- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fredo78
aktív tag
A sima TG szélei miatt elég rosszul néznek ki rajta és és nem is fekszenek fel teljesen.
Ilyen "teli" üvegem még nem volt
Nekem pár napja hydrogél van (több topiklakó ajánlása után). Felrakása nekem közepesen nehéz volt. Tökéletesen illeszkedik, tapizásra nagyon jó (nem"fóliás" érzésű), kicsit gyűjti az ujjlenyomatokat de könnyen letörölhető.
Hydrogel tulajokhoz kérdés: Van ennek a fóliának kötelező felhasználási oldala? azaz mindegy melyik oldala megy a telefon felé?Anna997: nálam 30% körüli az "android rendszer" fogyasztása. 1,5 nap üzemidős a teló. Gondolkodom, hogy más romokat megpróbálok, de az időigényes ami most nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Független iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium Garancia 2027.10.16-ig
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest