Hirdetés
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsoltiz
aktív tag
Sikerült 2 sz*r képet csinálni , ez mit "bizonyít"? Monitoron nézve mindkettő ocsmány, az elsőről ordít, hogy egy 2x-esére nagyított képkivágás (=digit zoom). A másik meg elég mosott, bemozdult talán.
Továbbra sem értem a digit. zoom értelmét. Ha lövök egy teljes nagylátós képet, a galériában meg kézzel belenagyítok (vagy képszerkesztővel kivágom és nagyítom), akkor pont ugyanazt kapom (egy felnagyított képet, ennyi a digitális zoom). Ahol van lehetőség optikai zoom-ra, ott szerintem a digitális zoomnak semmi keresnivalója, szerintem ezzel mindenki egyetért, aki fotózik.
Majd megpróbálok én is valami összehasonlítást lőni.
B.Ú.É.K. mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
zsoltiz
aktív tag
Ki fogom próbálni állványról. Bár szerintem az f2.4-es optikának még kézből lőve sem kéne ennyire rossz eredményt produkálnia. Bár őszintén szólva még csak nappal használtam jó fényben. De most már kíváncsi vagyok. Ha tényleg ilyen siralmas, akkor mondjuk valóban mindegy -legalábbis ilyen fényviszonyok mellett-, hogy digitális vagy optikai zoomot használunk, mert mindegyik eredmény kritikán aluli.
-
juve600
nagyúr
eu-s rom + ez
bármilyen MIUI-ra telepíthető mod-ot, abban benne van. A TG csatornájukból tölthető
[link]amúgy nekem a BL nyitás nem megy-ment az összefoglalóban lévő verzióval hanem a miflash_unlock-en-3.3.525.23 -al csak,ha esetleg valaki szintén így járna akkor próbálja ki
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
-
CactuS
Arcképgyáros
Tesómnak vettem egyet anno, miután magamnak egy Mi8-at. Nekem jobban tetszik a hátlapja, mint a Mi8 üvege és a kamera is jobb helyen van középen szvsz. Az is veszett gyors, lehet nem amoled, de nem rossz, a kávák viszont picit bumfordiak ehhez képest. De taperolni nagyon jó azt a telefont.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
retesz147
addikt
Ez egy érdekes történet.
Nem volt rajta fólia. Lakásba vettem át(pedig jó fény volt) , vagy 25x megnéztem, hogy karcmentes-e. Annak tűnt. Megvettem. Mivel egy másik városba volt, egybekötöttük egy kirándulással is. Deal után teló zsebbe, 2-3 óra után elővettem és a napsütéabe azonnal látszódtak a karcok, különösebben az az egy nagy. Leizzadtam, de 2-3 óra után nem nagyon volt mit tenni.
Én baxtam el, tényleg átnéztem, nem tudom hogy nem vettem észre.Szerencsére az üveg eltakarja....
Xiaomi 13 eu dev...
-
Kecsotam
tag
válasz siskad #10156 üzenetére
Tehát a különböző ROM-oknak eltérő a verziószámozása, vagyis ne a verzió számot hasonlítsam össze, hanem a ROM-ok kiadási dátumát.
Vagyis ha holnap jön ki egy új fejlesztői annak verziója 9.4.5-ös lesz és az újabb lesz a stabil 10.2.2.0-nál.Már csak akkor azt nem értem, hogy mint mondtam nekem elsőnek a 10.0.1.0. stabilra frissített a teló.
Ez is újabb lenne, mint a múlt heti fejlesztői? -
w333
félisten
válasz siskad #11486 üzenetére
Igen nekem is megjelenik mindkét telefonon Mi 8 és RN5 is !
RN5 -re kijött a 9.5.16 Global Dev frissítés és az sem javította, Témák teljes adatokat is töröltem azzal sem javult meg, mondjuk mostanában volt Témák frissítés az is lehet hogy amiatt !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
K82
őstag
válasz siskad #11524 üzenetére
Ezzel én is így jártam ma, délután egy körül. Azt tudom h az épület egy része ahol voltam digitális fekete lyuk, az viszont már gyanús volt h az udvaron sem volt semmi. Gondoltam majd magához tér, de kellett neki is a repülő mód be- és kikapcsolása. Külön izgalmas h a MIUI-t kerülöm mint egyszeri közmédiás az igazmondást és Syberia rom van rajta jelenleg...
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest