- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Akkor ez lehet a gond igen. Jó dolog, mert vaku nélkül (sőt, még azzal együtt is) jobb képet csinál, csak kicsit mű hatása van. Az lenne a jó, ha egyidejűleg 2 fotót csinálná, vele és nélküle, és lehetne választani. Találtam ilyen beállítást, hogy eredeti kép mentése, majd tesztelem.
-
kengyel
nagyúr
Csak nem jött tegnap update, a G. Dev.- romhoz.
-
Danex
addikt
Fényképezőn belül , ott a Beállitásokon belül, kicsit lejjebb.
Viszont lehet keveritek a dolgokat.
A gyári alkalmazás éjszakai módja csak éjszaka működik rendben, nappal foltos, túlságosan élesitett stb képeket csinál.
Amit itt hallani, hogy milyen "csoda" az éjszakai mód azok a GCam-et használják.
-
juve600
nagyúr
üdv
Mi8 és Mi8 Lite között vacilálok ,[link]
itt 115k a Mi8,70k a Lite,
van köztetek olyan aki használta mindkettőt ? mi a különbség persze a leírtakon kívül,felhasználói szemmel a két teló között ? -
-
elek67
újonc
válasz
Falconer #4988 üzenetére
Nálam szintén használhatatlan az éjszakai mód. Csak a kép közepe éles, körben pedig botrányosan homályos paca az egész. Ez így nem jó semmire, kár volt frissíteni. Talán ezért nem is említették meg az éjszakai módot a változás listában. Ezzel most kellene valamit kezdeni sürgősen.
-
Sziasztok!
A napokban tervezek venni egy Mi 8-ast. Nagyjából végig olvastam a topicot.
Lenne egy-két kérdésem:
- találtatok valamilyen szériahibát? ( Kijelző beégés stb.)
- melegedés mennyire jellemző?
- látom 1 év a hivatalos garancia, de melyik cég a szervize? TMX?
- Turbado-tól rendelt már valaki? Garanciát lehet érvényesíteni, ha onnan veszem?
- a 64Gb-os és a 128Gb-os között jól látom,hogy csak háttértár a különbség?Egyelőre ennyi
Előre is köszönöm a válaszokat
-
Falconer
aktív tag
V10.1.2.0 (aka Mix 3 kamera) lejott OTAn, global hivatalos.
Night mode hasznalhatatlan, mintha tejeskaven keresztul fotoznal. Standard foto sokkal jobb.Nalatok?
-
davta
csendes tag
válasz
krisztus76 #4982 üzenetére
Szia! Teljesen uj, nem cserelt benne semmi, annyi csak hogy bootloadert nyitottam. Kernelhez nem nyultam.
(#4981) Zsoleszhun
fastboot mod + nyitott bootloader-rel sikerult ezt az oreo ROM-ot felrakni, amit (#4969) juve600 linkelt nemsokkal ezelott. Ezt felraktam a MiFlash appal, indult poccre es mukodott az erintes, egy perccel kesobb mar raktam is a legfrissebb fastboot romot ami mar pie alapu es te is megtalalsz az osszefoglaloban es mar mukodik az is.Nemtudom mi lehetett az a gond amit a Pie fastboot rom nemtudott helyrerakni de az Oreo fastboot rom pedig igen
-
krisztus76
csendes tag
Szia, érdekelne hogy a te telefonod új, vagy esetleg kijelző lett rajta cserélve?
Épp most bajlódtam egy kijelzőcserés egyeddel ami azt csinálja, hogy 8.1-es rommal
semmi baja, de minden 9.0-ás rom bootloop-os lessz rajta, egész addig amíg twrp alól
fel nem rakok rá egy custom kernelt. 3 féle twrp közül csak 1 indult el rajta, és az is azt
csinálja, hogy kb 6-7 másodpercig nem érzékeli az éríntéseket. -
siskad
őstag
válasz
enginev3.0 #4978 üzenetére
Gyakorlatilag kb. az összes támogatott Xiaomi telefon kapott, csak mi maradtunk ki valamiért.
-
enginev3.0
félisten
Litera van heti frissítés
-
davta
csendes tag
válasz
huliganboy #4963 üzenetére
Az a nagyonfurcsa, hogy TWRP recoveryben sem erzekel erintest a kijelzo. Ha rossz rom ment volna fel (pedig nem) es annal nem megy a kijelzo jol azt ertem, de attol meg a recoverynek kene menni szerintem.
TWRP 3.2.3-1110 és 3.2.3-1208-at is probaltam.
Regebbi romot feltenni viszont megprobalnek meg miflash-sel, a gond az hogy nemtudom azokat merre talalom. Csak a legfrissebb verziot (10.1.2.0) talalom mindenhol -
davta
csendes tag
válasz
kengyel #4960 üzenetére
hidd el, nagyon szeretnem enis tudni
azthittem valami szoftveres hiba, es akkor ujratelepites megoldja a dolgot, de sajnos ugynezki nem. Valami nagyon felrement. Jo lesz az uj evet szerviz intezessel kezdeni
bootloadert visszatudtam zarni es global stabil rom van fennt szoval remelem nem akadekoskodnak sokat majd -
davta
csendes tag
kalandos delutanom tortenete:
dev 8.12.20-at hasznaltam, ezen nyitottam a bootloadert. nyitas sikerult, egyben felment twrp is. reboot megy tokeletes a rendszer. eu dev letolt, telora felmasol twrp-be wipe minden, aztan install. install nemsikerul, valami hibaval leallt. ujra letoltottem az eu dev-et hatha azvolt a gond, telora atmasolva, reboot recovery es azota nem erzekel a kijelzo. a hang fel-le es a power gombok mukodnek.
amit csinaltam miutan az eu nem ment fel:
-global rom ujratelepites kézzel parancssorbol. feltelepult, bebootolt, nemerzekel.
-global rom ujratelepites miflash-sel clean all beallitassal. feltelepult, bebootol, nemerzekel
-global rom ujratelepites miflash-sel egyben bootloader visszazarassal, bootol és ugyanugy nemerzekel.
Ugylatszik ebbol szerviz lesz -
siskad
őstag
Kb. Böngészés (Chrome-on), Youtube, Facebook, Instagram. Telefonon én nem szoktam játszani, max néha Monument Valley, Mekorama féle játékokkal, ugye ezekhez meg nem kell túl nagy erőforrás.
Más: ma egész nap csak akkor szinkronizál a Messenger, ha megnyitom az alkalmazást. Lakat van rajta, automatikus indítás be van kapcsolva és a háttérben való folyamatok sincsenek korlátozva. A többi alkalmazással oké minden. Ez mitől lehet?
-
mirage.83
újonc
Sziasztok,
találkozott valaki már olyannal, hogy megpróbálja a Bluetooth-t bekapcsolni, és mindjárt ki is kapcsol. Ha a Wifi is be van kapcsolva, akkor 10/10-szer ezt csinálja, ha mobilnet van bekapcsolva, akkor csak 5/10-szer csinálja ezt. A legújabb stabil rom van fent (10.1.2.0), de az előzővel is ezt csinálta (10.1.1.0). Egyedül Android 8-as romokkal volt jó.
-
davta
csendes tag
(#4955) havri1
Az osszefoglaloban levo linkeket hasznaltam. a ROM verzio ami most épp fenntvan V10.1.2.0.PEAMIFI_20181211. De se itt se ha rebootolok recoverybe nem erzekel erintest a telefon.
Kozben mar miflash nelkul, siman parancssorban adb-n keresztul is ujrahuztam a ROM-ot de ugyanugy nem erzekel erintest. -
davta
csendes tag
Sziasztok.
Letelt a visszaszamlalas, nyitottam is a bootloadert. EU dev volt a cel. Bootloader nyitas siman megtortent. TWRP is felment. Azonban itt jott a gebasz. Megcsinaltam a wipe-okat eu dev telepites elott, aztan nyomtam egy reboot recoveryt. Es onnantol kezdve a kijelzo nem erzekeli az erinteseket. Eloszor azthittem valami twrp gebasz, fastbooton keresztul feltoltam vissza a global romot, be is toltott szepen, de ugyanugy nem erzekel erintest. Mintha le lenne fagyva a panel. Valakinek valami otlet esetleg? Anno eleg sokat romolgattam, nem idegen tolem a tema, de ilyennel meg nem talalkoztam.
-
Griff55
senior tag
válasz
huliganboy #4940 üzenetére
Bocs, kevertem az explorer editionnal
(Követhetetlen már ez a sok mi8)
-
kirk01
tag
Valaki használja már az EU 8.12.27-et? Az automatikus fényerő állítás probléma megoldódott?
-
kirk01
tag
Most próbáltam meg az új stabil 10.1.2.0-át telepíteni a 8.12.20-as devre telepíteni (nem keztem el a folyamatot mert a dev változat tökéletesen megfelelő számomra) és megint felajánlotta a törlés és frissítés lehetőségét, tehát nagyon úgy néz ki, hogy már nem szükséges a bootloader nyitás ha valaki visszatérne devről stabil verzióra.
-
kengyel
nagyúr
válasz
#98193408 #4933 üzenetére
Telefonbeszélgetést vettem már fel vele, a hívott fél hangja, kicsit halk volt. Használható a hanganyag, de ez a gyári alkalmazással történt, külsővel még nem próbáltam. A fülesről nincs infóm, azt nem használom.
BT-eszközből ezt használom vele, tökéletesen működik. Ha nem hasonlóra gondoltál, akkor majd a többiek.
(#4936) tepegobek
Azért ezt úgy vedd, hogy telefonról hallgattam vissza. Ha most a hanganyagot felrakod gépre, biztosan jobb lesz az eredmény.
-
válasz
huliganboy #4932 üzenetére
Tg nem tudom mi, ha valami tükörfólia, akkor azt én nem használok
én amazonon vettem egy jóminőségű tokot rá
azért átlátszót, mert ugye úgy néz ki jól az átlátszó hátlap miattnincs egyelőre gondom, egy hete van meg kb
-
törölt tag
Sziasztok!
Ez a kiszemelt telefon, de van egy nekem fontos részlet, hátha meg tudjátok válaszolni:
Azt szeretném megtudni teljes bizonyossággal, hogy működik-e rajta az AutomaticCallRecorder funkció? Felveszi-e a beszélgetpőpartner hangját is rendesen? Illetve bt-fülessel is működik-e rendesen?
A választ előre is köszönöm!
-
válasz
huliganboy #4927 üzenetére
arcfelismerést nem próbáltam
maga a telefon nagyon szép (átlátszó hátlap)
és a kijelző gyönyörű (ezért váltottam pocphone ról, az nem tetszett)egy jó átlátszó tokot vegyél hozzá, mert a gyári gagyi
tok nélkül olyan mint a vizes szappan a kezedben -
Nektek mennyire tud közeli dolgokra fokuszálni a kamera? Nálam rémesen szarul működik.
-
a pro modellt ne vegyétek
nekem most az van,d e ez a kijelzőbe épített ujjlenyomatovlasó sokkal kevésbé megbízható mint a hátlapi megoldás -
Griff55
senior tag
Ez a 960 fps 480p?
-
natë
nagyúr
Yess : link
-
lacuska74
tag
Gesztusvezérlést használok, ha hosszan húzóm jobbra vagy balra, akkor nem vált vissza az előző alkalmazásra.
Nemrég még jó volt, kivették belőle vagy bug? -
siskad
őstag
Akkor végül ma még jön a 8.12.27?
-
Griff55
senior tag
Juhhuu megjött az update! Global stab
-
törölt tag
Sziasztok!
A gcamhoz nyitni kell a bootloadert, vagy rootolni kell? Felraktam, de nekem akadozik benne a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest