- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz
Des1gnR #4595 üzenetére
Gratula hozza!
En meg azt kerdeznem, hogy hogy tudom bekapcsolni ezt?
Mert csak a led vilagit. Igaz most, hogy jott egy gmailes level ott felvillant.Valamint egy olyan kerdes, hogy akkor olyat nem lehet beallitani, hogy ha pl jon mail vagy messenger uzenet akkor az az allapotsorban megjelenjen, mint a sonyn volt?
Mert igy csak ugy latom ha lehuzom az allapotsavot.Aktivaltam ma en is a fejlesztoi reszt. Meg nem neztem at, hogy miket kaptam plusz beallitasokban.
-
natë
nagyúr
Nem user error sajnos...Valamit elqrtak B-S-G-ék, mert pár verzió óta totál ugyanolyan - ahogy írod is - a HDR+ és a Night Sight minősége. Beszéltem velük, tagadnak mindent.
Az a gondom, hogy már az utolsó jó verzió sem hozza azt amit korábban...lehet, hogy a xiaomi frissített a firmware-en?
[link] -
Sziasztok!
Végre megvan a telefon
Ha messengeren írnak, akkor felébred a kijelző, ezt hogy tudnám kikapcsolni?(#4596)
-
psajti
aktív tag
Jó ez a gcam dolog csak egy bajom van vele, ha összehasonlítom a hdr+ és night sight képeimet az ég egy adta világon semmi különbséget nem látok köztük. A múlt heti global dev van fent a telefonon, gcambol pedig sok verziót sok beállítással kipróbáltam már de mindig ez volt a helyzet.
Tuti, hogy user error a dolog csak nem tudom mit rontok el. Valaki esetleg tudnak nekem segíteni a helyes beállítások kiválasztásához? Előre is köszönöm!
-
NemMo
őstag
Én elhittem neked enélkül is és persze tapasztaltam is, hogy nem megy, már ha miattam kérdezted meg.
Moz: Én csakis azért kerülöm a dev romokat, mert nem szeretnék hetente frissíteni és zavar az értesítési sávban a van újabb verzió értesítés. Tudom, hogy hülyeség, de ilyen vagyok. -
natë
nagyúr
Nu...megkérdeztem az eu rom egyik készítőjét, változtattak-e valamit a kamera dirveren/libeken a globalhoz képest. Nem.
(#4591) NemMo : a global dev azaz fejlesztői rom és az eu dev rom alapja is a kínai dev azaz a fejlesztői rom. Az eu rom abban különbözik a global-tól, hogy eu igényekre moddolt, illetve egy rakás kényelmi funkció van benne, többek között az alapból aktív face unlock és témák, amikbe külső fejlesztők által kreált romok is tallózhatók ellentétben a global téma appal. Az euban ezen kívül nincs reklám sem.
Azért mondom ez napjában 20x, hogy totál értelmetlen stabilt használni, mert gyakorlatilag egy herélt dev.
Annak jó, aki szeret jó ritkán újdonságokhoz jutni és kb telibe sz@rja, hogy megy-e jól a gcam, vagy van-e pl esti mód. -
NemMo
őstag
Eu romra melyik gcam ajánlott? Letöltöttem egy pár változatot, de egyiknél sem működött a night sight.
-
Kleroo
veterán
Váci uti Tesco Mobil Vilagot ismeri valaki? Bontatlan 128g kek mi8 132ert. Pont mintha alin rendelnem. Csak ha afa is rakerul akkor mar tobb. Szoval lehet egyszerubb itt megvennem. Ha nem penzmosoda...
-
NemMo
őstag
Ha adb ellenőrzésnél 1 értéket dob, akkor biztos nem téglázódik a telefon, ha downgrade-elek? Valamiért félek nem mintha akarnék, csak elviekben.
-
natë
nagyúr
válasz
FrankMonzano #4578 üzenetére
Az a recovery rom.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
Steelheart2 #4572 üzenetére
Most meg ment a wifiről és mobilnetről is a letöltés egy másik wifi hálózaton, érdekes. Ezen kívül semmi hibát nem tapasztaltam a dev romnál. Gyors, nincs benne bug.
MÁS: Ha hívnak és nem teljes képernyős bejövő hívás van, hanem fent kis csíkban, akkor nem írja ki a nevét annak, aki hív, csak a telefonszámot. Ezt be lehet állítani valahol, hogy kiírja a nevét is a hívó félnek?
-
Steelheart2
őstag
Sokan panaszkodnak a global dev romra,hogy nem megy a letöltés meg hogy a biztonság alkalmazás nem müködik a 20 as rommal.Kiprobálltam ma mind a kettöt,a letöltést és az alakalmazást is és minden megy tökéletesen.Nem vettem észre semmi hibát.Simán csak OTA-n letöltöm a heti friss romokat és használom a telefont.
-
Istuu15
senior tag
Most történt valami nagyon furcsa. Írt messengeren a nővérem és random elkezdett rezegni a teló ilyen 1mp es intervallumonként. Ki van amúgy rendszerszinten kapcsolva a vibrálás szóval érdekes
Appokban is ki van kapcsolva.
-
Steelers
senior tag
válasz
FrankMonzano #4566 üzenetére
Bugzott, fagyott, kilépett innen-onnan.
Valószínű az ota frissítés miatt, ezért akartam újra húzni fastboottal, és mivel nem jött össze, ezért lett mérgemben eu. -
Steelers
senior tag
Nálam a fastboot hektikus, és nem értem hogy miert.
Global dev-en voltam és elég problémás volt, ezért újra akartam húzni fastboottal, de folyamatosan hibát dobott és fastbootban ragadt a telefon is. Így inkább feldobtam az eu-t, az összefoglalós módszerrel. Úgy simán ment...
Nem értem mi lehet a gond.Szerk. : Próbáltam úgy is, de nen jött össze. Nem csináltam meg soha úgy, így nem tudom mit és hogyan kéne.
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #4559 üzenetére
Remélem, pár óra volt már csak.
Animációkat visszavettem 1.5x-re,lassabbak, hátha nem bugzik, baromira zavar. Gyárival is akad néha. -
havri1
félisten
Wahhaahaa, lehet újraindult a nyitás várakozás, mivel csináltam egy resetet a telefonon, így a fejlesztői beállításokban újra hozzá kellett adnom a készüléket a mi fiókhoz
-
natë
nagyúr
Beindulni látszik, hogy Poco romokat sima updater átírással "portolnak" Mi 8-ra.
Nem javaslom a használatukat.
Ilyenbe futhattok bele :"PS C:\adb> fastboot boot twrp.img
downloading 'boot.img'...
OKAY [ 1.313s]
booting...
FAILED (remote: Failed to load/authenticate boot image: 00000050)
finished. total time: 1.359s" -
natë
nagyúr
válasz
hroberto #4551 üzenetére
Nem hivatalosként indult, mostanra már a Xiaomi és a legnagyob disztrói is elismerik, nem ugrik miatta a garancia. Persze most nem garázs GSM-ekről beszélek.
Mégegyszer : "Our ROMs were approved by official EU distributor ABC Data to not void warranty for devices sold by them! (Of course, officially unlocked BL and no ROOT installed)"
-
NemMo
őstag
válasz
FrankMonzano #4548 üzenetére
Én eu stabilon, de nem hiszem, hogy rom függő lenne, csak kíváncsi voltam.
-
Oscar1990
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi Mi 8-hoz tud valaki esetleg olyan Ethernet adaptert amivel működne a kábeles hálózat? Próbáltam már egyel azzal nem ment de nővérem Samsung S9-e igen.
-
havri1
félisten
-
hroberto
veterán
válasz
enginev3.0 #4550 üzenetére
Én nem is mernék használni csak hivatalos ROM-okat
-
DanielK
addikt
Ez az EU ROM hivatalos Xiaomi ROM? Vagy valaki más csinálta meg?
Melyiket érdemes használni?
Köszi -
Griff55
senior tag
válasz
enginev3.0 #4497 üzenetére
Várjuk majd az élménybeszámolót
tetszetős nagyon ez a lite is.
-
Griff55
senior tag
Pie update óta nem találom, hogy lehet simán egy gombnyomással energiatakarékos módba tenni a telefont??? Komolyan mondom olyan nonszensz dolgokat dugtak el és vettek ki hogy hihetetlen...
-
NemMo
őstag
válasz
FrankMonzano #4540 üzenetére
Nálam is szintén ugyanez van. Nekem van, amit mobilnettel sem akar leszedni. Te milyen romon vagy?
-
havri1
félisten
válasz
FrankMonzano #4540 üzenetére
Nálam is ez van. Pár appot szed csak le wifin..
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #4538 üzenetére
Lehet váltok eu romra, abban alapból benne van, bár gyanítom nem gyári téma ott sem.
-
xedos
addikt
Amióta frissítettem Global 10.1 stabilra, azóta nem igazán jönnek meg a leveleim...
Van Yahoo-s és Gmailes postafiók is. 15 percenkénti frissítéssel.
Ötlet? -
FrankMonzano
őstag
válasz
aprokaroka87 #4517 üzenetére
Nálam wifin nem tölt le semmit, mobilnetről meg igen. Ez miért van, mi a megoldás erre?
-
siskad
őstag
Mivel továbbra sem dobta fel a 10.1.1.0-ás frissítést, így a 10.0.3.0-ra raktam rá a global devet, felment nekem is probléma nélkül.
-
havri1
félisten
Spixel témát (asztal) használja valaki? Amikor gesztussal lépek ki az asztalra (tehát lentről felfelé húzok), néha hibás az animáció, akadozgat is. Nem mindig, random. Ezért csináltam tegnap full resetet, hátha, de nem. Viszont csak most jött elő megint, ahogy ezt a témát beállítottam a rács mérete miatt.
-
DanielK
addikt
válasz
enginev3.0 #4397 üzenetére
Köszi!
Mennyire nehéz feltenni a két fóliát? Nedvesen vagy szárazon kell?
Köszönöm -
kirk01
tag
kengyel sikerült megoldani a problémát!
Beállítások/alkalmazáskezelő/Biztonság app/alkalmazásengedélyek/jobb felső sarok .../Az összes engedély/miui.premission.ACCESS_BLE_SETTINGS/Ok
-
kirk01
tag
válasz
enginev3.0 #4529 üzenetére
Először feldobja az "engedély megadása" ablakot. Ezt elfogadom, viszont az alkalmazás nem indul el. Ha újból próbálom újból engedély megadás jön fel...
-
kirk01
tag
kengyel!
Hogy megnyugtassalak nekem sem megy a biztonság alkalmazás! Én stabil 10.0.3.0-ról váltottam 8.12.20 dev-re direktben.
-
kengyel
nagyúr
Srácok !
Hogy most nem működik egy rendszeralkalmazás, nem lehet visszarakni az előző dev romot ?
Vagy, egy règebbi security appot ? -
havri1
félisten
válasz
aprokaroka87 #4522 üzenetére
Tegnap toltam egy menüs wipe-ot, nem frissült le, 20-i dev global van fent.
-
havri1
félisten
válasz
aprokaroka87 #4519 üzenetére
12.1.18-all
-
aprokaroka87
nagyúr
Melyik play áruház verzió van fent akinél hiba van?
-
aprokaroka87
nagyúr
Play áruház adat törlése sem segít?
Amúgy is valami egészen fura lett ez a play áruház, mert eltünt a behúzható oldalsó sávból a főoldal menűpont, namost amikor több appot is megnézel, elég izé dolog a visszagombot nyomkodni, hogy visszatérj a kezdőoldalra.
Pár hete meg az történt hogy a teljesen kikapcsolt auto app frissités esetén wifi-n elkezdte lefrissiteni az összes appot.
Akkor egy adat törlés segitett.Bár nekem meizu m6 van.
-
havri1
félisten
Nálam a play letöltés még mindig rossz. Viszont fura, mert kikapcsoltam a Wifi, és mindent elsőre leszedett mobilneten..
-
Shummo
senior tag
Global deven vagyok.
-
Shummo
senior tag
És az hogy lehet, hogy a beállítások > Mi fiók> fiókbiztonság > készülékek alatt ott van a telefonszámommal az MI8 és aktiválva jelzéssel.
UNLOCK progi pedig azt irja: Can't unlock, Your account isnt associated with a phone number.
(2 kártya is van benne, és a regelt a SIM2be van. Ez esetleg lehet baj?)
-
Digger
senior tag
Mint írtam már korábban, pár nap múlva megjön a MI8 telefonom!
Jó két éve Redmi Note 3 Pro-t használok, amit anno kinyitottam, de később visszazáródott. Nagyon régóta nem néztem a Mi Accountomat, most megtettem és él, a Security Check Up 100 pontos, zöld színű így valószínűleg újból engedné a nyitást is.A kérdésem az, hogy használhatom-e ezt a fiókot a MI8-hoz is, tudom-e regisztrálni?
Ha igen és szeretném az új telefonomat is nyitni, akkor elképzelhető, hogy nem kell kivárnom a várakozási időt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest