Új hozzászólás Aktív témák

• captainnemo

aktív tag

válasz s4tch #6151 üzenetére

Ne gondolj semmi nagy hókusz pókuszra, a custom rom amit belinkeltem, a stock-toolkit-advanced settings-sim management alatt ezt mindig is tudta. Az a sim management olyan, mint minden egyéb dual simes telefonban ami stock közeli androiddal van, fogalmam sincs a miui fejlesztői miért nem teszik bele az alap romba. Régebben gond volt a video felvétellel, mert zajos volt, de időközben javították. Aztán a fejlesztő panaszkodott, hogy MTK chipsethez nem adnak a továbbiakban supportot a xiaomi fejlesztői, de aztán mégis hozza ki sorba a verziókat, mert mégis publikáltak javításokat. Bevallom nem teljesen világos, többet kéne olvasnom, de csak ránézegettem a hozzászólásokra. Az egyetlen igazán zavaró dolog, régi baseband verzió van rajta, 2013.08.22-es, amikor a 25-ös legutolsó stabil verzióban 2014 áprilisi van ha jól emlékszem. Lehet kompatibilitási gondok vannak, de igazából nem tudom. Mindenesetre jól működik. A szlovák srác a másik, aki az ultimate romokat bütykölgeti, ígérte a full sim managementet a legújabb romjába, de aztán most azt írta, még sem került bele. Ezért egyelőre marad nálam ez.

Új hozzászólás Aktív témák