- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Valaki próbált már bőrös malachúst sütni ilyen készülékben? Ha igen akkor mit javasoltok milyen módon süssem?
-
Beni2360
félisten
válasz
Soulfly842 #2985 üzenetére
Ebből van itthon és csak vizre jó, a kenyér sütésnel spriccelesre használom . Olajat sugárban nyomja.
-
fradi81
veterán
válasz
zohan echte #2993 üzenetére
És az is permetezve fúj, porlaszt rendesen.
-
zohan echte
tag
Auchanban is kapható 2 fajta inox spray, én az olcsóbbat (3eft) vettem és teszi a dolgát.
-
attiati
veterán
válasz
Soulfly842 #2990 üzenetére
nincs mit, beszámolót kérünk majd légyszí
-
Soulfly842
addikt
válasz
attiati #2989 üzenetére
Műanyagba nem rakunk olívát, s konyhába ilyen műanyag nem dukál konyhai eszköznek
pl.. de a második megoldás tetszik... .
Havonta egyszer járok Budaörs fele, jöv hónapban szerintem a másodikból veszek kettőt (egy olívának, egy sütőolajnak)!
Tetszik, oldalbordának szintén
Köszi, hogy bedobtad.
Köszi, hogy visszakerested. az is jobb, mint a sima egypontos, de igen, így már elgondolkodtató.
-
attiati
veterán
válasz
Soulfly842 #2987 üzenetére
-
Voice24
őstag
válasz
Soulfly842 #2987 üzenetére
Megnéztem, ugyanez a típus volt nekem is [kép] , ez az általam rendelt cucc. Jó sokat kell lapozni az értékelések között, hogy láss pár negatívat is. Most már emlékszem, ez annyit porlasztott, hogy nem egy pontra, sugárban lőtte az olajat, hanem egy vízszintes vonalban terítve. Tehát ha pl. egy nagy szelet panírozott húst akartál bespriccelni vele, akkor egy spriccelésre húzott rá egy olaj-vonalat. Így pedig az egész szeletet beolajozni kicsit macera, és egyenletes olajozásra esélytelen. Ha nézel róla több képet, a szórónyílás igazolja is ezt az egyirányú szétosztást. A folyás lehet, hogy csak az én példányomnál jelentkezett, de ahogy írtam, a kezem is rendesen olajos lett tőle, és ahova letettük, ott hamarosan olajban álldogált. De ha gondolod, próbáld meg, talán neked bejön.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Voice24 #2986 üzenetére
Nézd, szerintem nem ugyanez a modell lehetett.
Ebből pl van 24 ezer eladott darab, csak pozitív osztályzatok, ill. videó is van hozzá. Ha a videóhoz képest eltérés lenne, ill, ha szametelne mindenhova, akkor ezernyi hsz szólna erről. 4200 osztályzat, 91% 4, vagy 5 csillagos. Jó eséllyel így nem lesz olyan zsákbamacska
-
Voice24
őstag
válasz
Soulfly842 #2985 üzenetére
Ezeket az Ali-s műanyag fejűeket felejtsd el, ilyennel kezdtem, nem porlaszt semmit, ellenben a kezed, amivel pumpálsz, merő olaj lesz, mivel a fejnél mindenhonnan jön az olaj. Ment is a kukába. Én a szintén linkelt Kotányit használom jelenleg, amennyiben tényleg permeteznem kell, jó sokáig elég egy flakon, és nincs mellé káromkodás.
-
Soulfly842
addikt
-
-
attiati
veterán
válasz
Soulfly842 #2982 üzenetére
FB-n most találtam Airfryer csoportot és pont volt egy ilyen téma
Delimano tényleg jónak tűnik
Illetve ott virágspriccelőt írnak még. -
Soulfly842
addikt
válasz
syler123 #2981 üzenetére
bestbuy lenne ennyiért, ha nem csak szimpla sugárban szórná. Komolyabb inoxos egy sugárban szóró spray-em már van. Konkrét az igény, hogy olyat keresnék, ami egyenletesen szórja, panírozott húsoknál, burgonyaspirálra, stb.
Köszi, már ez is lentebb van, de ennyi erővel még hasonló, mert a másikhoz tartozékok is járnak.
-
syler123
veterán
A lidl-ös fűszernövényes az újratölthető, én is olyat vettem a napokban. Már ha ugyanarról beszélünk. Ha ilyet vettél, milyen volt a bazsalikomos? Nem tudtam melyik legyen, ami jobb a sültkrumplihoz, ennek azért van illata rendesen
Más kérdés, hogy ez is szinte 1 sugárban spriccel, tehát ezzel sem lehet szépen befújni az ételt, bár nekem krumplihoz mindegy, úgyis összerázom...
Van még itthon egy hajtógázas maeva, azt nem mertem használni, mert olvastam, hogy lehet benne olyan anyag, ami nem tesz jót a bevonatnak...
-
woodworm
veterán
válasz
Soulfly842 #2976 üzenetére
Delimano Brava, de nemsokkal olcsóbb.
Az eldobhatóból múlt héten vettem a Lidlben kétfajta fűszernövényest. Akciósan 1100Ft volt darabja. -
bul07
nagyúr
válasz
Soulfly842 #2978 üzenetére
Írás közbe rájöttem hogy hogy érted a egyszeri használat dolgot
Ha elfogy a 500ml ki kell dobniNekem egy ilyen 500ml spray tuti elég lenne egy évre, akkor meg fene se töltögetné
Ugye ki mennyi olajat használ -
-
bul07
nagyúr
válasz
Soulfly842 #2976 üzenetére
Attól függ mennyi olajat használsz
Mert ha nem sokat akkor mondjuk ez [link] is megoldás lehet (szokott 1900Ft körül is lenni) -
Soulfly842
addikt
Ebből a cosori-ból az olajspray-t agyba-főbe dícsérik, hogy ez végre nem olyan, ami egyenes sugárban spriccel. Régen keresek már ilyet, de az árát sokallom
valamilyen alternatív bestbuy van esetleg?
-
luikay
aktív tag
válasz
zohan echte #2970 üzenetére
Kollégámnak van Dual Blaze, áradozik róla nagyon, mióta megvette.
-
Sanyabá
senior tag
Köszönöm, meggondolandó mert itt már tényleg mindent ( is) lehet benne készíteni.
-
bul07
nagyúr
Pofás kis gép így képek alapján
Arról majd beszámolhatnál hogy mennyire süt jól alulról, mert ahogy nézem egy üstű a cucc
Az én egy üstű gépem ebben nagyon nem jeleskedik, ami alul van nem akar sülni, hasábot is többször kell rázni mint ahogy itt a fórumon mások írni szokták két üstű, kivehető kosarú gépnél, és ha sütöttem mirelit pékárut meg kellet fordítanom mert az alja nem sült
-
storm4
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a csapathoz egy ECG AF6000 típusú készülékkel.
Mai napon egy gyors teszt sütésen vagyok túl.
Ismeretlen márkájú és típusú krumplit próbáltam (nálunk kapni a piacon)
200fokon, 25 percig sütöttem egy szűk evőkanál olajjal és sózva.
Az eredmény fotózva:
Ízében és álagában nekem nagyon bejön.Tisztelettel,
Peti -
zohan echte
tag
Xiaomi 3,5l Airfryer-t váltotta most karácsonykor egy Philips HD9270/90(70eft)
Na a Philips-et vittem is vissza, a belső kosár része iszonyat gyenge minőség és kicsi, a hasznos kosár méret közel se 6,4l.
Na most indulhat újra a keresgélés...
Talán Cosori Dual Blaze, vélemény? -
contaxg
veterán
válasz
werszomjas #2967 üzenetére
Írtam a privit.
-
werszomjas
addikt
Sziasztok,
Van egy Alzás PRINCESS 183014 rendelésem.
Én nem fogom végül átvenni.
Ha valaki szeretné, PM és átküldöm az átvételhez szükséges kódot.Az alábbi üzletben átvehető: Sziget shop logisztikai központ. (Szigetszentmiklós)
Átvételkor helyszínen fizetendő összeg: 23 550 Ft.
A termék a következő időpontig lefoglalásra került: 2022. 12. 31Csak az írjon, akinek tényleg kell és tényleg átveszi a héten.
-
123xyz
aktív tag
válasz
Sanyabá #2962 üzenetére
Ha tényleg ez a típus kéne, akkor ajánlom a MM-ból venni, ott olcsóbb: TESLA AirCook & Grill QG700 forrólevegős sütő és grill, 1800W, 12 liter - MediaMarkt online vásárlás
erdey_a "mitől 2 funkciós?" - miért ne lehetne a grillezést külön funkciónak számolni? A kisebb sütők biztosan nem tudnak olyat. Itt pedig még forgató mechanika is van hozzá (szerintem pl. hasznos lehet, hogy nem kell kivenni a krumplit rázogatni, mert a gép tudja forgatni egy kosárban).
Soulfly842 "ebben ventilátorról se szól a Fáma" - pedig elég gyanús, hogy van benne. Még ha nem is klasszikus air fryer a kialakítása, akkor is inkább egy légkeveréses sütőhöz hasonlíthat, csak kis méretben. A használati útmutatót megnyitva egyértelműen ott a jelzés, hogy hátul van a forró levegőt kivezető nyílás, valamint minden leírásban forrólevegős sütőnek hívják, vagyis multifunkciós készüléknek: "forró levegős sütő, sütő, grill, gyümölcsszárító"
Nem rábeszélni akarok senkit, de csak azért, mert ez nem a hagyományos kialakítás, attól még lehet jó egy ilyen fajta gép is, nem kéne csípőből leszólni... Persze ha akad konkrét tapasztalat, az más, de egyelőre azt nem láttam
-
Soulfly842
addikt
válasz
Sanyabá #2962 üzenetére
Ez inkább sütő és grill, nem airfryer
(ebben ventilátorról se szól a Fáma, amitől ezek azok, amik - , ezért is gondolom, hogy szimpla sütő inkább, a kivehető edényes után nem az egész gépet, hanem inkább csak az 'edényt' kell tisztítanod)
Akkor inkább vegyél egy ilyen tefal-t:
Airfryer & grill:
[link]
[link] -
NyMRooD
őstag
Elite® 7,7 L-es Air Fryer ezzel valakinek van tapasztalata?
-
attiati
veterán
Hasábburgonyának a C típusú (sütnivaló) burgonya jó, ami magas keményítőtartalmú.
Akkor miért jó beáztatni a burgonyát sütés előtt? (amitől kiázik a keményítő)
-
Balion
senior tag
válasz
Sanyabá #2948 üzenetére
Elvileg ilyen hőfokon nincsen semmi negatív hatása, így air fryerben szerintem egyáltalán nem kell tartani tőle. Az enyém pl 200 fokot tud max.
Hogy érintkezik e vele az étel az meg pont nem számít, mert a magas hőmérsékleten felszabaduló anyag (perfluoroktánsav) az ártalmas, nem maga a teflon felület.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- LEGO klub
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest