Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
István47
csendes tag
Tegnapi egész napos használat után ma mikor bekapcsoltam megint le volt fagyva a kijelző,nem érzékelte az érintéseket,húzásokat.A ki-be kapcsoló kétszeri rövid nyomása után tért csak magához és kezdett el működni.Tegnap egész nap töltésen volt a kocsiba,ma viszont már csak 21%-ot mutatott az akkumulátor szintje indításkor.Ezek szerint valami még mindig meríti kikapcsolt állapotban pedig már mindent kikapcsoltam ami nem kell a navigáláshoz.
-
kelzsoca
félisten
-
GML
őstag
válasz
laszlohu #6094 üzenetére
Mit jelent a GPS vételi probléma? Én is most készülök venni, de nem tudom eldönteni, hogy x960 vagy xTab50. Navigálni kell. Akár Sygic, akár
iGoszofttal, de az a lényeg, hogy belvárosban IS jól menjen. A köv navijuk mikorra várható?Kbali csak ennyit mondott: az xTab-nak olvass utána a topiikjában, nem a chiptől kell félni...
Akkor meg mitől?
-
laszlohu
addikt
Ha Sygic navi szoftverrel akarod használni, akkor érdemes a Sygic - al együtt venni,
azzal nincs gond gps jelvétel szempontjából, de ha más navi szoftverrel, akkor lehet gond.A 48 még sok is, mivel jó esetben max 12 műholdat tud befogni minden navi.
A kijelző fényereje jobb, mint a Wayteq X960BT, viszont
a gps vételi problémák miatt inkább egy Wayteq X960BT -t ajánlanék.Szerintem érdemes lesz megvárni a következő Androidos Gps - üket,
amit beígértek. -
flash-
veterán
sziasztok
érdeklődnék hogy mi a vélemény erről az androidos cuccról?
csak 48 csatornás a gps vevő..nem kevés?
-
István47
csendes tag
Bekapcsolás után többször tapasztaltam hogy le van fagyva a kijelző.
Reszeteléssel próbálkoztam,de tartok tőle,nem ez az igazi megoldás.
Kérdésem a következő lenne:szoftver vagy hardver okozza a hibát? -
CBool
tag
A 3.06-os PhoenixCard-nál nem lehet régebbi verziót használni? Android 2.3-ról frissítenék ICS-re, de ezt a "Card preprocess failed! 1012" hibát kapom. Csak ezzel a microSD-SD átalakítóval rendelkezem jelenleg, anno amikor elszállt a gép akkor egy régebbi PhoenixCard nem bajoskodott az átalakító miatt, ezért kérdezem, hogy mindenképpen szükség van-e a legfrissebbre? Ha igen, akkor más program nincs amivel helyettesíthetném?
-
kelzsoca
félisten
válasz
KamuMazsola #6077 üzenetére
1 magos 1ghz-es cpu+512mb RAM mellé nem túl szerencsés Jelly Bean-t tenni.
Amit Te linkeltél az egy jóval erősebb tablet, dual-core cpu-val (2x1.5ghz)+1gb RAM-al.
A következő Androidos GPS viszont érkezhet majd akár 4.2.2-vel is.
-
szerzol
senior tag
válasz
KamuMazsola #6077 üzenetére
Majd ha kelzsoca csinál egy CM-et 4.2.2 alapon a Nextgenes fiúkkal akkor lesz.
-
KamuMazsola
őstag
Nem akarok telhetetlen lenni, de a mi kis xTAB50-ünkre nem lesz Jelly Bean? xTAB70dci-re megjelent.
-
hashpoque
tag
Nem értem mit hibázok. Ennek az eszköznek a wifijével nem bírok normális jelet fogni, még a wifis routerhez közel sem. GB-t és ICS-t (v2) is próbáltam, valamint a Next-es romot is, de nem jó a wifi. (már ha nagy nehezen megy...)
Mit hibázok?
Az összes többi wifis eszközömmel nincs ilyen jellegű gond. Ennek az eszköznek lenne ilyen gyenge a wifije? -
<>jana<>
senior tag
válasz
szerzol #6069 üzenetére
Sajnos nekem ugyan ezt csinálja az összes rommal, és a két működő Hárombetűssel. Próbáltam én több hárombetűst is , de sajnos egyikkel sincsen hang. Valószínűleg a data zip lesz a ludas nekem. Amit még észrevettem, hogy friss telepítés után nincs gond, 500 km után kezd el kilépegetni, és utána egyre sűrűbben. Egy idő után egyáltalán nem indul el. A Sygic nálam működik avval nincsen baj.
-
szerzol
senior tag
válasz
<>jana<> #6056 üzenetére
For jana & csanaszb1!
Nem az xTAB, az android és a sygic meg a navi a megbízhatatlan!
Szerintem nálatok vagy a ROM kártyára történő írásakor, vagy a telepítéskor csúszott hiba a folyamatba.
A sygic letöltésénél és telepítésénél is lehetett prücök, nem beszélve a térképek letöltéséről.
A Wi-Fi kapcsolat pillanatnyi zavara is lehet ok.
Kártya is lehet bajos.
Valószínű az egyéb navi progi is sz@r.Nekem belföldön, külföldön stabilan működik sygic is meg más egyéb navi progi is, a rendszerrel sincs gond.
Szerintem újra fel kellene írni a kártyát, újra kéne húzni a redszert, újra telepíteni a sygicet, meg minden más jó!!! progit és rendben lesz minden!
Javaslom a kelzsoca next-jét, mert atom stabil és áldás a tárhelycsere!
-
hashpoque
tag
Frissítettem a hivatalos ICS_v2-re. Folyamatjelző csík végigment, eszköz kikapcsolt. Azóta nem tudom bekapcsolni. Mi a teendő?
-
szerzol
senior tag
válasz
KamuMazsola #6063 üzenetére
A sygic voucher alapon 800x444 -es felbontásban fut, de ha úgy indítod el hogy előtte eltünteted az állapotsort akkor 800x 480-ban fog futni mint a GB-s időkben.
Mikor kijött az első ICS béta, azé ríttunkhogy legyen hidebar-unk, szakértő elvtársak kibulizták a hidebáros csávónál hogy nekünk adja ingyé, meg is lett!
Én örülök, mert más progik is futnak teljes képernyőn, úgy hogy nem takarja az alját az állapotsor, meg ráadásul lehet állítani az előtüntetés módját is.
Szerintem jó így, az a kis nyomkodás meg nem árt. -
KamuMazsola
őstag
válasz
hashpoque #6062 üzenetére
Mivel ennek a készüléknek nincsenek fizikai gombjai, így szerintem nincs értelme állandóra eltüntetni, mert akkor se a hangerőhöz, se a home gombhoz nem férsz hozzá. De te tudod, hogy neked mi a jó! Nem volna jobb a programot/programokat olyan felbontásba futtatni, hogy állandóan látsszon az állapotsor, de ne lógjon rá a program/programok felülete?
-
hashpoque
tag
válasz
KamuMazsola #6058 üzenetére
Köszönöm. Ezt az állapotsor alkalmazást én is használom. De ha a képernyő alsó részét megérintem, akkor előjön újra az állapotsor. És ez akkor is igaz, ha valamilyen program futása közben teszem ezt. Ezután kikapcsolni megint csak az állapotsor alkalmazással lehet.
Olyan megoldást keresek, aminél nem jön elő a képernyő alsó részének érintésére. -
will5
tag
Sziasztok!
Csatlakozom én is a bandához, megleptem magam egy ilyen kütyüvel.
Egy teljes napot szívtam az itt tiltott gyümölcsnek számító szoftverrel, de feltettem kelzsoca romját és láss csodát egyből működött.
Mivel sokat vagyok úton, ezért filmeket is akarok rajta nézni. Kérdésem az lenne, hogy hangminőség szempontjából melyik lehet a jobb megoldás? FM-transzmitteren keresztül a rádióra küldeni a hangot vagy inkább egy kábellel az autórádió AUX bemenetére?
Amúgy jó cucc, csak kicsit szokni kell, ez az alsó kicsi állapotsor nekem így elsőre nem jön annyira be, ha meg van nyitva túl kicsinek tűnik.
Kicsit visszaolvasva szó volt itt, hogy más dpi-t használ mint mondjuk egy telefon. Erre valaki írta, hogy átállítja. Kérdés: Ezt át lehet állítani? Ha igen hol?
Köszi.
-
hashpoque
tag
Biztos megírtátok már, de sajnos nincs időm teljesen visszaolvasni, hogy az alsó info sávot a ICS-ben hogyan tudom eltüntetni?
GB-nél ha jól emlékeszem, csak a bekapcs gomb megnyomására jött be, de itt folyamatosan ott van, és engem nagyon zavar. -
<>jana<>
senior tag
-
laszlohu
addikt
Úgy látom a Truck version már frissült :
ez egyben új térképet is jelent
What New In Sygic v.13.1.0 Final
Start sygic. Go in settings (Right hand LOGO)
Settings.>About>Scroll down (What's New)
- Drag & Drop for simple route editing
- Drag & Drop for simple route editing
- POI search is faster and smarter than ever
- Pedestrian mode with spoken instructions
- Sidebar for tablets, more info about your drive
- Off-road will track your movement and help you get back the way you came from
- 3D terrain enhanced with greater detail
- Improvements in Spoken Street Names (TTS)
- Danger zone warnings added in France
- Navigating to postal codes in UK now with house numbers
- Tweaks and improvements in Junction view
- Fix for Contacts on Ice Cream Sandwich -
tjb007
nagyúr
válasz
tolnaizoltan #6053 üzenetére
Már végleges (csak a Voucher Edition nem frissült még).
-
Misi53
tag
láttam valahol ,ez létezik már??
[Android]Sygic GPS Navigation v13.1.0.
-
berry82
csendes tag
Sziasztok!
Bocs ha már erről volt szó, de igaz hogy utána olvastam már sokat és keresgéltem is már eleget, de az összes eddigi több mint 6000 hozzászólást nem olvastam vissza!
Szóval a kijelző felbontásáról szeretnék kérdezni! Feltűnt, hogy ugyanazzal a felbontással sokkal több minden elfér a kijelzőn, mint egy ugyanolyan felbontású telefonon! Tehát egymás mellé rakva egy 4"-os 480x800-as felbontású telefont és ezt az 5"-os 480x800-as felbontású GPS-t, arra számítanák, hogy ugyanazt lássam a kijelzőn, de nyilván nagyobban a kijelző méret miatt. De nem így van, mert úgy látom, mintha dupla akkora felbontása lenne a kijelzőnek. Pedig a leírások alapján nem nagyobb a kijelző felbontás.
Nem tudom, hogy nagyjából érthető-e... De ha nem, akkor esetleg majd egy fotó után egyből érthető lesz!
Ennek mi lehet az oka? Érdekelne a magyarázat!
Ez mindenkinél így van? Másnak is feltűnt?
(Vagy ez a normális és a telefon a rossz?) -
csanaszb1
csendes tag
válasz
bolcsodal #6036 üzenetére
Sziasztok,
A Sygic törlése után még egy gyári állapot visszaállítása kellett a helyreállításhoz.
Ezután újratelepítettem a Sygic-et és ma raggel és este működött. (igaz csak kb 2x20 percet használtam)Van arra mód, hogy ne csak az Android, hanem a teljes rendszer meglegyen tartalékban egy SD kártyán és ha megint hasonló gond van, akkor az SD kártyát berakva hamar újratelepül minden. Nem csak az Android, hanem minden egyéb korábban feltelepített alkalmazás is. (analog a PC világban használatos pl Hirens Boot CD-n található Backup/Restore funkciókkal)
Mert út közben az ember nem mindig jut PC-hez, WIFI-hez, és nem feltétlenül tud órákat várni a telepítésre.Üdvözlettel:
Székely Béla -
Maggio7
tag
Üdv mindenkinek!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogyan lehet factory resetet vagy valamiféle visszaállítást csinálni a tab-on? ...vagy esetleg hardver reset? Köszönöm a segitséget!
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Kaoszapetik #6038 üzenetére
Nos, tettem egy átfogóbb próbát én is, nem tuc-tuc zenével. Sajnos nálam is hallatszik a hiba, kicsit olyan mintha a magnószalag gyűrött lenne, vagy valami ilyesmi. Komolyzennél ez még zavaróbb lehet, illetve ha valaki beleéli magát a zenébe. Szóval nem a te készülked a hibás, úgy látszik ez ilyen.
-
laszlohu
addikt
válasz
Kaoszapetik #6038 üzenetére
A 4.2.2 - es Android egy másik készüléknél javíttotta a hibás zene lejátszást,
ezenkívül a filmlejátszás is gördülékenyebb lett a tripla bufferelés miatt,
más kérdés, hogy lesz - e erre a készülékre. -
Kaoszapetik
csendes tag
válasz
bolcsodal #6009 üzenetére
Sajnos én az FM transzmitteren keresztül is kihallom, autóban a zenelejátszás lenne a másodlagos funkciója.
Vonaton szoktam még egy Sennheiser CX300 fülbedugóssal használni, ahol épp nagy szükség lenne az ICS javított akksi kezelésére - de csak a 2.3-as androiddal játssza jól.Filmlejátszás közben is, mp3, flac, wav, mindegy.
Mint régebben kiderült (#5254, #5462), ez a hiba az ICS frissítésekkel jött elő csak. Tehát valószínűleg azokon kellene valamit bütykölni.
Minden GB alapú ROM-mal jó, és minden ICS alapúval rossz. -
Barangoló
csendes tag
válasz
kelzsoca #6033 üzenetére
Üdv Tanár Úr!
A tárhelycsere szuper, minden elismerésem, még ha Mazsola is vagyok.A "factory reset" az biztosan nem a sima reset, mert azt egyszer már végrehajtottam. Gondolom kevés az időd, de ha Te, vagy valaki más szájbarágósan elmondaná, lehet hogy meg tudnám csinálni. Persze ha ezzel újabb beállításokat kellene a nyakamba venni, akkor inkább hagynám az egészet. Végül is most csak annyi a problémám, hogy az állapotsávot nem tudom letenni.
Még csak egy kérdés. A tárhelycserés programodat néha érdemes lefuttatni a gépen, hogy minden OK legyen, vagy egyszer is elég volt és kész?
Köszönöm a türelmet -
csanaszb
csendes tag
Sziasztok,
kérem, olvassátok el a történetemet és írjátok meg, hogy volt-e valakinek hasonló rossz tapasztalata. a Wayteq XTAB 50-el.
Karácsonyra megleptem magam egy Wayteq XTAB 50-el, mert a munkám miatt januártól szinte hetente kell utazgatnom Magyarország és Németország között.
Mivel nem csak hobbynak szántam a masinát tudatosan a WayteQ Europe Kft.-nél wettem, arra gondolva, hogy ha esetleg probléma adódik, ők valószínűleg tudnak segíteni.
Az első hetekben a hosszabb utakon .kb 80%-ban újra indult az Android minden előzetes értesítés, vagy utólagos hibaüzenet nélkül. Megdöbbentett. Ilyet eddig sem itt, sem máshol nem olvastam az XTAB 50-ről.
(nem tudok minden hírt elolvasni)
Azt a tanácsot kaptam, hogy telepítsem újra az Adroid-ot.
Hála ennek a fórumnak, ezt meg is tudtam csinálni, de a problémám ezzel nem oldódott meg.
Igaz, hogy az újraindulások száma kb 50%-ra csökkent, de néhányszor a navigálás közben már korábban hibátlanul bejárt útvonalon elveszítette a műholdakat. Ilyenkor kb fél óráig az volt a képernyőn, hogy "várakozás érvényes jelre" (a kép azért rossz, mert menet közben mobillal lett készítve)
Ezután ismét felhívtam a WayteQ Europe Kft.-t.
Készségesek voltak, azt tanácsolták, hogy vigyem be a készüléket, mert kijött egy új verzió mindenből.
2013.03.11.-én fel is telepítettek mindent.
Az első 2 úton hibátlanul működött, bár a bekapcsolás után most mintha lassabban kezdené a munkát.
Ma viszont a visszaút felénél a Sygic ledöglött és nem is lehetett többé újraindítani.
Az indítás után Sygic emblémás fekete képernyő becsukódik és nem történik semmi további.
Semmi hibaüzenet vagy ilyesmi.
Semmi mást nem csináltam, csak letöltöttem még néhány téképet és használtam a navigáló programot.
Semmi más programot, zenét, de még képet sem másoltam a masinára.
Mi a tippetek?
Egyedi hibája lehet az én készülékemnek, vagy esetleg volt másnak is hasonló gondja?
Megmondom őszintén, már megbántam, hogy ezt a készüléket vettem, mert ennyi problémám mostanában nem volt semmivel. Az Andriot volt számomra a döntő, amivel kezdetben olyan sok probléma volt.
Most ugyan az Android megy, a Sygic-et viszont el sem lehet indítani.
Mit tanácsoltok?
A héten nagyon kellene a készülék, mert total ismeretlen utakra is kell mennem, és pont most döglött be véglegesen. Vagy már megint kijött egy mégújabb Android vagy Sygic, ami megold 1 problémát, majd előhoz egy újabbat? -
kelzsoca
félisten
válasz
Barangoló #6031 üzenetére
a tárhelycsere után az állapotsáv program ikonjára nyomva midig azt írta ki, hogy a Superuser hozzájárulására van szükségem.
Csak egyszer kellett volna engedélyezni, aztán nem "zaklatott" volna többet.
Fel is lehet telepíteni, vagy egy factory reset után magától is visszamászik a "helyére"
-
Barangoló
csendes tag
Űdv Szerzol!
Sikerült a Kelzsoca féle tárhelycsere. Fiam ügyes volt! Külsőről megy a navi, és 16Gb-os a kártya.
Azért mindenképen köszönöm a felajánlott segítségedet, ami emiatt tárgytalan lett.
Kérdésekből azért nem fogytam ki. Ha valami galiba lenne később a géppel, ezt a kártyát a kikapcsolt TABBA belehelyezve újra le lehet futtatni? A tárhelycserét végrehajtó kártyát 512Mb ugyanis külön eltettem magamnak, hátha jól jön még.
A másik kérdésem: a tárhelycsere után az állapotsáv program ikonjára nyomva midig azt írta ki, hogy a Superuser hozzájárulására van szükségem. Persze én "profi"addig szórakoztam vele, míg sikerült az alkalmazásokból is kitörölnöm. Egyelőre nem hiányzik az állítgatási lehetőség, de lehet, hogy később szükség lesz rá. Ezt vissza lehet-e valahogy tölteni, vagy egyáltalán ne foglalkozzam vele?
Azzal nem ijesztegetlek, hogy nem lesznek később kérdéseim.
A legnagyobb tisztelettel -
namegin
tag
Sygic van a gépemen, azzal próbáltam a csiganyál rögzítést ma.
Sygic beállítások/Elem kezelés/Futtatás a háttérben: bepipálva (ez alapesetben ez off).
Meglepetésemre Sygic a spontán bóklászást nem képes rögzíteni, csak az A-ból B-be navigálást.Ha a töltő rá van dugva, akkor standby-ban is navigál (beszél, és csiganyálat rögzít).
Ha a töltő nincs rádugva, akkor standby alatt nem beszél, és a standby szakasz alatt megtett úton a csiganyálat nem rögzíti. (a standby-ba kapcsolási, és készülék újrabekapcsolási pontokat egy egyenessel köti össze a térképen.)Sygic-kel tehát nemigazán jön össze, amit szeretnél.
Ez nem feltétlenül az xTAB hiányossága.
Milyen programot használnál track (csiganyál) standby-ban történő rögzítésére?
Kipróbálom szívesen azzal is, ha megmondod. -
szerzol
senior tag
válasz
kelzsoca #6026 üzenetére
Köszi, én tudtam, meg inkább a nextedet használom, mert jobban bejön mint a szigorúszemű, hegyesfülű, kékember.
Nekem az nem tiszta hogy akkor minden img fájlban van bootloader vagy nem?
Mert, ha nem akkor lehet olyan amit namegin kolléga írt, hogy fenn volt neki a next aztán felrakta a decemberi, még nem frissített CM9-et és maradt a next-el felment friss bootloader.Meg még azt szeretném megtudni, miért függ össze a bootloader a merüléssel, nekem azt mondták az a rendszer betöltődését vezérli?
-
Keeperv85
nagyúr
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Kaoszapetik #5994 üzenetére
A tabbal nem tudom lejátszani. Felül látom 'now playing' de nem történik semmi, kell telepíteni play zene alkalmazáson kívül lejátszóprogit?
-
-
Keeperv85
nagyúr
Én nem tudok nyilatkozni ilyen ügyben, nincsen xTab-om már...
-
Keeperv85
nagyúr
Ingyenes az IGO egyik verziója a Playen! máról két napig. Ez a készülék kompatibilis vele hivatalosan is!
-
szerzol
senior tag
válasz
namegin #6012 üzenetére
Melyik CM9-et tetted vissza, az általad lementett decemberit, vagy a frissített januárit ?
Ez szerint, a gyári is meg a CM9 is január 30-án frissítve lett, tudtommal a javított bootloader miatt.Én úgy tudtam az xTAB-50 ROM frissítésnél nem lehet külön bootloadert, PDA-t, MODEM-et, CSC-t, PIT-et betölteni mint például az ODIN-al való samsung-os frissítésnél, hanem mindent tartalmaz az img fálj amit felírunk PhoenixCard-al.
Szerintem neked nem megmaradt, hanem a frissített CM9-el is felment az új bootloader.
Javítsatok ki ha nem így van!
-
hagyo
csendes tag
válasz
namegin #6002 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ!
Azt hiszem, nem volt pontos a kérdésem. A háttérben aktív maradást úgy értem, rögzíti is a megtett utat? ( csiganyál) Az, hogy a tervezett út megmarad azt tudom. Nekem a track rögzítésre van szükségem, a későbbi kiértékelés, fotókhoz fűzés miatt. ...és ugye kikapcsolt képernyővel, kisebb az akku merülés is.
-
namegin
tag
válasz
szerzol #6008 üzenetére
A gyári bootloader okozta a nagymértékű merüléseket, ha emlékszel, kikapcsolt állapotban is. És ezt a bootloadert bármelyik korábbi rom javítás változatlanul hagyta. Mígnem kelzsoca elő nem rukkolt az ICS Next-jével, ami megoldotta a bootloader hibáját!
Az ICS Next után a gépben tehát már energiatakarékos a bootloader.
És meg is maradt, amikor utána visszatettem a CM9-et.
Próbáld ki! -
bolcsodal
addikt
válasz
Kaoszapetik #5994 üzenetére
Ráhallgattam egy fülessel. Mondjuk nem vagyok túl vájtfülű, de nekem is feltűnt, hogy lejátszótól függetlenül akadozik néha pattog.
Nálam ez nem különösebb probléma, mivel FM Transzmitterrel, autóban nem lehet kihallani. Egy csendes szobában, fülessel komolyzenét hallgatva persze elég gáz. Kérdés, hogy ezzel mit tudnak csinálni, és hogy alapvetően erre való-e a készülék.
Szerintem minden ilyen ár-kategóriájú tablet, küzd hasonló problémákkal. Mintha az SD kártya írás olvasás ciklusait lehetne kihallani zenehallgatás közben.
Ez ellen, pedig komolyabb árnyékolás, komolyabb csatlakozók, drágább alkatrészek kellenek.
Kipróbálom telefonról is ugyanezt (kb. ua. árkategória).
-
namegin
tag
Szia!
Nálam megy, kipróbáltam: Sygic-kel vettem, azzal használom. Beállítok egy célcímet, navigálok.
Rövid gombnyomással standby-ba kapcsolok. xTAB képernyő elsötétül. (mértem, Ilyenkor kb. 2%-ot merül óránként).
Újabb rövid gombnyomás, xTAB feléled, képernyőzár ki, és ott a Sygic a célcím track-jével. Navigál tovább.Ha csak ez a dilemmád, vedd meg nyugodtan. Jól használható készülék ez, ha van a közelben, legalább egy órányi járásra tápcsatlakozó.
CM9-et használok a Kelzsoca-féle ICS Next után feltéve (annak a szuper takarékos bootloader-jével).
-
hagyo
csendes tag
Sziasztok!
A készülék használóitól szeretném kérdezni:
Ezen Android verziónál, lehetséges a képernyő kikapcsolása úgy, hogy a futtatott program aktív a háttérben? Gondolok itt, pl.a track rögzítésre.
Erre, utoljára egy "ösrégi" PDA-m volt képes.
A telefonom 2.x androidja sem
Csak ennek tisztázása miatt, gusztustalan lenne egy 3 napos visszacserélési manőver....Köszönöm, ha valaki tud segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest