- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
5800 - 5701
6658 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
-
szerzol
senior tag
Azé merül, mert minden akkumulátor merül még ha nincs rákapcsolva semmi sem.
Ha sokáig nem kapcsolod be, akkor képes úgy lemerülni hogy hiába nyomogatod, amíg nem dugod töltőre meg se nyekken, sőt még a dátumot is elfelejti.
Ha meg "normál" állapotra van lemerülve nyomkodásra kiteszi a piros akku képet. -
kelzsoca
félisten
Többször (oldalakon át..) el lett már magyarázva, mi lehet a "merülés" oka, csak vissza kellene olvasni.
Továbbá, ha úgy érzed, hogy a fentiek után is merül az a készülék, akkor be kell küldeni/vinni szervizbe, majd ott bevizsgálják, és az eredmények tükrében cselekednek.
Ez nem csak Neked szól, hanem mindenkinek.
-
Keeperv85
nagyúr
Azért merülT, mert az előző kódok, amikkel futott, azok nem állítottak le bizonyos perifériákat benne. Most már ez a kód javítva van.. hellyel-közzel. Mivel zárt, így nem igazán van jobb megoldás, mint elhinni hogy jó... vagy éppen hogy nem jó...
-
attilaxxxx
tag
-
szerzol
senior tag
-
szerzol
senior tag
Nem b..z át csak őt így csinálták meg és nem mondták meg neki hogy az embereknek ez furcsa.
Ha az emberek is kikapcsolnának teljesen, az ébresztőóra őket sem tudná felébreszteni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Keeperv85
nagyúr
"Ha pedig hosszan nyomod és menüből kiválasztod az OK-t jelzed neki hogy "menjen" aludni, de közben egy picit figyeljen hogy mikor megint hosszan nyomod a gombot ébredjen fel és indítsa el a rendszert."
Nem figyel az az égvilágon semmit sem. Nem megy kikapcsolva. Nincsen készenléti jele. Nincs ilyenkor RTC sem.
Amikor megnyomod a gombot újra, akkor küld egy kényszerített resetet a processzor felé, miközben indul a valós idejű óra és betölti a bootloadert a flashből. Így kapcsol vissza, nagyon leegyszerűsítve.
Kifelé meg szépen leállítja a perifériákat sorban, majd küld a proci felé egy jelet, hogy most már nincs szükség arra, hogy feszültséget kapjon a flash és szétkapcsol.
-
attilaxxxx
tag
-
szerzol
senior tag
A kikapcsolásnak vannak fokozatai.
Meg amúgy sem lehet teljesen kikapcsolni, ezért van hogy a Wi-Fi speciálisnál pl. van egy olyan hogy alvó módban: soha.
Tehát mikor egyszer nyomod rövid időre a fizikai nyomógombot a tetején jelzed neki hogy "menjen" készenlétbe és "egyből ugorjon elő" ha megnyomod még egyszer, vagyis "fut" a rendszer készenlétben.
Ha pedig hosszan nyomod és menüből kiválasztod az OK-t jelzed neki hogy "menjen" aludni, de közben egy picit figyeljen hogy mikor megint hosszan nyomod a gombot ébredjen fel és indítsa el a rendszert.
Nagyjából így "kapcsol ki" az xTAB-50. Persze egy kicsit bonyolultabb folyamat ez.
De most komolyan ha kikapcsolom mért merül..... nem kérte senki hogy ébredjen fel, ha akarom majd fel ébresztem.
Nem tudod akarni máshogy felébreszteni mert nincs rajta kapcsoló.
Pl. egy laptopot sem tudsz bekapcsolni ha lemerült, csak ha rádugod a töltőre, meg az asztali gépet is hiába nyomkodot ha nincs bedugva a 230-ba. -
attilaxxxx
tag
-
szerzol
senior tag
Nincs az kikapcsolva, csak alszik, az adó meg felébreszti.

Inkább sírjunk?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
attilaxxxx
tag
-
szerzol
senior tag
A rádió adók már csak ilyenek, fogyasztják a szuflát.

-
attilaxxxx
tag
Az FM adó bekapcsolva maradt és egy éjszaka alatt 70 % merült....
Kikapcsolás után nem merült. -
szerzol
senior tag
Kedves kelzsoca, tjb007, bolcsodal és hjanos1 Urak!

Valahogy nem lehet az OTG dolgot megoldani?

Elég lenne csak az USB háttértár részemről.

Üdv!

-
szerzol
senior tag
-
r66
aktív tag
-
besaints
tag
Sziasztok! Mi a 2 közt a különbség? Mindkettő ICS. Mindkettő Next. De mindkettő CM alapú?
• xTAB-50_next custom rom (ICS) 2013.01.16.
• xTAB-50 GPS CM9 NextGen (frissítve: 2013.01.30) -
kelzsoca
félisten
-
kovlui
tag
-
szerzol
senior tag
Alapon rootolva van és rajta van a superuser app.
Nekem nem volt gondom a navigáció futtatásával soha.
Nem is fagyott le és nem kellett újraindítanom útközben sem.
Nemrég mentem egy nagyobb karikát az országban kelzsoca nextjével és semmi gond nem volt vele, ment a sygic, alatta zenét hallgattam FM transzmitterrel nem akadozott, lehalkította a zenét a sygic ha mondanivalója volt, persze mindezt az autó hangszóróiból.
Szóval szerintem így most jó minden! -
kovlui
tag
-
kovlui
tag
Az ICS v2 ROM van fenn. Közel két hete kapcsoltam ki a készüléket és bekapcsoláskor 94%-on volt az akku!

Köszönet kelzsoca-nak!
A készülék így már szinte tökéletes arra, amire nekem kell! De az ember telhetetlen. Bár nem vagyok kamionos és nincs szükségem egyidőben a teljes EU térképcsomagra, de mégis csak úgy lenne kényelmes. Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy:
1. kelzsoca ROM-ja miben tér el az ICS v2-től (már a tárhely cserén kívül természetesen)
2. honnan lehet letölteni
3. régebben olvastam a tárhely cserével kapcsolatban, hogy lefagyás/resetelés/újraindítás után gond volt a navigáció futtatásával, ami problémás, ha útközben jelentkezik. Előfordul-e ilyen még, vagy javítva lett? -
attilaxxxx
tag
-
attilaxxxx
tag
-
kelzsoca
félisten
Függőleges irányba lentről felfelé húzd végig az ujjad a kijelző bal oldalán, miközben az adott videót nézed, esetleg még a jobb oldalt is megpróbálhatod, nem tudom fejből, de az egyik a fényerő, a másik a hangerő állítása.
-
attilaxxxx
tag
Az MX plajer helyett van valami más?
Vagy ezt hogyan lehet hangosabbá tenni? -
attilaxxxx
tag
Mariska is csacsog már....

-
kelzsoca
félisten
Az alkalmazások között egy sokat sejtető: állapotsor alkalmazás nem szemez veled?

-
attilaxxxx
tag
Az állapot sort nem lehet kikapcsolni. Miért?
De már kilehet.
-
r66
aktív tag
Mariskának mennie kellene, nem az eszközhöz kapcsolódik, hanem a Google fiókhoz..., akár több készülékre is telepítheted. (Tehát ha esetleg elmászott volna az IMEI szám, az sem okozhatna gondot. Valószínűleg a 'Play' még azt 'hiszi', hogy telepítve van az eszközön a Mariska.)
-
kelzsoca
félisten
Pontosan mi lenne az?
-
attilaxxxx
tag
A már egy régebbi fizetős alkalmazást mért nem lehet még egyszer letölteni?
-
szerzol
senior tag
Pozitívan kell hozzáállni, nem fog!

A beállításokat amiket írtam azért nézd meg, mert azok befolyásolhatják a merülést!
-
kelzsoca
félisten
Ha igen, akkor a készülékkel van probléma, tehát be kell vizsgáltatni, mert lehet gond van az akkumulátorral.
-
attilaxxxx
tag
-
szerzol
senior tag
Az!
Juhééé!!! megint született egy jó kis xTAB-50!

-
attilaxxxx
tag
-
kelzsoca
félisten
Szuper, csak éppen nem azt a szoftvert próbálod felrakni, amiről végig beszélünk=>ezt tedd fel
Hosszan nyomd ki a power gombbal a gépet, és kikapcsol.
-
attilaxxxx
tag
http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=242&t=511&p=15068#p15068
Ez szerint csináltam és nem először........
-
attilaxxxx
tag
-
hjanos1
senior tag
Ez a rész megvolt?
1. Érintsük meg a Wipe gombot, majd a Factory Reset gombot
2. Húzzuk el jobbra az alsó csúszkát
3. Miután végzett nyomjuk meg kétszer a felül lévő vissza nyilat
4. Érintsük meg a Reboot gombot, majd a System gombot -
kelzsoca
félisten
Az a CyanogenMod szoftver, Neked nem ez kell, hanem amit felettem linkeltek be.

Hosszan nyomd a bekapcsoló gombot, és lekapcsol a gép.
-
attilaxxxx
tag
-
attilaxxxx
tag
-
kelzsoca
félisten
Akkor NEM kell semmit csinálnod, ennél a romnál alapértelmezett a külső SD kártya.
Csak használni kell.
-
attilaxxxx
tag
az extsd.zip-et le kellett volna tölteni és sd re másolni?
-
attilaxxxx
tag
Már ki sem bírok lépni belőle.....
-
kelzsoca
félisten
Melyik romot tetted fel?

-
attilaxxxx
tag
-
kelzsoca
félisten
Fogj egy SD kártyát, majd a PhoenixCard alkalmazást elindítva, nyomj egy format to normal opciót.
Ezután írd fel a kártyára a szoftvert, ha kész kapcsold ki az xtab-50-et, helyezd be az SD kártyát, majd dugd be a töltőt, ha nincs töltőd, akkor kösd össze USB kábellel a PC-vel, a lényeg hogy áramot kapjon, és el kell induljon a frissítés. -
attilaxxxx
tag
-
r66
aktív tag
Nyugodtan rakd fel kelzsoca ROM-ját - az a legegyszerűbb, mindent megoldasz egy lépésben. És JÓ!

-
szerzol
senior tag
Igen mert ez gyári alap ICS frissítés, csak a kelzsoca féle Next-ben van beépítve a tárhelycsere!
Egyébként azt is felteheted, mert ugyan az alapon csak beletette a tárhelycserét.
Illetve a gyári ugyan az tárhelycsere nélkül, mert kelzsoca csinálta nekik!
Nekem az van fent és semmi baj nincs vele, miután feltettem, a Sygic megtartotta az előzményeket is, pedig ugye újra kellett telepíteni a Play-ről! -
kelzsoca
félisten
Igen, ha a gyárit teszed fel, ha az én verzióm, akkor abban már ez meg van oldva.

-
attilaxxxx
tag
-
szerzol
senior tag
-
kelzsoca
félisten
-
szerzol
senior tag
Valószínű a beállításoknál van a bibi, mert valami ébresztgeti.
Wi-Fi alvó mód,
Szinkronizálás,
Google helyadatok,
más progi.
A legújabb ROM van fent?Na erre gondoltam amit Kelzsoca linkelt!
-
attilaxxxx
tag
Sziasztok!
Mért van az hogy ha mindig ugyan úgy kapcsolom ki a kütyüt, időnként nem tudom vissza kapcsolni (másnap) mert totál lemerül. -
szerzol
senior tag
-
TROPY
csendes tag
Sziasztok
múltkor beszéltünk a JOIKUSPOT LIGHT WiFi HotSpot rol és rá telepítettem a telefonomra de nem jó kéri hogy telepítsem újra segítséget akarok kérni
????!!!!! -
amper78
csendes tag
-
bolcsodal
addikt
-
amper78
csendes tag
-
bolcsodal
addikt
-
amper78
csendes tag
Az én kérdésem az lenne, hogy lesz-e valami fejlődés a gps-szel? Gondolok itt a gyors és stabil működésre. Mert régebben olvastam, hogy voltak problémák a gps jel megtalálásával. Az eddigi munka is MINDEN elismerést megérdemel,
ezért is szeretném, hogy ne úgy tűnjön ez a kérdés mintha követelőznék, de hát én gps-ként szeretném használni. 
-
OldMike
őstag
Most olvastam a ProHardveren a Wayteq xTAB 70dci tesztjét. Irigylésre méltó az IPS kijelző, de azt gondolom, hogy egy autóban használt GPS esetében erre még nagyobb szükség lenne. Ott ugyanis még nehezebb az optimális irányba fordítani (pl. ha a másik első ülésen utazó tudja figyelni, esetleg menet közben kezelni, akkor a vezető még jobban koncentrálhat a vezetésre), ezen túlmenően az autós környezeti fényviszonyok közepette is jobban olvasható lenne. Bár ahogy a korábbi hozzászólásokban láttam, már a mostani is jobban olvasható, mint az átlag GPS-ek. Nem tudom, hogy van-e bármi esély az xTAB 50 kijelzőjének módosítására?
-
laszlohu
addikt
-
Cors
tag
-
kelzsoca
félisten
-
Cors
tag
-
kelzsoca
félisten
-
Cors
tag
-
kelzsoca
félisten
A régi rom marad, vagy megmaradnak a korábban feltelepített alkalmazásaid, mert nagyon nem mindegy.

Miután felment a szoftver, nyomj egy gyári beállítások visszaállítását, és minden törlődni fog.
ui: Lehet még olyan is, hogy a csík ugyan lefut, de ténylegesen nem tesz fel semmit, mivel a kártyára írási folyamat közben valami hiba lépett fel, én egyszer már találkoztam ezzel, ha jól emlékszem, az SD teljes formázása után, már rendben is volt, esetleg másik SD-vel is megnézhető.
-
Z4
tag
-
Cors
tag
Megcsináltam még egyszer,de nem jön össze, a jelzőcsík végigfut rendesen,utána card ok.
Bekapcsolás,újraindítás,és marad a régi rom.
Mit csinálok rosszul
-
Z4
tag
Üdv mindenkinek
Én kb 6 hónapja használom az új ICS 4.0.3 androiddal és nagyon meg vagyok vele elégedve
Ugyan mostanában 1x 1x kifagy de nem olyan vészes
De csak ajánlani tudom mindenkinek -
KamuMazsola
őstag
-
Cors
tag
Lementettem,mindent megcsináltam a frissítést,de szerintem nem lett jó,ez pontosan mit jelent reset-t kell indítás előtt?
"5. Az első bootolás után indítsuk újra a készüléket."
-
szerzol
senior tag
-
KamuMazsola
őstag
-
Cors
tag
Sziasztok!
A rom frissítésnél elveszik minden program,a navira gondolok.
Mentés nem értana előtt? -
mati12
senior tag
Remélem nem számít wareznek ha megosztom veletek,hogy ma mit sikerült felhegesztenem az xTab-ra.
Ezt: Garmin StreetPilot
-
szerzol
senior tag
-
szerzol
senior tag
-
szerzol
senior tag
-
Cors
tag
-
szerzol
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
5800 - 5701
6658 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Witcher topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lian Li akkordokat pendít meg az ASUS új, TUF szériás géplakja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- AKCIÓ! Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)