Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu


Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10894) lócitrom válasza zkovacs (#10772) üzenetére


lócitrom
őstag

nem mondom, hogy általános jelenség, de nem egy jó előjel. nálam ezzel indított. töröltem a frissítéseket és a beállításokat meg újraindítottam és így végül elindult.

(#10782) ibanez16670
előbbi B20 sáv támogatásával is elérhető, utóbbi nem.

(#10783) makoj20

messze van a hitelestől. ez a helyi cikkírás „egyébb” kategóriája, amit nem ajánlok. nem fogdosok manapság LG csúcskészülékeket, de a leírtakat még sosem tapasztaltam amikor LG-t buheráltam. Samsung esetében is kétségeim vannak. leginkább hoaxra épültnek érzem az írást. a Xiaomi meg már minden, csak nem noname. ugyanakkor a bootloader mint védelem kérdéses még akkor is, ha szólnak mellette érvek. biztonsági szempontból megkérdőjelezhető. egy gyártó nem attól lesz hiteles, hogy hírneve van. többségük zárt rendszereket használ, ami aztán kémkedhet úgy, ahogy akar, hisz nem látsz a mélyére. kicsit olyan az egész, mintha egy laposföld hívő írta volna, aki szerint nemigen szól érv az állításaival szemben. látszik, hogy úgy nagyon nem nézett mindennek utána és nem is rendelkezik tapasztalattal, de azért kifosta magából.

(#10800) starr
bekapcsolható, hogy mutassa. azt ne kérdezd, hogy hol, mert ilyesmiket hónapokig nem találok meg miután egyszer beállítottam jól. nálam jelenleg botrányos a fogyasztása. aktuális MIUI 8 stabil volt eddig a legjobb nálam.

(#10881) ra^ven
kiküldték a napi frissítést óvatlan idegenlégiósoknak és természetesen aztán ezt befejezték. így szokott ez lenni. aztán hogy mennyire stabil az csak hab a tortán.

[ Szerkesztve ]

„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.