Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz Perillustris #2844 üzenetére
A Philips edénye ilyen furán illeszkedik a jobb felső sarokban vagy csak nincs rendesen a helyén?
Mikrotesók vagyunk ha jól látom
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz Perillustris #2882 üzenetére
Köszi!
Egy ilyen mérést én is megejthetek Princessel ha van rá igény valakinek.
#2880Maximum1
Youtube-on délután belefutottam olyan videóba ahol a srác csinál saját pizzát,
és az nagyon guszta lett, Cosori sütőben, szóval Princessnek is tudnia kell :-DHa szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
fradi81
veterán
válasz Perillustris #2912 üzenetére
A tűzhely is ezt csinálja, ott sem ingadozott a fogyasztás mikor mértem. De most megmértem a princesst, 1780w körül fogyaszt mindegy hány fokra van állítva.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
Beni2360
félisten
válasz Perillustris #2927 üzenetére
Nem jo helyen kerested.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
attiati
veterán
válasz Perillustris #3001 üzenetére
Jogos. Legalább félig kell lennie mindig.
Ha egyáltalán porlaszt. -
erdey_a
addikt
válasz Perillustris #3025 üzenetére
már én is gondolkoztam valami helytakarékos elhelyezésen, de nem tudnék nyugodtan aludni, ha csak a szentlélek tartaná a helyén az airfryerünk.
vagy kapott alulról egy kapupántcsavart?Vérboci
-
woodworm
veterán
válasz Perillustris #3046 üzenetére
"Na, a páraelszívó süvít, az tény, de ott sem annyira a motorok, hanem a levegő, azzal meg szinte lehetetlen mit kezdeni."
Kinyitod résnyire az ajtót vagy az ablakot.
-
Maximum1
őstag
válasz Perillustris #3132 üzenetére
Jó de a magyar a legbringásabb és a legsportolósabb fajta is, legalábbis ez folyik mindenhonnan, tiktok, insta stb....
-
Árpi001
senior tag
válasz Perillustris #3132 üzenetére
És ez a cikk hogy segít nekem abban, hogy a ne fújja le az air fryer a sajtot, a melegszendvicsröl?
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest