Új hozzászólás Aktív témák

• szimla65

aktív tag

Sziasztok!
    Kis segítség kellene.Fekete D-Link 360R T1E modemhez,amin dchard-fw van.Mostanában internet gondjaim voltak(kb1 hónap max 2)Egyszer csak se -szó se beszéd elment a net,modem kihúz vissza dud-semmi.Fw újra húzás egy darabig megint ment és aztán kezdődik előről.Jelentem a hibát a t-hom-nál ok.Sms-ek jönnek ,mondom jól van nem sokára rendben lesz minden.Egyszer jön egy SMS,hogy kapcsoljam be a modemet mert nincs bekapcsolva.Néztem bután,aztán gondoltam egyet és a tartalék 360T tuningolt(azt hiszem azon sem a gyári fw van,de nem is tudom pontosan már régóta megvan)beüzemeltem a fekete helyett.Rövid időn belül jön az SMS,hogy a hiba javítva.Ok nézem tényleg van net minden működik.Próba képpen vissza cseréltem a fekete modemre ,hát megint semmi.Most azóta a régi tartalék 360T használom.
    Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek ez befejzte a pálya futását,vagy esetleg van még remény.
    Szétszedtem a kondik nem puposak,de ha sikerül teszek képet.A ledekel is volt baj de már nem emlékszem a pontos helyzetre.

Új hozzászólás Aktív témák