- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
válasz
csabi112 #3178 üzenetére
Nekem meg beletetted a bogarat a fülembe (te...
) a htpc beépítéssel a sisakba. Első blikkre hordhatónak akartam meghagyni, viszont az ötlet miatt azt vettem észre, hogy teljesen kibeleztem
(igen, elkezdtem) De a htpc jelenleg megvalósíthatatlan, viszont van egy fölös tabletem...
Elég tré tab, de egyenlőre megteszi, működik. Most keresek egy érintő hibásat (ami erősebb mint a jelenlegi, van is navon predator 7 jelölt, csak még puhítom a tulajt
, 4 mag-IPS-1 gb RAM, fincsi), mivel modhoz dukál egy átalakított egér is. Van 3 egér is itthon, egyet beáldozok. Így a működés is garantált, mindegy milyen tabletet használok. Plexi mögött lesz a tab, ezért is mindegy az érintő müxik vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest