- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Zoli54213 #811 üzenetére
pl. kunstrukciós hiba miatt a bekapcsológomb. cm690, nekem letört. két kis pilincka stift tartja. a probléma az, hgoy nem lehet agombot vissazvinni, azt modnták, hgoyok, vigyem vissza az egész házat. ott lettem ideges, és vágattam szét a szomszédal egy vasárnap délután 5 órai flexelés keretén belü....
Drizzt01
"Szakmai instrukciót szeretnék kérni , mit hogyan tegyek , vagy ne tegyek , mert csak esetleg rontok a dolgon."
a modding topicokban nehéz, és így nem is nagyon szoktak tudni általános tanácsokat adni.
alapból az ember 1-2 rosszul, (vagy kevésbé tökéletesen), kialakított, félreflexelt darabbal kezdi. abból tanul.
aztán jönnek a konkrét ötletek, belülről, vagy lát valamit, amihez hasonlót szeretne.
és akkor 1-2 konkrét fogást, vagy beszerzést megkérdez.
ebben a témában az általános segítség elég nehéz dolog...
ennek ellenére nem ritka a "vettem egy házat, szerintetek mit kezdjek vele?" kezdetű kérdés.
- add el, vagy vágd ketté, majd ragaszd össze...tehát saját, nagyon konkrét elképzelések nélkül nekiállni moddolni olyan, mintha egy egy kezdő szobrász leül egy kőtömb elé, és megkérdezi a kollégát, hogy ő most mit faragna belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robogó, kismotor
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest