (wifi) IN pontjával, mert különben egyszer lefut és nem figyel tovább!
A script most úgy van beállítva, ha észlel bármilyen wifi hálózatot amire felkapcsolódtál, akkor 2G-be kapcsolja rádiót, egyéb esetben a telefon alapértelmezettre áll vissza.
Ugye otthon minek a 4G, ha ugy is megy a wifi. Egyébként beállítható hogy csak fix wifi névre "hallgasson".
Ami még fontos most a saját Telenoros szolgáltatásra van állítva a 2G. Ha módosítani kell rajta, akkor bökj rá a 3-as négyzetre és válaszd ki a saját szolgáltatód.Szükséges lehet még az Automate beállítása a settings-ben, hogy bootkor is induljon (Run on system starup).
Első indításkor manuálisan kell a 2g wifi-t kiválasztva a start-ra nyomni.Tesztelni egyszerű, ha lekapcsolod a wifid, akkor a telefon alap hálózati beállítására áll (4G) és ha nem törölted ki a "play sound" négyzeteket akkor csipog is (persze ha az a hang rajta van telefonodon).
-
siddis
őstag
Friss, ropogós a Lineage OS 15.1 beta..
-
zsoltex70
csendes tag
Hello srácok! Frissitettem ma a legújabb globálra én is, hogy hátha megoldódik a problémám, de nem! Az ujjlenyomat hozzáadás nem akar működni
az előző globálnal gyorsan frissében hozzaadtam egy ujjlenyomatot, hogy majd később pótolom a többit, hetekig próbáltam, de plusz lenyomatot az istennek se tudok hozzáadni! A mai frissítésen felbuzdulva, töröltem azt az egy ujjlenyomatot is, hogy akkor elejétől kezdve felviszem amit gondoltam, de basszus most már azt az egyet se engedi, a képernyőzár jelszó megadása után visszaugrik az elejére hogy nem sikerült hozzáadni az ujjlenyomatot, próbáljam megint
mi lehet a gond? Valami apróság felett elsiklok? Köszi
-
ddsteel
aktív tag
válasz
ddsteel #21094 üzenetére
Lehet, hogy mindenkinek egyértelmű, de lehet, hogy valakinek segítek, úgyhogy leírom, hogy oldódott meg a viber-nem-jelez problémám: szóval mindent úgy állítottam, ahogy az összefoglalóban van írva, illetve ahogy a jútyúbon mondják. Azaz: autostart, battery policy, minden jog megadása stb-stb. Mégsem akart jelezni nálam a viber, csak ha programban voltam. Szóval végül a vibert is alaposan átnéztem és hiába volt megadva minden jog neki, a programban volt a bibi: a viberen belül is van egy lehetőség: settings/general/wifi sleep policy és ott kellett beállítáani, hogy mindig legyen éber. Lehet, hogy másnak mindez egyértelmű volt, vagy eleve így volt beállítva, én most örülök, hogy működik végre...
-
beef
őstag
válasz
Fredo78 #21399 üzenetére
Korábban már írtam, hogy én mit csináltam, de ezek a parancsok szerintem csak rootolt telefonnál működnek.
Ha kell leírom a scriptet. -
maestro87
őstag
Legutóbbi frissítés óta (Global) csak nekem nem ismeri fel mindig az ujjlenyomatomat a készülék? Négy ujjam van hozzárendelve, de a készüléket sokszor mintával kell feloldanom, mert egyiket sem ismeri fel, viszont az alkalmazások (pl. Lastpass) meg hiba nélkül felismerik.
-
Dedó80
kezdő
Letöltöttem a QuickPic-et a Galéria helyett, de sehogy sem tudtam kicserélni a két progi ikonját, pedig a TÉMÁS ikon jobban tetszik,mint a QuickPic sajátja. Erre az egyedi ikoncserére van lehetőség?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Hardcore café
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- RAM topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest