- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
5500 - 5401
6658 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
-
r66
aktív tag
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
-
TXT
őstag
-
kelzsoca
félisten
-
TXT
őstag
Mi lenne a legjobban hasznalhato megoldas frissitesek tekinteteben egy gyari alapokkal rendelkezo xTab 50-en?
lletve mi az, ami nem jol mukodik vele? (ha van ilyen)
-
r66
aktív tag
-
kelzsoca
félisten
-
r66
aktív tag
Na akkor segítsetek, melyik ROM-ot tegyem fel?
- Leendő gyári
- Javított CM9vagy hagyjam rajta Kelzsocáét?

Vagy a hét végén Rom cserebere - próba cseresznye alapon?

-
namegin
tag
-
szerzol
senior tag
-
hjanos1
senior tag
-
kisguly
tag
-
kelzsoca
félisten
-
hjanos1
senior tag
-
kisguly
tag
-
hjanos1
senior tag
-
kelzsoca
félisten
Ami viszont nem gyári, az a CyanogenMod 9-es rom, ami megkapta tőlem a frissítést, tehát már ezzel sem lesz probléma!

===============
CyanogenMod 9
===============(#5478) eisento
Igen, gyári WayteQ szoftver.
(#5481) hjanos1

-
hjanos1
senior tag
-
eisento
addikt
-
szerzol
senior tag
-
kelzsoca
félisten
-
namegin
tag
Az ICS Next Custom után próbaképpen visszaraktam a CM9 romot.
Ééééééééés:
Megmaradt a kelzsoca-féle bootloader a készüléken, azaz a CM9 sem merül már kikapcsolva!
(Korábban, a gyári ICS változatok után még merült sajnos.)
Hab a tortán, hogy így már működik az EQ is.Totálisan meg vagyok elégedve ezzel a konfigurációval.
Hála és köszönet hjanos1-nak (a CM9-ért) és kelzsoca-nak (az ICS Next Custom-ért)

-
zoli669
tag
Sziasztok!
Franciaországba a hegyekbe, nen talált jelet a kütyü. azt monda folyton, hogy GPS jel aláhuzás. Valaki találkozott. már ilyennel? Mi lehetet a gond?
-
kisguly
tag
-
namegin
tag
-
kisguly
tag
-
Misi53
tag
-
daninet
veterán
-
Misi53
tag
-
daninet
veterán
-
r66
aktív tag
Nekem folyamatosan fenn van, nem esik le a hidegben sem.
Próbáld egy bögre meleg vízbe 'áztatva' felmelegíteni a tapadókorongot indulás előtt, és ahova felnyomod, előtte puha ruhával töröld le a szélvédőt.
Macerás, de szerintem ha egyszer megcsinálod, valószínűleg már nem is esik le többet."B" terv: pillanatragasztó

-
daninet
veterán
Üdv!
Olyan dologgal szembesültem, amivel eddigi készülékeimmel nem. Még nem melegedett be a kocsi és leesett a hideg ablakról az xtab tartója, és olyan kemény gumiharang, hogy nem tudom visszarakni. Gondolom ha bemelegítem jobb lesz, de:
-nem tudom a kocsi ablakán hagyni a tartót, minden nap le kell vennem és bevinni a lakásba (különben beindul a riasztó mikor leesik)
-indulásnál addig nem tudom használni míg be nem melegszik az autóelőző gps-emnek olyan puha gumi tartója volt amivel ez nem volt gond, télen is hajlítható volt, de ez beton kemény
van valami praktika?

-
szerzol
senior tag
Elég messze lakunk egymástól ahogy a PÜ-ből kiderült, de mást találtam ki!
1. Elküldöd PÜ-ben a telefonszámodat, felhívlak és megcsináljuk telefonon keresztül az egészet!
2. Elküldöd PÜ-ben a címedet, felírom a Next-et egy micro sd-re, elküldöm postán, beteszed, rádugod a töltőt, ha kész kiveszed és visszaküldöd a kártyát.
Válassz, melyiket szeretnéd!
-
Kaoszapetik
csendes tag
Nekem is ez a problémám. ICS alatt (a nextgen-nel is) "pattog", a GB alapúakkal jó.
Wifi, gps kikapcsolva, semmi programot nem telepítettem:Ötlet?
-
namegin
tag
ICS Next ROM:
Önmerülés, illetve töltés tartás tekintetében nálam is a LEGJOBB az eddigi romok közül.
Méréseim alapján, ha kikapcsolás előtt le vannak állítva a háttérben futó app-ok (task killer-rel), a wifi, az értesítések ki van kapcsolva, repülőgép mód esetén, és ha a wifi ébrentartás "soha"-ra van állítva, akkor gyakorlatilag elhanyagolható az akku merülése.
A bootloader csere nagyot dobott nálam a készülék használhatóságán!!
Gratula kelzsocának!

És ha még a hangja is javulna, azaz az EQ is működne ezzel a rommal, ahogy a CM9-el, akkor szereznék egy paypal account-ot és hálásan küldenék egy láda sört...

-
szerzol
senior tag
Hö sirály!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A külső sd lett a belső, a beépített meg a külső.
-
siraly1978
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem én is az XTAB50-re "Next"-et, a merülés az tényleg javult, viszont minden programot a belső memóriába telepít, mindig át kell helyeznem az SD-kártyára, nem lehet ezt átállítani? Azt írtad, hogy az alapértelmezett tárhely az SD-kártya? A sebességen lehet érezni, nekem mintha gyorsabb lenne, alapvetőleg segített rajta az új szoft, ezért külön köszönet a készítőnek.
Üdv.
Sirály
-
szerzol
senior tag
Ezt [link] kellene feltenned!
Beregisztrálsz a hungariandroidra, letöltöd a phoenix card programot meg a nextet.
A phoenix-el felírod a letöltött next-et egy microsd-re a leírás szerint.
Beteszed ezt a microsd-t az xTAB-ba és kikapcsolt állapotban rádúgod a töltőt.
Középen elindul egy zöld csik, meg pittyeg a hangszóró, amikor kész kiírja, hogy card ok.
kihúzod a töltőt, kiveszed a microsd-t, xTAB bekapcs., majd ha felállt a rendszer kiapcsolod, aztán újra be és kész.
Microsd-t phoenix-el leformázod (format to normal), nehogy újrahúzd véletlenül a rendszert.
Kikapcsolod amiket már megbeszéltünk és jó lesz minden.Ha nem megy írd meg PÜ-ben hol laksz, és ha nem messze tőlem segítek személyesen!

Fel a fejjel, Én régen féltem elkezdeni internetezni!
-
szerzol
senior tag
Elvileg a Lithium-Polymer akksikat nem kell formázni, de nem árt megcsinálni ezt:
Teljesen lemerült állapotban (amikor saját magától kikapcsol) rádugod a töltőre és 14 órát töltöd.
Akkor se húzd ki a töltőt ha már nem világít a piros led csak ha letelt a 14 óra!
Ne kapcsold be közben, kíváncsiskodni sem! -
Misi53
tag
-
Misi53
tag
hát lehet hogy nem lett rendesen leformázva az enyém. vagy akku hibás . mi az a paraméter ami még üzemszerű.pl ha nem használja az ember hány órát kellene kibirnia.???
-
szerzol
senior tag
-
szerzol
senior tag
Én, ha lehet teljesen lemerült állapotban kikapcsolva töltöm, sokszor egész éjszaka.
-
Misi53
tag
-
Misi53
tag
-
bolcsodal
addikt
-
KamuMazsola
őstag
Így kapcsold ki ahogy kelzsoca írta!
Nekem bejött! Nem tudom mi köze a merüléshez, de ebben a sorrendben kikapcsolva nem merül. Régebben valaki panaszkodott, hogy, ha töltőn van neki a tab, akkor érintésre rendetlenkedik. Én egy piaci 400 Ft-os usb-adaptert használok, és nincs semmi baja. -
szerzol
senior tag
-
Misi53
tag
-
szerzol
senior tag
-
r66
aktív tag
-
eax1650
aktív tag
Igen, a Sygic-ben.
Ki szerettem volna próbálni - büntetlenül - a CM9 rendszert is, amikor megjelent, de többszöri próbálkozásom is kudarcba fulladt!
Factory Reset Complete: Failed Leírtam kicsit korábban. 5315.
Például ilyenkor is jól jött volna!
Látom, hogy van biztonsági mentés és visszaállítás, ám akkor ezt hogyan?
Lehet, hogy ott van az orrom előtt? -
kisguly
tag
-
kelzsoca
félisten
-
szerzol
senior tag
-
szerzol
senior tag
-
balika333
tag
-
szerzol
senior tag
-
kisguly
tag
Sziasztok !
A szakértőktől kérdezném azt, hogy miért indul újra a készülék ? Hébe hóba eddig is előfordult, de ma folyamatosan csinálta. CM9 van rajta.Kisguly
-
eax1650
aktív tag
Most már ez így nagyon biztató!
Még - bár korábban kérdeztem már - izgalmas lenne megtudni, hogy hova is menti a program a beállított útvonalakat! A telepítések után újra kellett pöckölgetni mindet. Ki lehet ezt menteni valamiképp? Az a hogyishíjjákvalahányas a régi gépemen - MIO - egyértelműen megengedte.
Jóóvan, hát most, hogy hívják a nevét!
Itten! -
kelzsoca
félisten
-
balika333
tag
szerzol, mati12, r66: Köszönöm a választ!

Szerzol: Az X960 jobban működik, gyorsan talál jelet. Az Xtab sokszor nem talál, vagy csak nagyon későn. Kipróbálom a ROM-ot bár ha a GPS részhez nem volt nyúlva akkor változás nem lehet. Azért kipróbálom, köszönöm!
Mati12: Köszönöm! Éljen a Honda
Írok majd privátot, mert lenne pár kérdésem a rögzítéssel, tokkal, töltéssel kapcsolatban
r66: Igen, erre én is gondoltam, a WinCE alatt meg van adva a port, ezért ott sose látom. Emiatt gyorsabb az X960. Igen, a 2-3 perc jelfogási idő helytálló. Köszönöm!
-
kelzsoca
félisten
-
lasimon
csendes tag
-
r66
aktív tag
"azt írja ki, hogy GPS vevő automatikus keresése majd csak utána jön a jel keresés. Az X960-nál ilyen nincs."
WinCE alatt be lehet állítani a vevő port, baud és egyéb értékeit a navi szoftverben, androidnál szerintem ilyen beállítási lehetőség nincs.
Az xTab-50 pozicionálási ideje szerintem normál körülmények között és álló helyzetben 2-3 percnél nem több (ezen kelzsoca romja sem változtatott, legalábbis azt írta, hogy a gps részhez nem nyúlt).
-------------------------------------
Más téma: tegnap feltöltve 100%-ra , ma 9-kor bekapcsolva 94%-ról indult az akksi, rendszertöltés és félóra semmittevés után most 82%-on áll. Kikapcsolt állapotban a fogyasztás kelzsoca romjával úgy tűnik, sokat javult (persze az lenne korrekt mérés, hogy egy frissen, gyári rendszerrel telepített géphez lehetne hasonlítani) - ugyanakkor az 'üresjárati' fogyasztást magasnak tartom ( a képernyő lekapcsolás nálam mondjuk 10 percre van állítva, de akkor is). -
mati12
senior tag
Én is motoron használom az Xtabot,és ha nem vár tőle sokkal többet az ember mint amire való akkor egy tökéletes útitárs válhat belőle. Motoros szemmel nézve az egyedüli negatívum a bluetooth hiánya,mivel így nem lehet csatlakozni a bukósisak kihangosító rendszeréhez. Viszont a kijelzője jól látható még napsütésben is,és az android rendszernek köszönhetően jó néhány navigációs program telepíthető rá,így szinte nem létezik olyan hely amit valamelyik programmal ne találhatnánk meg. Az akkumulátor probléma nem zavar mivel a motoron egyfolytában töltőre van csatlakoztatva a készülék. Mióta megvan bejártam már vele Ausztriát,Szlovéniát,Olaszországot,Horvátországot és soha semmi problémám nem volt vele,sőt az esőt is elég jól bírja.
A frissítésekkel természetesen egyre jobb lett a készülék a gyerekbetegségei ki lettek javítva de a navigáción kívüli felhasználhatósága eléggé korlátozott,elsősorban az akkumulátor rapszodikus működése miatt.
Egyszóval navigációra tökéletesen alkalmas az X-tab 50 minden másra pedig a SamsungNoteII.
-
eax1650
aktív tag
Ja! És most nem kapcsolgattam ki semmilyen alkalmazást!
Persze a wi-fi azonnal ki van lőve, ha nem használom!Nem akarom belemagyarázni a zideológiát!
De így visszarévedve a távoli múltba, bizony előfordult, hogy mielőtt lefektettem izélgettem vele, meg megnéztem mailkákat, meg wifi a konyhában oszt PSY– Gangnam style, meghogy dupla KV se veled se nélküled. Közben rá Paksra. Majd má elég vót, kikapcsótam. Ha má piros se vót, kihúztam.
E vót! Igencsak!
Namost! Készenlétben hagytam - míg írtam - 6:30-tól és most egy óra elteltével 93%!

-
eax1650
aktív tag
-
szerzol
senior tag
Ezt odaát a Galaxy SII topikban írta egy sokat tapasztalt ( ROMolt ) személy.
"egyébként a rendszernek kell 2-3 merülés töltés, mire megtanulja rendesen kezelni az akksit"
Lehet hogy igaza van!
-
szerzol
senior tag
Tedd fel a NEXT-et!
Nekem a Sygic ikonra pöckölés után 20 másodperc múlva talál jelet, a GPS vevőt meg csak egyszer kereste a feltelepítése után, aztán akárhol kapcsolom be már csak a jelet keresi.
Ha ott kapcsolom be ahol kikapcsoltam akkor gyorsabban talál jelet, ha más helyen akkor egy picit lassabb, de mire bepötyögöm a célt addigra mindig van jelem!Az xTAB-50 előtt nekem is X960BT-m volt, az is jó kütyü, de ezt sokkal jobban szeretem!
-
szerzol
senior tag
A kikapcsolásról egy vélemény:
Az xTAB-50-nek egy fizikai mechanikailag mozgatható GOMBja van, aminek két funkciója lehet: egyszer rövid időre megnyomjuk, vagy hosszabb ideig tartva nyomjuk, majd felengedjük.
A gomb nem kapcsoló, vagyis fizikailag nem tudjuk leválasztani az akku + pólusát az áramkörről ami a panelen (alaplapon) van.
Vagyis a nyomógombbal egy áramkört vezérelünk (amit egy szoftver irányít), ami fizikailag fixen rögzítve (forrasztva) van az akku pólusaihoz.
Az áramkörnek mindig működni (energiát fogyasztani) kell, (figyelnie kell) hogy tudja mikor nyomjuk hosszan a gombot, mert be akarjuk kapcsolni (fel akarjuk ébreszteni alvó módból) a készüléket.
Ez energiafogyasztással jár, ha valamilyen alkalmazás még ezen felül felébreszti a készüléket pl. Wi-Fi keresés, akkor az még több energiát fogyaszt.
Egy márkás tablet 7000 mAh-s akkujához képest az 1500 mAh-s akku %-osan többet fog fogyasztani ha feltételezzük hogy a két készülék "készenléti áramköre" ugyanannyit fogyaszt és akkor még nem beszéltünk az alkatrészek és az összeszerelés minőségéről.Szerintem ez nem baj, mert a Wayteq az xTAB-50-et alapvetően autós navigációnak szánta speciális GPS chippel, Android operációs rendszerrel, szövetkezve a Sygic-el élettartam frissítéssel járó navigációs szoftverrel, amit a Google Play-en keresztül lehet frissíteni a beépített Wi-Fi eszközzel.
Az hogy van egy pár hiányos, vagy gyengének nevezhető (felbontás, akku, hangszóró, kamerák hiánya, fényérzékelő hiánya...) tabletes képessége, szerintem ebből következik.Ha jól tudom Magyarországon ez az egyetlen elérhető androidos navigációs céleszköz, én pedig szeretem az androidot, meg amúgy is kütyümániás vagyok, úgyhogy nekem bejön.
Ha valaki nem tud együtt élni ezekkel a dolgokkal akkor az váltson.
-
balika333
tag
Sziasztok! Előző héten vettem egy X960BT és egy Xtab 50-et
nem tudtam dönteni köztük. Amelyik jobban tetszik megtartom a másik megy. Elég vegyesek az érzéseim. X960 PRO: hamar jelet talál, jól bírja az akksija, aránylag gyorsan feláll a rendszer. Kontra: lassú, napsütésben nehezen olvasható kijelző. Xtab 50: olvashatobb kijelző, gyorsan indul DE lassú a pozicionálás. S mindezt megspékelve azzal, hogy motorra lesz nem autóba
Tanácstalan vagyok. Az elmúlt 2 napban az Xtab talált hamarabb jelet, bár néha értethetetlen módon tököl. Ezt nem csípem. Kb 5 napja vannak meg, s az első napokban az X960 volt a nyerő. Még 2 hétig tesztelem őket utána döntök. Minden tanácsot, tapasztalatot örömmel veszek mert nem tudom magam egyikről se meggyőzni. Ha gyorsabban pozicionálna az Xtab, akkor ő lenne. Gyorsítható lenne a jel találás? Motoron ugye indulás előtt benyomnám, tehát lenne ideje jelet keresni. Csak ne 5-10 perc legyen. :S Kelzsoca féle ROM esetleg segíthet? Szívesen felpattintom ha javulást lehetne elérni. (Ellenben azt tudom, hogy az X960-ban jobb a vevő - bár erre rácáfolt ma is 
Másik dolog: amikor indul a program az első pár másodpercben azt írja ki, hogy GPS vevő automatikus keresése majd csak utána jön a jel keresés. Az X960-nál ilyen nincs. Ezen lehet állítani, hogy egyből megtalálja a vevőt?!
Előre is köszönöm a segítséget! -
szerzol
senior tag
-
kisguly
tag
-
r66
aktív tag
-
kisguly
tag
Sziasztok !
A WINDOWS MOBILE Eszközközponttal össze lehet kötni ? Nekem nem sikerült. -
r66
aktív tag
"A töltést kikapcsolt állapotban a bootloader kezeli" Gondolom a töltés folyamatát...
Ez eddig rendben van, én azt nem értem, hogy mi ette -ehette az akksit kikapcsolt állapotban miközben a kütyü - feltöltve - a tokjában pihent. ( Elvileg ugye nem megy pl. az ébresztés sem , mert 'kikapcsolva' az sem 'fut', ami ehhez kell.)Másik oldalról, az ICS felrakásakor ez a probléma még jó darabig nem jelentkezett. (Kezdem azt hinni, hogy ez is olyan, mint a Windows, félévente újra kell telepíteni...
) -
kelzsoca
félisten
Köszönöm a visszajelzést.

(#5411) eax1650
Amennyiben fent van, természetesen nem kell felrakni, viszont fontos lenne betartani, amit javasoltam:
A példa most bekapcsolt eszközre vonatkozik.
- teljes feltöltés
- töltő lehúz - gép kikapcsol
- gép bekapcsol - töltöttségi szint ellenőrzése (feljegyzése)
- gép kikapcsolása, akár egy éjszakára is, majd másnap reggel bekapcsolni, és ellenőrizni a töltöttségi szintet1-1 bekapcsolás során az egyébként nem túl izmos akksiból (1500mAh-ás) átlagosan 1-3%-ot vesz le a rendszer indítása/felállása.
-
kaliban1
tag
-
risnos
tag
Nekem is merült a navi rendesen egy nap alatt. (ICS-gyárilag rajta). Aztán a fórumban olvastam róla, hogyan kell kikapcsolni az alvó állapotban is dolgozó wifi-t. De ahogy tbj007 is mutatja a #5369-es hozzászólásban- no ott a Soha megjelölésével (3. kép) bő egy hét alatt 10%-ot merül csak álló állapotban.

-
eax1650
aktív tag
-
kelzsoca
félisten
Első körben tedd fel a custom romot, amit készítettem, és pontosan úgy nézd meg a merülést, ahogy leírtam.

(#5405) r66
A töltést kikapcsolt állapotban a bootloader kezeli, a custom rommal egy módosított bootloader (gyárihoz képest) kerül fel a készülékre (nem véletlenül kérem, hogy akinek merülési problémái vannak tegyék fel a szoftvert) és a visszajelzések szerint, azt hozza amit hoznia kell.
-
tjb007
nagyúr
-
eax1650
aktív tag
Köszönöm!
Hát mit szólsz a merüléshez!?
Arányosan többet merült, mint éjjel 12 óra alatt.Vigyem a szervizbe? Ha nem használnám naponta tök behalna.
Ki tudja egyébként, hogy mennyire is van (volna) ilyenkor lemerülve!?
Mert, ha tényleg nincs semmilyen határolás, akkor az akkunak ezek halálos döfések! -
tjb007
nagyúr
Én most kivételesen ezt használtam hozzá de például az AirDroid -dal is van lehetőség screenshot készítésére.
Ezt a funkciót amúgy az Android rendszerszinten tudja csak esetünkben mivel egy fizikai gomb van a készüléken nem lehet használni. -
eax1650
aktív tag
-
r66
aktív tag
-
eax1650
aktív tag
A Next 3 napja van a gépen.
Általában 10-12 óránként kapcsolom be.
A Next után első alkalommal 66% maradt, ma reggel 12 óra elteltével 88% van!
Vásárlás után (november) egy párszor 92-96 volt az állás, de volt 63 is, aztán megint 94. Többször volt 70% körül. Akkor még csak a wifit kapcsoltam ki, majd nyomógomb. Imi nem kapcsoló! Nincs is olyan magabiztos hangja. Mert ha a piros, nemis! a kék vezetéket elvágnám, akkor nem volna Pakssal összekötve. Ma már bezárogatom sorban a futó alkalmazásokat, de még így is, valamit mégis csinál, ez nem a tárolási természetes/elfogadható önkisülés mértéke. Látszik ilyenkor még, hogy a memória egyharmad része foglalt marad! Valaki van ott! Nem sikerült semmilyen összefüggést megfigyelnem a kikapcsolás előtti programok használata és a merülés között.
Tán csak egy smd dióda kellene a kapcsoló körbe? Ha használom kibe járhat a záram, ha meg kikapcs, akkómegcsak tőttés! Jó! Ez már hardverés.
Kétségtelenül hamarabb töltődik a 2 amperes hálózati töltővel, mint az autóssal. Nem észleltem melegedést ilyenkor sem! Talán azért van benne valami limit izé, így áramilag!?
Vagy ez a beprogramozott avulás/élettartam!?Hogyan lehet ilyen szép képeket készíteni, amiket tjb007 csinál(sz)?
Nem igazán méltatható betűkkel az a türelem és kitartás, amivel Ti kezelitek azt a néhány ápoltat, mint én is!

-
Pipó
őstag
Két napja én is kikapcsolgattam wifit, miegymást amit itt olvastam. Tegnapra 94, majd mára 92 %-ra ment csak le, igaz nem használtam, csak ennek ellenőrzésére kapcsoltam be. Ez sokkal jobb, mint korábban (5 nap után már be se kapcsolt). Én sem hiszek abban, hogy egy kikapcsolt elektronikus cucc merítheti az aksit, de most úgy látszik rácáfol az élet.
-
kelzsoca
félisten
-
r66
aktív tag
Pár számot én is írok. Tegnap feltöltés után kikapcsoltam. Reggel 9-kor bekapcsolva 88%, 15 órakor bekapcsolva 86%, 21 órakor 85%. Egy-egy bekapcsolás/rendszertöltés 2-4%-ot harap. Reggel 9-kor újra nézem, de a gyári ROM-hoz képest jobb a helyzet - igaz az app-ok száma csak töredéke annak, ami korábban fenn volt a gépen. Ez kikapcsolt állapotban gondolom/remélem mindegy, csak betöltéskor harap nagyobbat az akksiból ha több APK van fenn..
Amíg ezt lepötyögtem, 85-ről lement 77%-ra. Az akksi sem lehet már túl jó.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5500 - 5401
6658 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig nyílt terep volt. Ez azért külföldön nem egy jó dolog