Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz Steelers #2227 üzenetére
Nem tudom, de nekem teljesen másként néz ki a felület, mint amit abban a cikkben leírnak. Mindenesetre ahol a letiltás lehetősége lenne, ott ki van szürkítve, nem engedi (példának csatolok egy képet, de a többinél is hasonló).
Egyébként meg a play store-ból indulva nem is működik az a link, amivel betöltené ezeket a beállításokat. Írja is, hogy fordulj a gyártóhoz, ha egyedi romod van. És a MIUI sajnos nagyon egyedi...
-
g_g_g
Topikgazda
válasz Steelers #2508 üzenetére
Azóta is használom, nekem bevált.
Automata fényerő szabályozás -
-
zolion01
tag
válasz Steelers #3349 üzenetére
Igen ezek "csupasz" ROM-ok. A HAVOC egy kicsit már felpiszkált, de azért sokkal közelebb van az alaphoz, mint a MIUI, Pixel meg hát a nevében is utal, hogy a Pixel érzést próbálják visszaadni.
Nekem pont ez hiányzik, 1 hete cseréltem le az Nexus 5x-et MI 8-ra, de szenvedés a MIUI számomra, pedig annak idején még a Motorola Defy időkben honfitársunk által készített MIUI ROM volt a legjobb rajta és akkor szerettem. Azt hittem most is menni fog, de lehet, hogy csak öregszem és nincs kedvem keresgélni, hogy mi miért nem működik, és mit kell hozzá állítgatni, hogy jó legyen. Az utóbbi 2,5 évben nem kellett ezzel foglalkoznom, de most megint kezdődik a ROM-olás. De még van 80 óra hátra a nyitásig... -
havri1
félisten
válasz Steelers #4044 üzenetére
Nyitva van a BL? Ha igen, én javasolnám a következő dev fastboot telepítését. És ha nincs sok program, akkor indulásnál ne biztonsági mentésből állj vissza, hanem új készülékként. Mi accból visszaszedi az SMS, híváslista, képek (amik cloudba vannak), Wifi stb. Appokat meg play, könyvtár alatt csak végig kell nyomogatni.
havri
-
-
Karavik
veterán
válasz Steelers #13849 üzenetére
Azt hittem van, mert visszajelzések alapján Magisk-t használók egyike sem tapasztalt semmilyen lagot, csak azok, akiknél nincs Magisk telepítve + gesztusvezérlést használnak.
Mindenesetre a rebuilt 9.9.26 teljesen lagmentes minden körülmények közt...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest