- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ligend
tag
A sys_txt.zip-ben található plugin.ini-ben kivettem a kommentet a [rawdisplay] és dpi sorok elől, és az utóbbit 240-re állítottam, ahogy javasoltad. Ha az így módosított tartalmú sys_txt.zip-et a megadott helyre másolom, a SzülinApp nem indul el. Az eredeti zip-pel működik. Van ötleted, mi lehet a probléma? 7-Zip-pel és a Windows beépített tömörítőjével is próbáltam.
-
namegin
tag
Több hónapos pihentetés után újra elővettem a navit, és lám
,nálam sem látta a Sygic Voucher a meglévő térképeket. Sajnos frissült a háttérben.
A Sygic Voucher teljes eltávolítása után feltelepítettem a Sygic Voucher Only-t a Play-ről, ami letöltötte ugyan, de továbbra sem látta a térképeket.
Újra legyalultam ezt is.
És ezután - lesz, ami lesz - feltettem a Sygic Navigation-t.
Éééés elfogadta a korábbi reg-emet, tölti a térképeket, fut, mint álom.Tetszik, hogy vásárolható opció ehhez a Sygic-hez pl. HUD is! (szélvédőről visszaverődő egyszerűsített navi)
-
Joulupukki
csendes tag
Nálam is hasonló a helyzet a Sygic-kel. Két éve használom a voucher edition-t, mégis azt válaszolták a levelemre, hogy "The activation problem is due to the fact that you purchased our premium licence and tried to activate it on Sygic Voucher Edition."
Sunyi módon burkolt árcsökkentést hajtottak végre -
TXT
őstag
Es mindezt hivatalosan a Wayteq-nel csinaltak, ok sem ertik, mi a hiba. De azert f@sza, hogy most csak epp azt nem tudja az eszkoz, amire hivatott, legalabbis hivatalosan. Ilyenkor mi a megoldas, hol-kit kell b@szogatni, van aki tud is tenni valamit hivatalosan? Wayteq-nel is visszajelzest varnak sygic-tol, de ezeddig egy hete semmi...
-
miku84
tag
Igen, nekem is volt ilyen. Ha rádugtam a töltőre, egyből megjavult.
Ez volt az előjele az akksim halálának, ami úgy mutatkozott meg 1 hét múlva, h 1 percet sem bírt és kinyomta a kijelzőt, amit nem lehetett visszanyomni.
Szerencsére garis volt még, az ecseri úton 1 hét alatt megcsinálták, akksicserével, szoftverfrissítéssel.
-
tjb007
nagyúr
"Ha megjelent az (izraeli) androidos iGO, akkor azért várható, hogy 'begyűrűzik' Európába is..."
Gondolod te.
Az izraeli verzió megjelenésének oka meg nagyon prózai, tudniillik David Wiernik, az NNG elnöke és egyik társalapítója izraeli származású, ráadásul 2011-ben őt nevezték ki Magyarország tiszteletbeli konzuljává. -
Dwellas
csendes tag
Nem, nem lakásban próbálkozom vele, azért ennyire gyökér nem vagyok
Igen, látom hogy szinte mindenki meg van vele elégedve (sikerült jó pár oldalt végigolvasnom), ezért is dühítő, hogy az enyém meg pont azokat a tüneteket produkálja, amik az első oldalak hozzászólásaiban szerepelnek még az előző androidos verzióval...
Átgondoltam, még játszok vele holnap, de ha nem javul a helyzet, akkor kicseréltetem, még a 8 napba is beleférek bőven. Mert egyébként meg tényleg nagyon jó kis kütyü, csak hát navigálni se ártana
Az egyébként miért van, hogy a Sony Xperia U telóm repülő üzemmódban, net, adatátvitel stbstb nélkül, 1mp alatt talál gps jelet, az xtab meg 5-10 percig vakarózik??
-
karsany
csendes tag
kösz a választ. a nagyobb kártyát azért kérdeztem, mert pakolnák rá 30-40 filmet, h ne unjam halálra magam ha éppen várok a az autóban a következő melóra
csak h a készülék tudja e kezelni? mert ha a tárhelycserét megcsinálom a gépen, utánna gondolom nem igazán tudom tetszőlegesen cserélgetni benne a kártyákat. vagy igen? nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz.
-
Kannibalint
csendes tag
Szia!
Belső memóriáról fut. Tárhelycsere és egyéb okosságok nem voltak, tehát full "szűz" a dolog. Pár napja került hozzánk, apa nem ért ilyenekhez, én meg nem vágtam bele olyanokba amihez nem értek. A csomag szerint kellett volna egy kupont azaz kódot tartalmazni a Sygichez, de nem volt benne, nem tudom miért. Szóval varázsoltam rá egy sima Syciget. Pontosan ezt: v12.2.2.
Most egyébként azóta már itt van előttem:
Tudok pontosabb dolgokat is írni a cuccról:
Android: 4.0.3.
Kernel: 3.0.8+Ezek gyárilag voltak így. Lényeg az, hogy én semmit nem trükköztem, egyedül a térképszoftver az ami, máshonnan került rá.
-
szerzol
senior tag
Nekem a next van most fent, de szerintem futni kell neki mert nem azzal volt a gond hogy honnan fut, hanem a térképek nem fértek el a belső tárhelyen.
Gyakorlatilag most a micro SD a belső tárhely, a belső meg a külső és amikor áthelyeztem azt írta ki hogy áthelyezés a táblagépre és így is fut rendesen. -
szerzol
senior tag
A türelem rózsát terem!
Legalább nem unatkoztunk.Ebből is látszik, hogy alapvetően a hardver jó és szoftveresen lehet javítani a felbukkanó problémákat.
A legfontosabb pedig az, hogy nem kell szervizbe szaladgálni (sokszor eredménytelenül), mert itt a fórumon önzetlen emberek azon fáradoznak, hogy segítsenek nekünk!
Március meg nemsokára itt van!
Egy szép tavaszi márciusi ROMszerda!
-
daninet
veterán
-
szerzol
senior tag
Elmondanám, hogy tegnap este 82%-nál kapcsoltam ki és most a bekapcs. után 81%!
Enyém a legjobb akksis, legtutibb, legszebb xTAB-50 Magyarországon, de lehet a Világon is!
Ha meg lejár a garija, szétszedem és teszek bele Lithium-Neutrínós akkut és az soha nem fog amortizálódni!
-
risnos
tag
Nekem is merült a navi rendesen egy nap alatt. (ICS-gyárilag rajta). Aztán a fórumban olvastam róla, hogyan kell kikapcsolni az alvó állapotban is dolgozó wifi-t. De ahogy tbj007 is mutatja a #5369-es hozzászólásban- no ott a Soha megjelölésével (3. kép) bő egy hét alatt 10%-ot merül csak álló állapotban.
-
Gregman
tag
Azt értem rajta, hogy kb. úgy áll ahogy a gyárból kijött.
Persze fogok frissíteni, de csak napok múlva lesz rá időm.
Közben még be kell szereznem egy jó microSD kártyát is, ment itt egy-két üzenetváltás Class6 és Class10 ügyben, még ezen is rágódok.
Még egy kérdésem lenne.
Ilyet még egyetlen telefonomnál sem tapasztaltam, hogy szinte bármit elindítok (FM trasmitter vagy csak zenelejátszó) a hátoldala azonnal érezhetően melegszik.
Az ICS mennyire "orvosolja" ezt? -
kisguly
tag
Ez a készülék olyan, mint a 4 évszakos autógumi, mindenből tud egy keveset, de semmiben sem tökéletes.
Igazad van. Én ma többször próbáltam a Sygic-t, Az is lassan pozicionál. Volt amikor percekig nem találta meg a helyet. Az a navigáció az én véleményem szerint csak annak jó aki kőkeményen megy a gps után. én mással használom. Egy kis idő után mükszik, viszont utána atomstabil. A WiFi viszont nem tökéletes. Ott állok a router mellet és nem tud kapcsolódni. Az a baj hogy itt bizonyos dolgokról nem lehet beszélni, Amit a fejlesztők esetleg meg tudnának oldani. Ez is olyan mint a Bluepanther Rubin készülék, amiben van TMC vevő. Viszont csak egy régi programmal lehetett használni fél órát. Egyetlenegy szoftverrel sem lehetett működésre bírni. Hivatalossal sem.
-
TXT
őstag
En koszonom, hogy ezt leirtad, jo lett volna ilyet olvasni anno, amikor megvettem, mert mas szemszogbol is lattam volna mindezt. Azert azt jo lenne szem elott tartania minden topicnak, hogy legalabb ilyen reszletessegel osszak is meg a hianyossagokat is, mint amennyi hangsulyt fektetnek az elonyokre.
Termeszetesen kulturatan, ahogy te is tetted. -
Keeperv85
nagyúr
"ezért itt engem szétszednek majd, hogy le merem írni
"
Nem bántunk érte senkit, aki kulturáltan érvelve leírja, hogy szerinte ez és ez a funkció lehetne jobb, több is. Azért szoktuk itt kiosztani a népet, mikor valaki alaptalanul nekilát, hogy... "Áááá ez egy rakás szar, nehogy megvedd." "Ilyet vettél??! Te hülyevagy bazmeg?!!" posztokkal hangulatot kelteni.
Ez a kis gép ennyi, ahogy írtad is. Lehetne több is benne, de akkor nyilván átsodródott volna egy másik árfekvésbe. Aki ezekkel a hiányosságokkal együtt is használhatónak tartja, az a 8 nap alatt megszereti úgyis, aki pedig ettől többre/jobbra vágyik és olyan célirányos feladatokra akarja használni,ahol ez már nem rúg labdába, az nem értem miért nem küldi vissza időben.
Felesleges vele kínlódni. Ez ilyen. Ennyiért, ennyi fért bele. Ez kell csupán előre mérlegelni. Ha elég ennyi, akkor korrekt kis cucc, ha több kell, akkor érdemes mást próbálni.
-
Keeperv85
nagyúr
Mármint mit művel?Ha megfogod és elkezded húzni, akkor halkít/hangosít. Ha nyomkodod a "gombokat", akkor pedig követi azokat. Mit is kéne még csinálni? Ha húzod, akkor sehol, semmi ICS alatt NEM "pittyeg"!szerk: Semmi... vissza kéne olvasnom. Nos: ilyen hiba nincs... Még egyszer sem ragadt be...
-
szerzol
senior tag
Nincs itt semmi zavar, ez van.
Van kettő fajta Syigic és egyik sem fut külső SD ről ICS alatt hókuszpók nélkül.
A nem fizetős frissebb mint a fizetős.
De ez nem baj, mert a nem fizetősnél meg utólag kéne megvenni bizonyos funkciókat.
Meg nyugodtan hátradőlhetünk, hogy van egy hivatalos GPS progink.Egyik szerdán aztán majd eljön a végleges ICS és lesz nagy kánaán.
Addig is nyugodtan fórúmozgassunk és hálálkodjunk hogy vannak szakértők akik foglalkoznak velünk meg a kütyünkkel.
-
kelzsoca
félisten
Lehet, hogy bombázni kellene őket a kérésekkel...
Nincs rá szükség, a statusbar eltüntetése rendszer szinten egy komolyabb átdolgozással lehetne csak megoldani, erre viszont a rendszer stabilitása menne rá, így ez a megoldás nem került megvalósításra.
Helyette a hidebar alkalmazás lesz rendszer szinten integrálva a szoftverbe (a fejlesztő hozzájárulásával) így a felhasználó maga dönti el, hogy azt mikor használja, továbbá nem okoz stabilitási gondokat a használata.
A Sygic_voucher SD kártyáról való futása is a megoldandó dolgok közé van felvéve.
-
szerzol
senior tag
Tedd fel nyugodtan az ICS RC 2.1-et nem lesz semmi baj.
Én oda vissza rakosgatom a GB-vel felváltva hogy lássam a változásokat.
Szerintem gyorsabban pozicionál, nem dobálja a jelet.
WIFI sokkal gyorsabban csatlakozik.
Sygic összemegy a status bar miatt, arányosan kisebb minden függőlegesen.
Ez GB alatt jobb volt, mert tényleg teljes képernyős volt.Beépíthetnének a végleges ICS-be egy ilyen funkciót, vagy a bekapcsoló gombhoz kötve, vagy egy HIDEBAR szerű funkciót.
Szerintem ha egy fejlesztő tud ilyet akkor a gyári mérnökök is tudnának!
-
szerzol
senior tag
Hali!
A Sygic nem indul el külső microSD kártyáról, azt irja ki hogy "SD kártya hozzáférés megtagadva!"
Ja, ez ICS RC 2.1 alatt van így.
Fáljkezelővel áthelyeztem a /mnt/sdcard-ról (belső tárhely) a Sygic_voucher mappát a /mnt/extsd-re (külső miroSD kártya, de igy nem múkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve